- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک
ارزش داره آدم بهخاطر دانشگاه بره فیزیک بخونه؟
ارزش داره آدم بهخاطر دانشگاه بره فیزیک بخونه؟
اگه منظور اینه که رتبتون فقط به علوم پایه یه دانشگاه خوب مثه شریف یا تهران میخوره،نه ارزش نداره.به نقل از حمیـده :ارزش داره آدم بهخاطر دانشگاه بره فیزیک بخونه؟
خیربه نقل از حمیـده :ارزش داره آدم بهخاطر دانشگاه بره فیزیک بخونه؟
به نقل از #کنکوری۹۵# :آقا کسانی که میخوان کامپیوتر و نرم افزار و اینا بخونن،آیا خانوادهشون مخالفتی ندارند؟
اگه دارند چطور راضیشون کردین؟
اینکه بیرون میشه کلاس کامپیوتر رفتبه نقل از زهرا27 :چرانباید راضی باشن؟ مشکل خاصی وجود داره؟
مگه قراره به شما فتوشاپ مثلن آموزش بدن که بیرون میشه کلاس رفت ؟به نقل از #کنکوری۹۵# :اینکه بیرون میشه کلاس کامپیوتر رفت
تو جامعه بازار کار خوبی نداره
در کنار یه رشته دیگه میتونی بیرون بری کلاس
از این دست مسائل
به نقل از ـمهـ ـسا :مگه قراره به شما فتوشاپ مثلن آموزش بدن که بیرون میشه کلاس رفت ؟
رشته کامپیوتر برنامه نویسی نیست که بخواین بیرون یاد بگیرین.شما اگه در مورد رشته کامپیوتر درست تحقیق کنید و اول خودتون بفهمید که چی هست،مطمئنا میتونین با خانواده صحبت کنین و قانعشون کنین.به نقل از #کنکوری۹۵# :
نه دیگه بیرون هم کلی برنامه نویسی و اینا یاد میدن
بعد اونایی که گفتم حرفای پدر مادراست نه من
وگرنه من خودم خیلی رشته کامپیوتر رو دوست دارم اما خانواده
به نقل از شــقایــق :رشته کامپیوتر برنامه نویسی نیست که بخواین بیرون یاد بگیرین.شما اگه در مورد رشته کامپیوتر درست تحقیق کنید و اول خودتون بفهمید که چی هست،مطمئنا میتونین با خانواده صحبت کنین و قانعشون کنین.
به نقل از شــقایــق :جبهه گیری که مشخصا نیست چون جبهه گیری معنایی نداره اینجا.گفتین کلاس بیرون که گفتیم نه اینطوری نیست.و گفتید خانواده که گفتم تحقیق کنید بعد با خانوادتون صحبت کنید.اینجا بچه های کامپیوتر زیادن، تاپیکای زیادیم هست که زیاد در مورد رشته کامپیوتر بحث شده. میتونید اونارم بخونین.
فکر می کنم در نهایت باید خودتون تلاشتون کنید که قانع بشن. میتونید دفترچه های قبولی سال های قبل رو بشون نشون بدین که افرادی که به راحتی هر رشته ای رو قبول میشدن زدن نرم افزار و این که نرم افزار چقدر زودتر از سایر رشته ها پر میشه. همچنین ازشون بخواین با یه سری استاد دانشگاه در رشته کامپیوتر اگر امکانش هست صحبت کنن.به نقل از #کنکوری۹۵# :
نه اینا همه رو من خودم میدونم
اما خانواده قانع نمیشن
گفتم اگه کسی چنین شرایطی داشته منم راهنمایی کنه همین :)
به نقل از #کنکوری۹۵# :
نه اینا همه رو من خودم میدونم
اما خانواده قانع نمیشن
گفتم اگه کسی چنین شرایطی داشته منم راهنمایی کنه همین :)
کار از محکم کاری عیب نمیکنهبه نقل از arash.f :من تا انتخاب پنجم دیگه حتما قبول میشم .. (100%) . فایده ای ای داره بقیه رشته ها رو هم پر کنم ؟ مثلا از کسی شنیدم در آینده برا تغییر رشته بدرد میخوره .. یا چیزای این چنینی
فقد در خواست تغییر رشته رو به رشته هایی می تونین بدید که انتخاب کرده باشید شهرشم مهم نیست!به نقل از arash.f :.... مثلا از کسی شنیدم در آینده برا تغییر رشته بدرد میخوره ..