• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

من بین برق خواجه نصیر و برق پردیس امیرکبیر موندم به نظرتون سخت گیری اساتید امیرکبیر زیاده؟و اینکه شرایط انتخاب گرایش تو برق چجوریه با توجه به معدل گرایش انتخاب میکنن یا محدودیتی نداره واین که جو امیرکبیر نسبت به دانشجویان پردیس چجوریه؟

یک مورد دیگه من بین برق و مکانیک موندم و میدونم رشته ای به اسم رشته خوب نداره و بستگی به خود ادم داره ولی خب بازم واقعا نمیدونم کدوم بزنم همشو دانشگاه های تهران و امیر کبیر و ... در میام ولی خب از کجا تشخیص بدم کدوم برم(تروخدا نگید فیزیک ۲ و ۳ فلان بهمان) و صادقانه بگم در این ۱۸ سال من کار خاصی نکردم پس گذشته جالبی هم ندارم که به انتخاب رشته کمک کنه، ی ذره هم در مورد حوزه های تحقیقاتیشون بگید
رشته‌های مهندسی در دوره کارشناسی عمدتا فرق زیادی باهم ندارن، سعی کن دانشگاه بهتر بری، بچه ۱۸ ساله هم عموما نمیشه علاقه‌ش را تعیین کرد.

یک توصیه دوستانه و نامحبوب؛
یه نکته عجیب و جالبی که دیدم درباره رشته مهندسی مواد بود، شریف تا ۱۵۰۰، تهران و امیرکبیر تا ۲۰۰۰، علم و صنعت تا ۳۰۰۰ قبول میشه.
من اگه جای شما بودم و رتبه‌م مرزی بود به جای اینکه شهرستان برم رشته کامپیوتر بخونم میرفتم مواد می‌خوندم یکی از دانشگاه‌های تهران.
تقریبا صنعتی در کشور نیست که به مواد ارتباط نداشته باشه :)

دانشگاه کلا خیلی خیلی مهم‌تر از رشته‌ست، عموم کورس‌های دانشگاهی علی‌الخصوص کامپیوتر در یوتیوب هست از بهترین دانشگاه‌های دنیا.

اگر تکنولوژی جوریه که ذخیره اطلاعات ثانیه به ثانیه رخ می ده و واسه حل کردن خیلی از مسئله هامون از یه سیستم پیچیده تر /باهوش تر استفاده می کنیم
خب تقریبا تمام رشته هارو می تونیم از همون ربات استفاده کنیم
+حتی علوم کامپیوتر که اساسش ساختن یه ربات دیگه ست هم می تونیم بدیم به یه سیستم هوشمند تر تا همون سیستم بتونه یه ربات بسازه در ارتقای سوالات ما
نمی دونم فهمیدین منظورمو یا نه
در کل بحثم‌اینه که اگر جوریه همه چی با رباتا بهتر پیش می ره از کجا معلوم ما فقط وقتمونو تو دانشگاها هدر نمی دیم؟

سلام
چرا توی دفترچه دانشگاه علامه طباطبایی مهندسی نداره؟
توی دو سه سال اخیر فقط مهندسی کامپیوتر رو اضافه کرده بودن که امسال از دفترچه حذف شده و ظاهراً دیگه ارائه نمی‌شه.

یک توصیه دوستانه و نامحبوب؛
یه نکته عجیب و جالبی که دیدم درباره رشته مهندسی مواد بود، شریف تا ۱۵۰۰، تهران و امیرکبیر تا ۲۰۰۰، علم و صنعت تا ۳۰۰۰ قبول میشه.
من اگه جای شما بودم و رتبه‌م مرزی بود به جای اینکه شهرستان برم رشته کامپیوتر بخونم میرفتم مواد می‌خوندم یکی از دانشگاه‌های تهران.
تقریبا صنعتی در کشور نیست که به مواد ارتباط نداشته باشه :)

دانشگاه کلا خیلی خیلی مهم‌تر از رشته‌ست، عموم کورس‌های دانشگاهی علی‌الخصوص کامپیوتر در یوتیوب هست از بهترین دانشگاه‌های دنیا.
اگر کسی میخواد کامپیوتر رو ادامه بده، ۴ سال به خاطر اسم و جو دانشگاه مواد بخونه؟

Back
بالا