- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- مدال المپیاد
- قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- شهید باهنر کرمان / شریف
- رشته دانشگاه
- ریاضی :x
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک
مرسی ممنونبه نقل از فاطمه.چ :خب آخه سواله یه مقدار کلیه! :-؟
اینو بخونید تقریبا کامله:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,109074.0.html
به طور کلی سبک درسها اینجوریه که هر دو گرایش یه سری درسهای مشترک با مهندسی شیمی دارن، مثل سیالات، انتقال حرارت، انتقال جرم، سینتیک و طراحی راکتور و عملیات واحد و... یه سری درسها هم مثل کاربرد ریاضیات مهندسی در پلیمر و رنگ و شیمیفیزیک پلیمرها مشترک بین دو گرایش. که خب حالا هر درسی رو بخواین من میتونم توضیح بدم چجوریه دقیق. :د مثلا درسهای شیمیفیزیک، که کلا ما سه تا درس شیمیفیزیکی داریم، اینجوریه که میاد خواص و رفتارهای شیمیایی ذرات رو با رابطههای فیزیکی بیان میکنه و بررسی میکنه. بعد درسای غیرمشترکمون هست که پلیمریها مثلا درسایی مثل الاستومر و پلاستیکو رنگ در پلیمر، درسای رنگیها هم میشه درسایی مثل مهندسی خوردگی، فیزیک رنگ، دوبارهتولید و...
در مورد آینده شغلیش، تا جایی که من از فارغالتحصیلامون شنیده بودم خوب بود، ولی همین چند وقت پیش خودمم دیدم، چون دنبال آگهی استخدام بودم واسه یکی از دوستام، خیلی زیاد بود و خیلی سرع هم استخدام شد. غیر از اون هم موقعیت ایجاد شغل و کارای تولیدی هم خوبه. چون اکثر فارغالتحصیلا از یه کارگاه کوچیک شروع به تولید میکنن.
ادامه تحصیل هم اگه منظورتون خارج از کشوره، که خیلیها هستن که اپلای میکنن و اکثرشون موفق میشن برن دانشگاههای خوب. حالا یا پلیمر یا رشتههای مرتبط دیگه. خیلیا هستن که از پلیمر یا رنگ برای بایو اپلای میکنن. :-؟