Arghavan S
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- ---
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک
تحقیق. ؛؛؛)
تحقیق. ؛؛؛)
از كجا؟ چطوري؟به نقل از ارغوان :تحقیق. ؛؛؛)
به نقل از مهدی :فقط میخوام در مورد اینکه انقد علوم کامپیوتر رو برتر میدونید از نرم افزار یه مطالبی رو بگم.
اکثر بچههای کامپیوتری [nb]میتونم به جرات بگم نزدیک95%شون که رتبشون بخوره به نرم افزار یه دانشگاه خوب[/nb] میرن نرمافزار ، از چندین نفرشون هم که سال 2یا 3 دانشگاه هستن [nb]یک مثالش پارسا سعادت پناه، تو سایت هم هستش.[/nb] پرسیدم ، گفتن نرمافزار خیلی بهتره،مثلا در مورد الگوریتم و داده ساختار و فولان همونطور که خودتون میدونید تو ACM خیلی مهمه، همیشه تیم ACM از بچههای نرم افزار بوده.[nb]من باب همون موضوع خلاقیت و پایه ریاضی قوی و ...[/nb]
و اینکه اونطوری که من تا حالا دیدم ، ندیدم کسی که نرمافزاری باشه (مینیمم دوسال تو این رشته بوده باشه)و از رشتهش ناراضی باشه اما به وفور بچههای CS رو دیدم که ناراضی بودن و بعضیهاشون حتی تغییر رشته دادن ببه نرمافزار ، البته همه اینا صرفا مشاهداته من هستش و لزوما درست نیست.
+ نرمافزار کلا بخش عملی خیلی بیشتر داره نسبت به CS و تو پروژههایی که اساتید میدن خلاقیت و فکر کردن میطلبه این نیست که صرفا یه سری پروژه باشه که همشون فقط خرکاری داشته باشن.
البته اینکه نرمافزار بعضی از واحدها رو نداره قبول دارم زیاد خوب نیست ولی از دید یکسریا خیلی خوبه این موضوع!
+ یک سوالی ، من از هرکی شنیدم میگه نرم بهتره و برای اپلای فقط CS ؛ متوجه نمیشم چرا الان این موضع رو دارید
واسه اینکه المپیادی های کامپیوتر و ریاضی و رتبه های زیر صد کنکور بخاطر جو میرن نرم افزار ! واین ACM که شما میگی همون المپیادیا ها هستن نه اون رتبه های زیر صد !به نقل از مهدی :فقط میخوام در مورد اینکه انقد علوم کامپیوتر رو برتر میدونید از نرم افزار یه مطالبی رو بگم.
اکثر بچههای کامپیوتری [nb]میتونم به جرات بگم نزدیک95%شون که رتبشون بخوره به نرم افزار یه دانشگاه خوب[/nb] میرن نرمافزار ، از چندین نفرشون هم که سال 2یا 3 دانشگاه هستن [nb]یک مثالش پارسا سعادت پناه، تو سایت هم هستش.[/nb] پرسیدم ، گفتن نرمافزار خیلی بهتره،مثلا در مورد الگوریتم و داده ساختار و فولان همونطور که خودتون میدونید تو ACM خیلی مهمه، همیشه تیم ACM از بچههای نرم افزار بوده.
رشته علوم کامپیوتر و ریاضی برخلاف ظاهرشون , رشته های تقریبا سختی هستند و ادامه تحصیل تو این رشته ها واقعا علاقه میخواد ! در ضمن نبود بازار کار برای علوم کامپیوتر هم میتونه دلیل خیلی از این تغییر رشته ها باشه !و اینکه اونطوری که من تا حالا دیدم ، ندیدم کسی که نرمافزاری باشه (مینیمم دوسال تو این رشته بوده باشه)و از رشتهش ناراضی باشه اما به وفور بچههای CS رو دیدم که ناراضی بودن و بعضیهاشون حتی تغییر رشته دادن ببه نرمافزار ، البته همه اینا صرفا مشاهداته من هستش و لزوما درست نیست.
من این رو صرفا به عنوان یک سخن بدون هیچ گونه سندی می بینم ! و خودم هم اطلاع زیادی ندارم ! فقط در مورد برنامه نویس پیشرفته تو دانشگاه شریف بگم که نرم افزاری ها مو می بینند و ما پیچش مو+ نرمافزار کلا بخش عملی خیلی بیشتر داره نسبت به CS و تو پروژههایی که اساتید میدن خلاقیت و فکر کردن میطلبه این نیست که صرفا یه سری پروژه باشه که همشون فقط خرکاری داشته باشن.
چون CS یک رشته ساینس هست و اصولا رشته ساینس نسبت به رشته های مهندسی(اونور رو میگم نه ایران!) اهمیت بیشتری داره !+ یک سوالی ، من از هرکی شنیدم میگه نرم بهتره و برای اپلای فقط CS ؛ متوجه نمیشم چرا الان این موضع رو دارید
به نقل از gorshasp :بچه ها این قدر که از علوم کامپیوتر تعریف میکنین پس چرا اندازه نرم افزار طرفدار نداره فک کنم خیلی راحت شریفشو در بیام مثلا با 1200 هم فک کنم پارسال در اومده بودن ....... :-\ :-\
خب گیرم اصن اپلای نکردیم موندیم ایران .......... این رشته توی مملکت خودمون آینده اش چجوریه؟
به نقل از مهدی :من الان با گوشی هستم، نمیتونم نقل قول کنم
@Crazy Bôy:
بخش اول: خب دقیقا همینه موضوع، در مورد کنکوری ها درسته این چندسال فقط به خاطر جوگیری و ... میرن.اما چرا بچه های کامپیوتری میرن؟ همونایی که میرن ACM.اونام برای جوگیری میرن؟ نه.
کلا بخش عملی دوست داشتنی تره تا تئوری، اکثر افراد ترجیح میدن تا بیشتر کد بزنن تا برن تو بخشهای تئوری. این هیچ دلیل برتری ای برای سی اس نداره.
+ بعد از کارشناسی برای فوق یکی از زیر شاخه ها الگوریتم عه و یکیشون هم هوش مصنوعی+ کلی واحد مشترک دارن همچین پرت هم نیست نرم افزار.
بله میدونم، مبانی جبر خطی و دیفرانسیل و ... ای داره که نرم نداره.
بخش دوم: خب این هم دلیل برتری ای نیست نسبت به نرم افزار.
بخش سوم: خب شما نباید این بخش رو به عنوان یه حرف بدون مدرک ببینی :دى . خودت که تو این رشته ای باید در جریان باشی که همیشه بخش عملی نرم بیشتر از سی اس بوده. میتونی بری از بقیه هم بپرسی!
بخش چاهارم: خب ربطی نداشت حرفت، میگم چرا الان میگید سی اس بهتر از نرم افزاره؟ در صورتی که بیشتر کسایی که حتی میخوان اپلای کنن اول میرن نرم افزار، یا حتی در مورد شغلی هم بازار کار بهتری داره یا حتی اصلا به قول خودتون آسونتره-مورد آخری برای من به شخصه مهم نیست ولی خیلی ها اهمیت میدن به این موضوع, به خودشون میگن «چرا چندسال زور میزنیم اما آخرش با یه نرم ای که کمتر از ما سختی کشیده آخرش تو یه رده ایم؟»-
و اینکه این واقعا بحث ریزی نیستا، چاهارساله برای یه نفر، باید آشنا بشه با شرایط و بدونه که کدوم رو انتخاب کنه.
بنظر شما کسی تئوری قوی داشته باشه نمیتونه کد بزنه؟؟؟ینی یه کسی که CS میره نمیتونه کدبزنه؟(قسمت اول حرف خودت)...این بخش عملی که میگی تو هر رشته ای که باشی میتونی دنبالشو بگیری و کار کنی ولی قسمت تئوریش رو چطور؟به نقل از مهدی :من الان با گوشی هستم، نمیتونم نقل قول کنم
@Crazy Bôy:
بخش اول: خب دقیقا همینه موضوع، در مورد کنکوری ها درسته این چندسال فقط به خاطر جوگیری و ... میرن.اما چرا بچه های کامپیوتری میرن؟ همونایی که میرن ACM.اونام برای جوگیری میرن؟ نه.
کلا بخش عملی دوست داشتنی تره تا تئوری، اکثر افراد ترجیح میدن تا بیشتر کد بزنن تا برن تو بخشهای تئوری. این هیچ دلیل برتری ای برای سی اس نداره.
+ بعد از کارشناسی برای فوق یکی از زیر شاخه ها الگوریتم عه و یکیشون هم هوش مصنوعی+ کلی واحد مشترک دارن همچین پرت هم نیست نرم افزار.
بله میدونم، مبانی جبر خطی و دیفرانسیل و ... ای داره که نرم نداره.
بخش سوم: خب شما نباید این بخش رو به عنوان یه حرف بدون مدرک ببینی :دى . خودت که تو این رشته ای باید در جریان باشی که همیشه بخش عملی نرم بیشتر از سی اس بوده. میتونی بری از بقیه هم بپرسی!
بخش چاهارم: خب ربطی نداشت حرفت، میگم چرا الان میگید سی اس بهتر از نرم افزاره؟ در صورتی که بیشتر کسایی که حتی میخوان اپلای کنن اول میرن نرم افزار، یا حتی در مورد شغلی هم بازار کار بهتری داره یا حتی اصلا به قول خودتون آسونتره-مورد آخری برای من به شخصه مهم نیست ولی خیلی ها اهمیت میدن به این موضوع, به خودشون میگن «چرا چندسال زور میزنیم اما آخرش با یه نرم ای که کمتر از ما سختی کشیده آخرش تو یه رده ایم؟»-
و اینکه این واقعا بحث ریزی نیستا، چاهارساله برای یه نفر، باید آشنا بشه با شرایط و بدونه که کدوم رو انتخاب کنه.
آره اکثر المپیادی ها میرن نرم افزار ! خب المپیادی ها رو برو از خودشون بپرس چرا میرن ! اکثرا بخاطر برتر بودن جو نرم افزار میرن ! الان من المپیادی هارو که میبینیم رفتن توی کارهای ساخت سایت و نرم افزار و اینا ...به نقل از مهدی :من الان با گوشی هستم، نمیتونم نقل قول کنم
@Crazy Bôy:
این بستگی به سلیقه فرد داره ! اما باز هم بگم در مورد برنامه نویسی پیشرفته که این ترم داشتم ؛ فاز دوم پروژه ما(کلا 4 فاز داره) + چند تا تمرین سر کلاس ما = فاز آخر پروژه برنامه نویسی نرم ها :) میخوام بگم سی اس هیچ کمبودی در زمینه بخش عملی نداره :)کلا بخش عملی دوست داشتنی تره تا تئوری، اکثر افراد ترجیح میدن تا بیشتر کد بزنن تا برن تو بخشهای تئوری. این هیچ دلیل برتری ای برای سی اس نداره.
این دوتایی که میگی در اصل فوق علوم کامپیوتره که اونا ها هم میتونن برن ! منظورم اینه به علوم کامپیوتر بیشتر ربط داره!+ بعد از کارشناسی برای فوق یکی از زیر شاخه ها الگوریتم عه و یکیشون هم هوش مصنوعی+ کلی واحد مشترک دارن همچین پرت هم نیست نرم افزار.
نخواستم دلیل برتری بیارم ! خواستم دلیل اینکه نرم افزار رو ترجیح میدن بگم !بله میدونم، مبانی جبر خطی و دیفرانسیل و ... ای داره که نرم نداره.
رشته علوم کامپیوتر و ریاضی برخلاف ظاهرشون , رشته های تقریبا سختی هستند و ادامه تحصیل تو این رشته ها واقعا علاقه میخواد ! در ضمن نبود بازار کار برای علوم کامپیوتر هم میتونه دلیل خیلی از این تغییر رشته ها باشه !
فعلا عملی ما 10 برابر نرم ها بوده و ترم بعد هم که ساختار داده برمیداریم همینطور خواهد بود :) آیندشو نمیدونم! در ضمن اگه منظورت از عملی یاد گرفتن زبان های برنامه نویسی و اینا هست ,دانشگاه صرفا جایی واسه برنامه نویسی یادگرفتن نیس :)بخش سوم: خب شما نباید این بخش رو به عنوان یه حرف بدون مدرک ببینی :دى . خودت که تو این رشته ای باید در جریان باشی که همیشه بخش عملی نرم بیشتر از سی اس بوده. میتونی بری از بقیه هم بپرسی!
این حرفت واسه کسی درسته که به CS علاقه نداره ! معیار ها فرق میکنه ! بطور مثال من با درس های سی اس حال میکنم و دوس دارم در زمینه هوش مصنوعی کار کنم ! سختی هاش رو هم میخوام بکشم ! دلیلی میبینی برم نرم افزار ؟!بخش چاهارم: خب ربطی نداشت حرفت، میگم چرا الان میگید سی اس بهتر از نرم افزاره؟ در صورتی که بیشتر کسایی که حتی میخوان اپلای کنن اول میرن نرم افزار، یا حتی در مورد شغلی هم بازار کار بهتری داره یا حتی اصلا به قول خودتون آسونتره-مورد آخری برای من به شخصه مهم نیست ولی خیلی ها اهمیت میدن به این موضوع, به خودشون میگن «چرا چندسال زور میزنیم اما آخرش با یه نرم ای که کمتر از ما سختی کشیده آخرش تو یه رده ایم؟»-
نه نداره ، خب که چی؟ برخی از دروس هم هستن که نرم داره سیاس نداره.یه سوال دارم نرم افزار درس نظریه محاسبه داره؟
مبانیش که اتوماتا میگن نه ها. نظریه محاسبه که توش ماشین تورینگ و Complexity Theory و Computability Theory رو میگن.
اشتباه از حرف من برداشت کردی شما. من میگم کسایی که نرم افزارین چون از اول بیشتر رو قسمت عملی کار کردن تو این قسمت بهترن.بنظر شما کسی تئوری قوی داشته باشه نمیتونه کد بزنه؟؟؟ینی یه کسی که CS میره نمیتونه کدبزنه؟(قسمت اول حرف خودت)...این بخش عملی که میگی تو هر رشته ای که باشی میتونی دنبالشو بگیری و کار کنی ولی قسمت تئوریش رو چطور؟
میدونم چرا میرن، خب قسمت عملی کمتره و کامپیوتریا بیشتر به قسمت عملی علاقه دارن.آره اکثر المپیادی ها میرن نرم افزار ! خب المپیادی ها رو برو از خودشون بپرس چرا میرن ! اکثرا بخاطر برتر بودن جو نرم افزار میرن ! الان من المپیادی هارو که میبینیم رفتن توی کارهای ساخت سایت و نرم افزار و اینا ...
کمبود نداره اما تو اکثر جاها کسایی که میرن نرم افزار قوی ترن و چون جو بهتری داره و شاخهای زیادی توش هستن طبعا بهتره برای یه نفر.این بستگی به سلیقه فرد داره ! اما باز هم بگم در مورد برنامه نویسی پیشرفته که این ترم داشتم ؛ فاز دوم پروژه ما(کلا 4 فاز داره) + چند تا تمرین سر کلاس ما = فاز آخر پروژه برنامه نویسی نرم ها :) میخوام بگم سی اس هیچ کمبودی در زمینه بخش عملی نداره :)
فوق علوم کامپیوتر نیست فقط، نرم گرایشهاش یکی گرایش معماری سیستم های کامپیوتری هستش، گرایش هوش مصنوعی و رباتیک و گرایش الگوریتم ها و محاسبات هستش. و به علوم کامپیوتر هم بیشتر ربط نداره غیر از مورد آخری.این دوتایی که میگی در اصل فوق علوم کامپیوتره که اونا ها هم میتونن برن ! منظورم اینه به علوم کامپیوتر بیشتر ربط داره!
صحبت من یه چیز دیگه بود ، میگم چرا میگید سیاس بهتر از نرمافزاره ، جوابت مربوط به حرف من نیست.این حرفت واسه کسی درسته که به CS علاقه نداره ! معیار ها فرق میکنه ! بطور مثال من با درس های سی اس حال میکنم و دوس دارم در زمینه هوش مصنوعی کار کنم ! سختی هاش رو هم میخوام بکشم ! دلیلی میبینی برم نرم افزار ؟!
خب بیشتر کسایی که اپلای میکنن یا تو فوق رتبههای بهتری هم میارن از نرم هستن تا سیاس ، به آمار این چند ساله نگاه کنی متوجه میشی. تفریح و سرگرمی هم نیستش اینهادر آخر اینکه کد زدن و شرکت در مسابقات ACM تنها معیار شاخ بودن بچه های کامپیوتری نیس ! بلکه یجورایی تفریح و سرگرمی هست
اگه واقعا علاقه داری(علاقه با آگاهی !) و روی تصمیمت مسمم(؟!) هستی به حرف کسی گوش نده!به نقل از Happy :خب سلام
من با اینکه رشتم ریاضیه تازه ب این نتیجه رسیدم ک ب هیچ کدوم از رشته های دانشگاهی ریاضی علاقه ندارم
تنها رشته ای ک بش علاقه دارم ریاضیات و کاربردها و فیزیک هسته ای هستش ک تا حالا با هر کی حرف زدم میگن نع [-(
خب الان کمک کنید دیگه
اونایی ک ریاضیات و کاربردها خوندن بازار کارش چجوریه؟؟؟؟؟ ک من ب هر کی میگم میگه اخرش میخای چیکار کنی؟
واقعا درموندم و چون اصرار خودم بود ک ریاضی بخونم الان.........
نسخه ی بدی نپیچیدی تا حدِ قابلِ قبولی , قبول دارم !من حیث المجموع: من نظرم اینه که اگه تو یه دانشگاه جفتش رو قبول میشدید برید نرم بهتره چون جوش بهتره[nb]البته این توصیه من تنها در صورتی هستش که شخص ندونه بین این دوتا کدوم رو انتخاب کنه، اگر برای مثال به سیاس علاقه داره بره سیاس حتما بهتره.[/nb] و اگه تو یه دانشگاه جفتشو قبول نشدید ، اگر دوتا دانشگاه سطحشون فرق میکرد ، دانشگاه بالایی بهتره.