تا آخرین لحظه برای هدفم تلاش میکنم (مطالب انگیزشی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mohsen S
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا آخرین لحظه برای هدفم تلاش میکنم (مطالب انگیزشی)

شما که سمپادی تشریف داری همینجوریش یه سر گردن از بقیه بالاتری
تو قبول نشی کی بشه؟؟

یکی از مهم ترین موارد برای رسیدن به موفقیت غلبه بر زمانی است که شما احساس تنبلی در عملتان می کنید

انسان به شکلی طراحی شده است که وقتی اشتیاق داشتن چیزی وجودش را فرا بگیرد همه چیز برای بدست آوردن چیزی که اشتیاقش را دارد امکان پذیر خواهد بود

اکثر آدم ها قوی تر از آن هستند که فکرش را می کنند , فقط گاهی اوقات فراموش می کنند که خود را باور داشته باشند

برای بدست آوردن چیز های بزرگ نیازی به وقفه فکر کردن نیست , نیاز به بی وقفه عمل کردن است

مریم : پست ـای متوالی ـتون ترکیب شد.

انگیزه داشتن خیلی خوبه و مهم ترین چیز.
اما برای انگیزه گرفتن باید بشینید فکر کنید به اهمیت تلاشتون برای کنکور . باتکرار جمله های انگیزشی نهایتا یه هفته بتونیدخودتونُ مجبور به خوندن بکنید .یه هدف بالا در نظر بگیرید و براش تلاش کنید.«عادت» کنید به سخت کوشی،نتیجه مهم نیست.

یا تلاشتون رو قد آرزو تون بکنید یا قد تلاشتون آرزو کنید.

20130728140919cb-644123_478864582143782_1752619369_n.jpg
و الان ما راهی جز قوی بودن نداریم ;)

اندوه سقوط را فراموش کن
پر از شوق پرواز مجدد باش.

می دونی شبیه داستان اون طرف که بش گفتن اگه تو اقیانوس کوسه ها دنبالت گذاشتن چی کار میکنی ؟؟گفت خوب میرم بالا درخت!!! بش گفتن درخت کجا بود وسط این همه اب ...گفت مجبورم می فهمی مجبورم..........
جمع کنین این سوسول باز ی هارو انگیزه اصلا چی هست!!! مگه داریم اصلن :o :o....تو مجبوری می فهمی مجبوری که درس بخونی و دانشگاه خوب قبول شی می فهمی ...فکر کنم کسی تا حالا این فدر توجیح تون نکرده بود :)) :)) :))

مهم ترین چیزی که راجع به انگیزه به نظرم می رسه که بهتون بگم ، اینه که اوّل موانع ِ خودساخته رو از سر راه بردارید !
حالا موانع ِ خودساخته چیا هستن ؟ افکار ِ منفی ، ناامیدی ، فکر کردن به اینکه "من نمی تونم" ، مقایسه کردن خودتون با بقیه ، رقابتی که به سمت حسادت متمایله . لطفاً هر روز به خودتون انرژی مثبت بدین و سعی کنین لذت ببرین از چیزی که می خونین ، حتی اگه حفظ کردن مطالبی مثل متن کتاب دینی باشه .. لطفاً فکر نکنین که این حرفا مزخرفه ، باور کنین ، باور کنین که جواب میده . تمرین کنین که افکار مزاحمُ که هیچ کمکی بهتون نمی کنن دور بریزین ... از همین الآن و از همین لحظـ ـه . قول میدم از تاثیرش شگفت زده بشین اگه واقعاً بخواین و تمرین کنین .

این بیتُ پشت کنکوریا قاب کنن بزنن به دیوار اتاقشون :

ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد
برخــــــــــــــیز، فدای سرت! انگار نه انگار !

سلام دوستان :)
این متنو از مهندس ایمان سرورپور خوندم و به نظرم خیلی خیلی تاثیرگذاره!! بخونید و انرژی بگیرید 8-^

" تا سال 1954 باور تمام دنیا بر این بود که یک انسان نمی تواند یک مایل را زیر 4 دقیقه بدود.
آنها باور داشتند که انسان محدودیت های فیزیکی دارد که هیچگاه نخواهد توانست یک مایل را زیر چهار دقیقه بدود!!!
تا اینکه سر و کله ی راجر بنستر پیدا شد و یک مایل را در کمتر از 4 دقیقه در یک مسابقه دوید.
از آن به بعد در یک سال حدود بیست هزار نفر این رکورد را زدند و کم کم این کار به سطح دبیرستان ها کشیده شد!!!
چه چیزی در عرض یک سال فرق کرد؟ هیچ چیز ... فقط یک کلمه... باور

باور انسان ها تمام قوانین و فرمول های فیزیکی،تمام بایدها و نباید های روانشناسی رو در مینورده...
باور انسان ها رو تبدیل به یک مغناطیس قدرتمند میکنه از طرف خدا که هیچ نشدنی براش مفهوم نداره
8-^

باورهاتون قدرتمند رفقا :) "

و یادمون نره که ..." خواستن توانستن است"... فقط کافیه که موفقیت رو با تمام وجودمون بخوایم و اونو باور داشته باشیم و براش بجنگیم:)

تنها چیزی که مهمه میزان ارزشیکه برای هدفهامون قائلیم....
میزان موفقیت در میر N به این بستگی داره که چقدر از ابعاد دیگه ی زندگی بزنین...
امسال مدرسمون قبول پزشکی تبریزی رو داشت که سال چهارم کنکوری بودنش پزشکی اورد...
یکی از دوستای من که همیشه میگفت احمقه ونمیتونه حلیات رو یاد بگیره(منم تایید میکنم :-" .فکر نکنم توی این سایت کسی مثل اون پیدا شه ) سال اولش بالای بیست هزار شد....سال دوم هفت هزار وسال سوم دو هزارو اورد ورفت پزشکی.....
لازم نیست که همه برای رفتن به پزشکی ورشته ودانشگاه مورد نظرشون پشت بمونن واز عمرشون بزنن...
بودن کساییکه از اینترنشون زدن...یا کساییکه از خوابشون زدن...چشاشون تیک برداشت حتا ولی اخر سر رفتن پزشکی تهران....
فکر کن ببین تو چه چیزایی داری که ازشون بزنی...وچه چیزایی داری تا بخاطرشون بزنی....

کیوی، پرنده ایه ک بال نداره...
http://www.aparat.com/v/L2xTe

یه روز وقتی کارمندان به اداره رسیدند،اطلاعیه بزرگی را در تابلوی اعلانات دیدندکه روی آن نوشته شده بود:"دیروز فردی که مانع پیشرفت شما در این شرکت بود درگذشت. شما را به شرکت در مراسم تشییع جنازه ساعت 10 دعوت می کنیم."
در ابتدا همه از دریافت خبر مرگ یکی از همکارانشان ناراحت می شدند، اما پس از مدتی کنجکاو می شدند که چه کسی مانع پیشرفت آنها در شرکت شده است.
کارمندان در صفی قرار گرفتند و یکی یکی نزدیک تابوت می رفتند و وقتی به درون تابوت نگاه میکردند ناگهان خشکشان میزد و زبانشان بند می آمد.
آینه ای درون تابوت قرار داده شده بود و هر کس به درون تابوت نگاه میکرد، تصویر خود را می دید. نوشته ای نیز بدین مضمون کنار آینه بود : تنها یک نفر وجود دارد که می تواند مانع رشد شما شود و او هم خود شمایید.
دیگران با حرف های منفی ،با تفکرات آزاردهندشون فقط وقتی روی ما تاثیر گذارن که ما خودمون بخوایم.
مهم نیست یه حرف منفی رو صد ها بار بزن، مهم نیست خیلی نزدیکن به ما ،مهم اینه که تا ما نخوایم نمیتونن ، به خودمون به خدامون اعتماد کنیم...
لبخند بزن ... زندگی تو دستای توئه :)
حقیقت باور ماست نه حرفای مردم.
خوشبختی و بدبختی تو دستای ماست.
خدا با هممون :x

معلم انیشتن خطاب به مادرش نامه ای نوشته بود که پسر شما یک احمق است وما نمیتونیم به او آموزش دهیم....
مادر او نامه را برای فرزندش اینطور خواند:پسر شما یک نابغه است وما نمیتوانیم به او اموزش دهیم....
همه چیز بستگی داره به طرز فکرمون....
با طرز تفکر مثبت یک احمق یک نابغه میشود

آقا من ی چیزی بگم؟بنظرم هیچ چی نمیتونه به اندازه ی رقابت به آدم انگیزه بده و وادارمون به درس خوندن کنه،مطمئن باشین اگ با تمام قدرت کار کنین باز ی جایی هس ک کم بیارین.بنظرم بیاین هر کدوممون باسه نفر رقابت کنیم!یکی ک ازمون قوی تره و یکی ک ازمون ضعیف تره تا هم خودمون بریم بالا هم دست ی نفر دیگ رو بگیریم.معیار زرنگ بودنم تراز آزمونا میگیریم،نظرتون چیه؟

«در یک مسابقه بوکس، شاید پانصد ضربه مشت زده شود؛
اما فقط یکی از این ضربه ها، یک ضربه شاهکار و دقیق است و کار طرف را تمام می کند.
اما آیا این، به معنای بی فایده بودن 499 ضربه دیگر است؟ هرگز، هرگز، هرگز.
اتفاقاً موفقیت، در این است که شجاعت زدن آن 499 ضربه دیگری را که می شود گفت
همه شان قرین ناامیدی و شکست هستند و نتیجه ای ندارند، داشته باشیم.»

راکی مارسیانو

بیایید مطمئن باشیم که موفقیت از آن ماست :)

پاسخ : تا آخرین لحظه برای هدفم تلاش میکنم (مطالب انگیزشی

ی کلیپ انگیزشی فوق العاده :)
از دستش ندین

پاسخ : تا آخرین لحظه برای هدفم تلاش میکنم (مطالب انگیزشی

میتونین هم تو یوتیوب سرچ کنین :-"

Back
بالا