- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
تاپیک بحث و سوال در مورد رشته های دانشگاهی گروه ریاضی فیزیک
به نقل از Farz :×و دلتون به کارنامه سبز ویا تغییر رشته خوش نکنین لطفا :د
چه جوری بر اساس درصدای کنکورتون متوجه شدین چه رشته ای می خواین برین؟به نقل از Ali.N :دوستان من صحیح کردم کنکورمو و تخمین زدم با کانون و براون اساس رشته و دانشگاهم رو هم انتخاب کردم....فقط میترسم رتبم از اون تخمین کانون خیلی بیشتر(بدتر) بشه....ینی امکانش هست؟؟؟؟؟؟...حتی اگه دو برابر اون رتبه رو هم بیارم با توجه به رتبه های پارسال میتونم قبول شم....این ترسه اذیتم میکنه....
به نقل از gorshasp :ای که گفتی یعنی چه؟ یعنی نمیشه بعدن تغییر رشته داد ؟.
خب بنظر من چندان به این تخمین رتبه ها اهمیتی نـده؛ از این نظر که نگران هم بشی براش!! چون بهرحال اون بانک اطلاعاتی، برا همون سال های پیشین بوده و امسال ممکنه چیزهایی تغییر کرده باشه قطعا. و کلا نگرانی الان فایده ای هم نـداره؛ باید بتونی با همون نتایجی که بدست میاری بهترین انتخاب ها رو کنی.به نقل از Ali.N :من از اول سال دو انتخاب واسه خودم داشتم....درصدامو حساب کردم تو تخمین کانون وارد کردم بعد دیدم از اون دوتایکیش که نمیشه اما اون یکی دیگه رو میتونم با این رتبه تقریبی برم....الان میترسم موقع اعلام نتایج اتفاق عجیب و غریبی بیفته و همونم نشم....
بهنظر من که خیلی تفکر غلطیه «شریف به هر قیمتی». مسلما رشته خیلی خیلی مهمتره و یهسری حرف کلیشهای که خودتون بهتر از من میدونین رو در انتهای جملهم به خودتون یادآوری کنید.به نقل از alsa :منم دقیقا سوال بالایی رو دارم
شریف به هر قیمیتی؟؟؟؟
به نقل از gorshasp :سلام به نظرتون درسته رشته رو فدای دانشگاه کنیم یا بر عکس دانشگاه رو فدای رشته کنیم مثلا اگه رتبم به یه رشته پرت دانشگاه های تهران (بیشتر منظورم شریف بود)رسید اونو به رشته بهتر با دانشگاه پایینتر ترجیح بدم؟
FAQ
به نقل از əlireza :دانشگاه چهارسال با شما خواهد بود و رشته ای که خواهید خوند تا آخر عمر.
در مورد همه رشته از مهندسینش پرس و جو کنید.هدف اون رشته چیه ، بازار کار اون رشته ، درسهای اختصاصی ای که در اون رشته خونده میشه و کلا هرچیزی که به ذهنتون میرسه رو بپرسید.
به نقل از gorshasp :ایول داداش حرف عمیقی بود حال کردم .............. ولی مثلا وقتی (تاکید می کنم مثلا) خب مثلا برق یه دانشگاه پایینتر رو با کامپیوتر شریف یا تهران مقایسه می کنم احساس می کنم تا آخر عمر پشیمون خواهم بود اگه پایینه رو برم
(اینو بچه هایی هم که به دانشگاه اولویت دادن بگن ممنون میشم)
بعد این اطلاعاتی رو که میگین از کجا گیر بیاریم من همش یه سری توضیح فرمالیته راجع به رشته ها پیدا می کنم که هیچ ذهنیت درستی به آدم نمیده
به نقل از gorshasp :ای که گفتی یعنی چه؟ یعنی نمیشه بعدن تغییر رشته داد ؟.