Arghavan S
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- ---
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک
تحقیق. ؛؛؛)
تحقیق. ؛؛؛)

از كجا؟ چطوري؟به نقل از ارغوان :تحقیق. ؛؛؛)

)

به نقل از مهدی :فقط میخوام در مورد اینکه انقد علوم کامپیوتر رو برتر میدونید از نرم افزار یه مطالبی رو بگم.
اکثر بچههای کامپیوتری [nb]میتونم به جرات بگم نزدیک95%شون که رتبشون بخوره به نرم افزار یه دانشگاه خوب[/nb] میرن نرمافزار ، از چندین نفرشون هم که سال 2یا 3 دانشگاه هستن [nb]یک مثالش پارسا سعادت پناه، تو سایت هم هستش.[/nb] پرسیدم ، گفتن نرمافزار خیلی بهتره،مثلا در مورد الگوریتم و داده ساختار و فولان همونطور که خودتون میدونید تو ACM خیلی مهمه، همیشه تیم ACM از بچههای نرم افزار بوده.[nb]من باب همون موضوع خلاقیت و پایه ریاضی قوی و ...[/nb]
و اینکه اونطوری که من تا حالا دیدم ، ندیدم کسی که نرمافزاری باشه (مینیمم دوسال تو این رشته بوده باشه)و از رشتهش ناراضی باشه اما به وفور بچههای CS رو دیدم که ناراضی بودن و بعضیهاشون حتی تغییر رشته دادن ببه نرمافزار ، البته همه اینا صرفا مشاهداته من هستش و لزوما درست نیست.
+ نرمافزار کلا بخش عملی خیلی بیشتر داره نسبت به CS و تو پروژههایی که اساتید میدن خلاقیت و فکر کردن میطلبه این نیست که صرفا یه سری پروژه باشه که همشون فقط خرکاری داشته باشن.
البته اینکه نرمافزار بعضی از واحدها رو نداره قبول دارم زیاد خوب نیست ولی از دید یکسریا خیلی خوبه این موضوع!
+ یک سوالی ، من از هرکی شنیدم میگه نرم بهتره و برای اپلای فقط CS ؛ متوجه نمیشم چرا الان این موضع رو دارید![]()