• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

اگر به نوروساینس و کاگنتیو ساینس علاقه دارید، برق و کامپیوتر دانشگاه تهران واقعا در این حوزه خیلی بهتر از شریف هست. این رو در نظر داشته باشید.

به معماری کامپیوتر و سیستم های دیجیتال اگه علاقه مندید بازم تهران گزینه قابل تامل تریه‌

میدونیم خیلیاتون نمی دونید کنترل چیه اصن: )) ولی خب کنترل برق تهران بای فار بهتر از شریفه

درباره مخابرات میدان هم میدونم اساتید برجسته ای داریم ولی به طور کل درباره مخابرات و الکترونیک احتمال میدم شریف بهتر باشه.
نوروساینس و کاگنتیو ساینس رو از بیوتک هم میشه وارد شد؟

سلام نمیدونم توی جای درست هستم یا نه ولی کسی در مورد دانشگاه زنجان اطلاع داره چجوریه برای رشته های مهندسی

سلام نمیدونم توی جای درست هستم یا نه ولی کسی در مورد دانشگاه زنجان اطلاع داره چجوریه برای رشته های مهندسی
دانشگاه خوبیه، اساتید خوبی هم داره.
رزومه اساتید رشته دلخواهت رو داخل سایت دانشگاه ببین.

این کد رشته هایی که داخل سامانه راهنمای انتخاب رشته سنجش هست اگه احتمال یه رشته خیلی کم باشه چقدر محتمله که اون رشته رو بیاریم
به نسبت چیزی که تو انتخاب های خودم دیدم
اگر مثلا ۴۵۰ نفر رتبه زیر تو به طرز اعجاب انگیزی سقط بشن میشه آوردش

راستی دانشگاه گیلان یه پردیس فنی داره توی شرق گیلان که با رشت خیلی فاصله داره (حدود ۸۰ کیلومتر) و توی یه شهر خیلی کوچیکه و اگه به قصد تفریح (یا فساد) می‌خواین دانشگاه گیلان بزنین، اینم دقت کنین که رشت هم امکانات فسق و فجور بیشتری داره هم امکانات دانشگاهی.

الزهرا چطور دانشگاهیه؟
(دقیق تر:علوم کامپیوتر الزهرا)

ببین الزهرا برای فنی مهندسیا کلا یه ساختمون داره،یعنی در اصل دانشکده فلان و اینا نداره، یه دانشکده فنی مهندسی داره، هیئت علمی‌ خیلی کمه، تعداد دانشجویی ک میگیره هم کمه و من دیدم که بچه هایی ک یه درسی رو برنمیدارن نسب به چارت یا میفتن مجبور میشن دانشگاه های دیگه مهمان شن
جو دانشگاه خوبه، شرایط آب و هوایی خوبه، امکاناتش هم نسبت به سایر دانشگاه ها واقعا خوبه
از نظر علمی یکم شرایط بدتری نسبت به بهشتی اینا داره که خودت میتونی بخونی و کار کنی و این ضعف رو پوشش بدی

اگه برق بخونی و توی انتخاب گرایش سیستم های دیجیتالو بزنی ،چقد رشتت به کامپیوتر نزدیک میشه؟ممکنه بعدا گرایش برق هم مثل کامپیوتر و رشته های دیگه حذف کنن؟

اگه برق بخونی و توی انتخاب گرایش سیستم های دیجیتالو بزنی ،چقد رشتت به کامپیوتر نزدیک میشه؟ممکنه بعدا گرایش برق هم مثل کامپیوتر و رشته های دیگه حذف کنن؟
رشتت نزدیک میشه به معماری کامپیوتر(سخت افزار)
این گرایش از دانشگاه تهران اگه منظورته حذف نمیشه.
ولی آیا اصلا دوست داری سیستم های دیجیتال رو؟ میدونی چی هست؟
بیسیک ترین درساش مدار منطقی و معماری کامپیوتر هست. میتونی تو مکتب خونه ببینی یکم تا سنس پیدا کنی.
و یک پیشنهاد دوستانه. اگر کامپیوتر دوست داری نخواه بیای برق و خودتو به زور بچسبونی به کامپیوتر.
درسته تو برق هم کلی کار های مشترک با کامپیوتر وجود داره و کلی برنامه نویس و اینا داره ولی خب چه کاریه. بیای برق و به زور بخوای خودتو بچسبونی با کامپیوتر؟ خب یک دانشگاه پایین تر برو ce بخون خب.

Back
بالا