• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

رشته علوم مهندسی دانشگاه تهران هم چیز قابل تاملیه. یک جورایی رشته ای دوقطبیه. نکته ش اینه که تو دانشکده های مختلف مهندسی با اساتید مختلف درس های متنوع برمیدارید و اگر انسان اکتیوی باشید میتونید خودتون رو در یک جهتش حرکت بدید و از بین‌رشته‌ای بودن این رشته استفاده کنید و از فضای دانشگاه تهران بهره ببرید. باید یک برنامه هم ادامه تحصیل و کار داشته باشید خلاصه. نمیتونید به صرف رشتتون تکیه کنید. ولی اگر خیلی اهل ریسک نیستید و دوست دارید مسیر واضح تری برید که تجربه شده قبلا این رشته شاید خوب نباشه براتون.
علوم مهندسی اصلا چی هست؟ :-"

هر کی از رشته مهندسی اپتیک و لیزر هم اطلاع داره بگه لطفا، چرا خیلی از دانشگاه ها ندارنش؟ به درد بخور هست اصا؟

من 2200ریاضی شدم میخوام برم مهندسی کامپیوتر.
ولی آینده کاری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من 2200ریاضی شدم میخوام برم مهندسی کامپیوتر.
ولی آینده کاری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر یک رشته باشه که آینده داشته باشه تو دنیا اون مهندسی کامپیوتره !

میخوام توایران کار داشته باشم
یعنی حتی دوره ای هم که دارم کارشناسی میخونم میتونم برم کار کنم؟

میخوام توایران کار داشته باشم
یعنی حتی دوره ای هم که دارم کارشناسی میخونم میتونم برم کار کنم؟
حالا موقعیت شغلی بستگی به مهارت ها و فرصت های کاری تو شهری که دانشگاه میری داره. حالا بعدا بیا بهت میگم چیکار کنی. مهندسی کامپیوتر کافیه ۶ ماه وقت بگذاری یک مهارت رو یاد بگیری. بعد استارت کار رو بزنی. نگران این نباش. از لحاظ فرصت شغلی بازار کامپیوتر بهترینه.

حالا موقعیت شغلی بستگی به مهارت ها و فرصت های کاری تو شهری که دانشگاه میری داره. حالا بعدا بیا بهت میگم چیکار کنی. مهندسی کامپیوتر کافیه ۶ ماه وقت بگذاری یک مهارت رو یاد بگیری. بعد استارت کار رو بزنی. نگران این نباش. از لحاظ فرصت شغلی بازار کامپیوتر بهترینه.
حتی اگه میدونیم تو کامپیوتر خیلی شاخ نمیشیم و یحتمل استعدادمونم کمه توش کامپیوتر بزنیم بهتره واسه موقعیت شغلیش؟؟
(سوال خیلی چرتیه صددرصد ولی خب کارمون لنگ همین سوالاست:-")

حتی اگه میدونیم تو کامپیوتر خیلی شاخ نمیشیم و یحتمل استعدادمونم کمه توش کامپیوتر بزنیم بهتره واسه موقعیت شغلیش؟؟
(سوال خیلی چرتیه صددرصد ولی خب کارمون لنگ همین سوالاست:-")
بابا این سوالات خیلی کیس محوره. بستگی به خودت و اولویت هات داره. به هرحال جنس کار با کامپیوتر مشخصه. مشکلت قطعا استعداد نداشتن نخواهد بود. علاقه یا عدم علاقه تعیین کنندست. اگر دوست نداری صرف درآمد بزنی که خیلی کار درستی نیست.

من با رتبم میتونم مهندسی کامپیوتر اصفهان . بوعلی سینا همدان . صنعتی همدان رو کمش بیارم.وقصد دارم که حتما ادامه بدم و ارشد ودکتری بگیرم ان شا الله شما کسی رو سراغ دارین که تو این داشگاه ها خونده باشه و همون دوره کارشناسیش کار کرده باشه یا حداقل دوره ارشد رفته باشه سر کار؟؟؟؟؟

بچه ها یادتون نره که فاکتور های مختلف رو کنار هم بچینید بعد تصمیم گیری کنید . یکم زوم اوت کنید از دورتر نگاه کنید به رشته هایی که میخواید انتخابشون کنید .
من خودم به مهندسی عمران و مهندسی تعمیرات هواپیما علاقه داشتم ، یکم تحقیق کردم و دومی رو گذاشتم کنار .
بعد موقع انتخاب رشته به ضرب و زور مشاور و اطرافیان مهندسی کامپیوتر رو بالاتر زدم .
الان روزی نیست که خدا رو شکر نکنم که کامپیوتر قبول نشدم ‌. نه که رشته خوبی نباشه ، نه اصلا اینجوری نیست . خیلی هم خفنه و کلی جای پیشرفت داره و برای اپلای هم حرف نداره ، ولی من آدمش نبودم .

Back
بالا