• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

آیا گذاشتن کامپیوتر علامه به عنوان الویت یازدهم (بعد از کامپیوتر دانشگاه های تیپ یک و دو و غیره) صرفا به خاطر کامپیوتر بودنش کار درستیه یا خیر؟ (با توجه به فنی نبودن علامه) و اینکه بعد کامپیوترها صنایع و معماری های دانشگاه های تاپ تری گذاشتم که مطمئنم قبول میشم ... همینطور بمونه یا اونها رو بیارم بالاتر چون دانشگاه های بهتری هم هستن؟
+اینکه اگه دانشجوی کامپیوتر علامه می‌شناسین ممنون میشم اگه معرفی کنین که بتونم بهتر تصمیم بگیرم :‌')

آیا گذاشتن کامپیوتر علامه به عنوان الویت یازدهم (بعد از کامپیوتر دانشگاه های تیپ یک و دو و غیره) صرفا به خاطر کامپیوتر بودنش کار درستیه یا خیر؟ (با توجه به فنی نبودن علامه) و اینکه بعد کامپیوترها صنایع و معماری های دانشگاه های تاپ تری گذاشتم که مطمئنم قبول میشم ... همینطور بمونه یا اونها رو بیارم بالاتر چون دانشگاه های بهتری هم هستن؟
+اینکه اگه دانشجوی کامپیوتر علامه می‌شناسین ممنون میشم اگه معرفی کنین که بتونم بهتر تصمیم بگیرم :‌')
واقعیت الان فهمیدم علامه مهندسی هم داره!

تیپ یک و دو یعنی چی

یعنی بخاطر کامپیوتر میری اصفهان؟

علامه مهندسی هم داره!
فقط کامپیوتر

تیپ یک و دو یعنی چی
تیپ یک شریف تهران امیرکبیر (می‌دونم کامپیوترشونو نمیارم ولی همه مشاورا گفتن گذاشتنش که ضرری نداره رد میشه میره بعدی)
تیپ دو بهشتی علم و صنعت خواجه نصیر

یعنی بخاطر کامپیوتر میری اصفهان؟
نه کلا فقط تو تهران زدم

اگه الزهرا نزدی و علوم کامپیوترم نزدی خیلی بعیده اون‌ تیپ دو رم به قول خودت بیاری.بنابراین با یه احتمال خوبی اصلا فرقی نمی کنه بقیه رشته هارو بیاری بالا یا نه
علامه و شبانه ی خواجه نصیر رو نمی‌دونم البته‌.ولی تا اونجا که یادمه شبانه ها رنج پذیرشش نزدیک روزانشه توی منطقه یک حداقل‌

*اگر بورسیه زدی ،شاید فرق کنه داستان‌.
بورسیه ظرفیتش برا منطقه 1 کلا 2 3 نفره فکر کنم

فقط کامپیوتر

تیپ یک شریف تهران امیرکبیر (می‌دونم کامپیوترشونو نمیارم ولی همه مشاورا گفتن گذاشتنش که ضرری نداره رد میشه میره بعدی)
تیپ دو بهشتی علم و صنعت خواجه نصیر

نه کلا فقط تو تهران زدم
ببین با رتبه شما الزهرا میارید فقط کامپ و خوارزمی

علوم هم پردیس امیرکبیر یا خیلی خوش شانس باشید شبانه علموص

ببینید باید دید کیفیت کارشون چطوریه شما به صرف علامه برید اونجا و خب براتون اهمیت قائل نشن خیلی باب میل نمیشه

دانشگاه های غیر انتقاعی رو هم بررسی کنید

تعهد خدمتی که داره باعث می‌شه یه تعداد خوبی‌ انتخابش نکنن.

احتمالش هست بیاره در هر صورت.من خودم اگر رشته هایی که بعد بورسیه زدم رو حتما می خواستم،یه درصدم احتمال قبولی بورسیه بود میاوردمشون بالا.
اره خب اینم هست ولی تعهد خدمت همراه اول چیز بدی نبود که بگیم بیگاریه

رزومست

من نمیارمشون نزدم شلوغ نشه لیستم

دانشگاه های غیر انتقاعی رو هم بررسی کنید
نه دیگه اونطوری میرفتم سراغ پردیس و شبانه که میارم
بعدش صنایع و معماری زدم که بهشتی میارم ، تهران هم احتمالا
مسئله‌م همین کامپیوتر علامه بود که احتمالا جا به جا کنم

نه دیگه اونطوری میرفتم سراغ پردیس و شبانه که میارم
بعدش صنایع و معماری زدم که بهشتی میارم ، تهران هم احتمالا
مسئله‌م همین کامپیوتر علامه بود که احتمالا جا به جا کنم
معماری تهران میارید

امیرکبیرم نیز