• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

بین شریف و تهران واقعا تفاوت هست‌

مخصوصا بین دانشجوهاشون
چرا دانشجو ها؟
رتبه های کنکورشون -حداقل توی شرایط من-یکسانه.تازه معمولا تهرانیا رتبه های بهتریم دارن

اون بخش خوابگاه
خوابگاه شریف تو این دو سال کرونا باز سازی شده
خوابگاه دخترونه اش سوییته (حموم دستشویی آشپزخونه داره) پسرونه ها ش دو حالت داره و ممکنه سوییت هاش بهتون بیوفته
نزدیک داشگاهه و بسیار عالیه
خوابگاه شریف بود که می‌گفتن دورش پر تعمیرگاهه و شبا فضای ترسناکی میشه؟:-"

img_20220807_132300_781_1hi1.jpg

سه‌شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۲
http://194.225.24.96/marasem-memari/

خوابگاه شریف بود که می‌گفتن دورش پر تعمیرگاهه و شبا فضای ترسناکی میشه؟:-"
آره جاش (طرشت) جای بدیه ولی دسترسی خوبی بقیه جاهای تهران داره تا انقلاب یه ربع راه با ماشینه

• لایک
امتیازات: f@him
چرا دانشجو ها؟
رتبه های کنکورشون -حداقل توی شرایط من-یکسانه.تازه معمولا تهرانیا رتبه های بهتریم دارن
دقیقا بحث انتخابه نه رتبه...

شریف درسخون ترن، جو سیاسی خاصی نداره، اکثر بچه هاش به فکر رفتنن، و مجموعا رقابتی تره
(این صفات همه شون هم جنبه مثبت داره هم منفی)
تهران استادهاش خوبن (البته بستگی به رشته داره) ولی بچه هاش فان ترن جمعا جو سیاسی داره

(تهران حراستش به بچه ها گیر نمیده میتونی بری حرف بزنی باهاشون)

دقیقا بحث انتخابه نه رتبه...

شریف درسخون ترن، جو سیاسی خاصی نداره، اکثر بچه هاش به فکر رفتنن، و مجموعا رقابتی تره
تهران استادهاش خوبن (البته بستگی به رشته داره) ولی بچه هاش فان ترن جمعا جو سیاسی داره

مشکل من اینه که در چه حد فرق دارن و می ارزه بخوام برم دانشگاه پایین تر یا نه‌
چون دوتا رشته ایم که میخوام زیاد فرق نداره.

مشکل من اینه که در چه حد فرق دارن و می ارزه بخوام برم دانشگاه پایین تر یا نه‌
چون دوتا رشته ایم که میخوام زیاد فرق نداره.
خوب چی برای تو مهم تره
از نظر درسی تو شریف پیشرفت بیشتره
ولی تو تهران بیشتر خوش میگذره

• دیسلایک
امتیازات: |تا

من حس می کنم جو تهران بهتر از شریفه
تهران دانشگاه مادر حساب می شه و تعاملات اجتماعی خیلی بالا داره و همین باعث می شه که رویکرد پیشرفت بیش تری دیده شه

واقعا این گنده کردن و خاص بودن شریف رو نکنید تو ذهن بچه ها.
تفاوت جو تو همه دانشگاه ها هست ولی نباید به خاطر اسم و این چرت و پرت ها از علاقتون دور شید.
هر وقت بهتون گفتن شریف خاصه بهشون یاد آور بشید دانشگاه رنک ۴۰۰ دنیا هست این دانشگاه.
بین شریف و تهران و امیرکبیر واقعا اولویت رو بذارید علاقه. بله درسته کیفیت گاها فرق داره و جو هم فرق داره ولی نه در این حد که خودتون رو بکشید فقط واسه یک اسم.
درباره آزاد بودن و این های دانشگاه تهران بریزید دور هر چی بهتون گفتن. با سر کار اومدن رئیس جمهور حدید واقعا دارن اذیت میکنن.
جو تهران از نظر سیاسی هم فعال نیست و بسیج ماشالا همه چیو دستش گرفته حتی در حد شورای صنفی هم خیلی وقت ها دانشگاه تهران نداره و منحل میشه.
برید تو دانشگاه ها با استاد ها و دانشجوها حرف بزنید.
درباره رشته ها به انگلیسی سرچ کنید و سیلابس و ریسرچ ها رو توی دانگاه های معروف دنیا ببینید. ببینید تهش چیکار میکنن توی اون رشته. سیلابس ایران رو هم ببینید. حتی یک سر به هئیت علمی های این سه تا دانشگاه بزنید ببینید چیکار میکنن از کجا مدرکشون رو گرفتن و خیلی چیز ها دستتون میاد که کمک میکنه بهتر تصمیم بگیرید.

اینم که میبنم میگید دانشگاه تهران فان و آسونه خندم میگیره واقعا.

من به شخصه طبق تجربه خودم (که تاکید میکنم مربوط به ۴ سال پیشه و شاید الان ولید نباشه و هم اینکه یه برداشت محدود خودمه و الزاما قابل تعمیم نیس. اما در هر صورت گفتنش از نگفتنش بهتره به نظرم)، وقتی تی‌ای بودم برای درس جاوا و قرار بود تمرین طرح کنم، میرفتم تمرینای مربوط به اون سرفصل رو از دانشگاه‌های دیگه و ترمای قبل خودمون نگاه میکردم تا ایده بگیرم و اینا، این حس بهم دست داد که شریف سخت‌گیرانه تره
حالا این سخت‌گیری ممکنه دقیقا سر همین باشه که تی‌ایی که سال قبل تمرین طرح میکرده همین کارو کرده، بعد گفته خب ما بالاخره هیچی نباشه شریفیم و باید یه پله سخت تر باشیم و ... و این روند ادامه پیدا کرده.
در واقع من معتقدم اون لیبل شریف به خودی خود نباید تاثیر بذاره، ولی چون با انسان سر و کار داریم (و نه ربات) که علاوه بر بخش منطقی یه بخش احساسی هم داره که توی تصمیم گیری‌هاش اثر میذاره در نهایت همین فاکتور لیبل شریف توی ذهن استادا، تی‌ایا، دانشجو‌ها تاثیر میذاره و اون فضای یکم (۱) سخت گیرانه تر رو ممکنه ایجاد کنه

۱) این یکم یه چیزی (به نظر من ماکسیمم) در حد ۸ از ۱۰ و ۷ از ۱۰ عه منظورم.

-------------------
و یه نکته دیگم اینکه برای فهمیدن علاقتون تلاش کنین واقعا، ولی این کار خیلی هم آسون نیس. یکی ممکنه به چنتا رشته علاقه داشته باشه واقعا و دادن این حس که نهه حتما برو دنبال علاقت ممکنه یه وسواسی توش ایجاد کنه و اذیت باشه تا مدت‌ها و از یه چیز کوچیکی که توی یه رشته‌ای خوشش نیومد حس کنه اووو ممکنه این علاقه من نباشه و از اول اشتباه کردم...
یکی هم تا مدت‌ها ممکنه نفهمه علاقش چیه، استیت ایده‌الی نیس ولی پیش میاد واقعا، با ترس از این موضوعم که دیگران این لیبل رو بهتون بزنن توی چیزی که حس میکنین دوست ندارین نمونین، خیلی‌ها مثل شمان، اکسپلور کنید : )

Back
بالا