• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من بیست و پنج سالمه ایا بازم کنکور بدم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mohsen S
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من بیست و پنج سالمه ایا بازم کنکور بدم؟

به نقل از Mahdis Moro :
چقد خوشحال کننده اس خوندن پست شما، و این همه انگیزه....

شما مدت زیادی دور از درس های دبیرستان بودید و مسلما از اون زمان تا حالا خیلی چیزا تغییر کرده.به نظرم یه مشاور کنکور بگیرید. تو شهر خودتون یا مثلا شهرای اطراف. که حداقل هر هفته یا ببینیدش یا از طریق تلفن گزارش فعالیت های هفتگی تونو بدید. و ارزیابی آزمون واینا..
اینکه یه کسی که به جو کنکور و تغییرات هرسالش آشنایی داشته باشه و آدم کل سال کنکور رو با اون درارتباط باشه و طبق برنامش پیش بره ، کمک میکنه که وسط کار کم نیارید..

برای درسای شیمی و فیزیک هم معلمی بگیرید که راه حل های میانبر حل مسایل واینا رو بهتون اموزش بده نه هر معلمی...و برای این دو درس هرچی بیشتر تست بزنید، نتیجه بهتری یگیرید که البته برای همه درسا این صادقه مسلما..

انشاالله موفق باشید

کااملا موافقم در مورد حرف زدن با کسی در مورد جو کنکور و اینا. فکر میکنم این افراد خودشون کنکوری باشن بهتره و بیشتر به آدم کمک میکنن مثلا تو وایبر یا اینستاگرام.
در مورد درس ها هم من همیشه از روی خودآمور روخوانی و پیش خوانی میکردم هیچ مشکلیم نداشتم. خیلی راحت از روی کتاب میتونم بخونم نیازی به معلم در تخصصی ها ندارم ولی عربی و زبان فارسی رو شاید معلم گرفتم.

شما نمیشناسین جایی گروه هایواتس آپ و اینستاگرام کنکوری ها برای مقایسه تراز آزمون ها و ... باشه ؟ آیا ؟ مرسی . آیا !!

اگه انگیزه ی درست و حسابی برا رسیدن به هدفتون دارید و واقعا میتونید مسیر دلخواهتون رو با تمام وجود و عشق تا چندین سال دیگه برا خودتون ترسیم کنید بنظر من فقط کافیه توکل به خدارو هم به اینا اضافه کنید و دیگه از کم اوردن نترسید... چون حتی اگه کم بیارید دوباره با مرور هدفتون توان و انرژی میگیرین...البته این نظر من..

به نقل از Mohsen S :
کااملا موافقم در مورد حرف زدن با کسی در مورد جو کنکور و اینا. فکر میکنم این افراد خودشون کنکوری باشن بهتره و بیشتر به آدم کمک میکنن مثلا تو وایبر یا اینستاگرام.
شما نمیشناسین جایی گروه هایواتس آپ و اینستاگرام کنکوری ها برای مقایسه تراز آزمون ها و ... باشه ؟ آیا ؟ مرسی . آیا !!
منم اگه بخوام توصیه ای کنم اول مسیر دو تا پیشنهاد دارم با توجه به این پستتون
1. تا حد امکان از برنامه های مجازی فاصله بگیرین مخصوصا برنامه هایی مثل اینستا که خیلی فضای سرگرمی داره .. من شخصا جز وایبر جایی عضو نبودم که اونم تا اخر شب انلاین نمیشدم برنامه های دیگه هم دی اکتیو کردم
2.خودتونو نیاز نیست با بقیه مقایسه کنین و فقط رو تو کار خودتون تمرکز کنین ..برای ارتباط با کنکوری ها همین سمپادیا و انجمن کنکور , اونم به صورت محدود میتونه مفید باشه
به هر حال با هر سنی اگر خواستین شروع کنین دیگه عنوان کنکوری روتونه و ایشالا با تلاش و انگیزه و کمک خدا به هدفتون میرسین ,همین پارسال هم یه اقای 31 ساله دندان پزشکی تهران قبول شد ..

از نظر موفق شدن به نظر من میتونید موفق بشید ولی شاید بهتر باشه این یه سال نرید سر کار که وقت بیشتری داشته باشید :-"

پ ن: البته پزشکی یه پروسه ی 9 ساله است که بعد از علوم پایه نمیتونید زیاد کار کنید بعد اینترنی که اصلا بعد طرحه که اون نمیدونم اگه سربازی رفتید حتما حقوق داره میتونید پس انداز کنید بعدش تازه میشید پزشک عمومی پس باید حسابی دربارش فکر کنید B-)

اره بابا برین .
من تو یه کتابخونه ای درس میخوندم برا کنکور ک فوق لیسانس ب بالا ها رو راه میدادن فقط .
90 درصد کتابخونه میومدن برا تجربی میخوندن با فوق برق مامایی انگل شناسی پرستاری زمین شناس اتاق عمل هوشبری و و و..

و اونورم تو دانشگاهها زیادن اونایی ک 30 سالشونه حتی اما پزشکی اوردن . همکلاسیای دوستامن خیلیاشون ورودی 93 .

دنبال چیزی ک دوست دارین برین .

پروفسور خدا دوست نمیدونم اسمو شنیدین یا نع اما بزرگترین چشم پزشک کشوره یه بیمارستان داره تو شیراز . ایشون 40 سالگی رفتن برا پزشکی خوندن . 8-^

چند صد هزار نفری که کنکور تجربی می دن قطعا همون سال فارغ التحصیل نمی شن! همت لازمه نه سن بعدشم سن فقط میتونه پرستیژ داشته باشه
ضایعات نداره!!

Back
بالا