- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
چرا دانشجو ها؟بین شریف و تهران واقعا تفاوت هست
مخصوصا بین دانشجوهاشون
رتبه های کنکورشون -حداقل توی شرایط من-یکسانه.تازه معمولا تهرانیا رتبه های بهتریم دارن
چرا دانشجو ها؟بین شریف و تهران واقعا تفاوت هست
مخصوصا بین دانشجوهاشون
خوابگاه شریف بود که میگفتن دورش پر تعمیرگاهه و شبا فضای ترسناکی میشه؟اون بخش خوابگاه
خوابگاه شریف تو این دو سال کرونا باز سازی شده
خوابگاه دخترونه اش سوییته (حموم دستشویی آشپزخونه داره) پسرونه ها ش دو حالت داره و ممکنه سوییت هاش بهتون بیوفته
نزدیک داشگاهه و بسیار عالیه

آره جاش (طرشت) جای بدیه ولی دسترسی خوبی بقیه جاهای تهران داره تا انقلاب یه ربع راه با ماشینهخوابگاه شریف بود که میگفتن دورش پر تعمیرگاهه و شبا فضای ترسناکی میشه؟![]()
دقیقا بحث انتخابه نه رتبه...چرا دانشجو ها؟
رتبه های کنکورشون -حداقل توی شرایط من-یکسانه.تازه معمولا تهرانیا رتبه های بهتریم دارن
مشکل من اینه که در چه حد فرق دارن و می ارزه بخوام برم دانشگاه پایین تر یا نهدقیقا بحث انتخابه نه رتبه...
شریف درسخون ترن، جو سیاسی خاصی نداره، اکثر بچه هاش به فکر رفتنن، و مجموعا رقابتی تره
(این صفات همه شون هم جنبه مثبت داره هم منفی)
تهران استادهاش خوبن (البته بستگی به رشته داره) ولی بچه هاش فان ترن جمعا جو سیاسی داره
(تهران حراستش به بچه ها گیر نمیده میتونی بری حرف بزنی باهاشون)
خوب چی برای تو مهم ترهمشکل من اینه که در چه حد فرق دارن و می ارزه بخوام برم دانشگاه پایین تر یا نه
چون دوتا رشته ایم که میخوام زیاد فرق نداره.

من حس می کنم جو تهران بهتر از شریفهشریف درسخون ترن، جو سیاسی خاصی نداره، اکثر بچه هاش به فکر رفتنن، و مجموعا رقابتی تره
(این صفات همه شون هم جنبه مثبت داره هم منفی)
تهران استادهاش خوبن (البته بستگی به رشته داره) ولی بچه هاش فان ترن جمعا جو سیاسی داره
(تهران حراستش به بچه ها گیر نمیده میتونی بری حرف بزنی باهاشون)