چون می ترسم از ریاضی زیاد علوم کامپ . دلیلش ترسه
من یه توضیحی در این مورد بدم.
ببین؛ من چند نفر رو میشناسم تو نرم شریف که اصلا ریاضیشون قوی نیست. یعنی ریاضی 1 و 2 رو هم نمیخونن زیاد ولی چیزی که هست اینه که مدال طلای جهانی المپیاد کامپیوتر داشتن. اونم نه یه دونه. دوتا .
بعد چیزی که هست اینه که اونا مطمئنا ریاضیشون ضعیف نیست. چون کسی که در این حد قوی باشه تو برنامه نویسی یه ذرهش رو بده برای ریاضی قطعا تو اون هم موفق میشه.
حالا چی میخوام بگم؟ میخوام بگم ریاضی رو بد دیدین شماها. همهجا میان مسخره میکنن انتگرال فلان تو زندگیم به چه درد میخوره بعد خود طرف عرضه یه انتگرال گرفتن رو هم نداره بعد فقط زر مفت میزنه. باور کن ریاضیاتی که تو سطح دانشگاهی میخونی اصلا چیز شاخی نیست. من جدی میگم اینو بهت. من یادمه چقدر ریاضی 1 رو گنده میکردن باور کن به غایت ساده و مسخرهست. ریاضی دو ش هم همینه. فقط حجمش بیشتره. توی دانشگاه جای تنبل بازی و ...نیست.
درسا هم باور کن چیزای خیلی قویای نیستن که نتونی از پسشون بر بیای.
حالا برم در مورد خود ریاضی بیسد بودن علوم کامپیوتر بگم بهت.. ببین آنچنان هم ریاضیاتش بیشتر نیست. من فکر کنم تعریف تو از ریاضی معادلات بغرنج و ... عه که خب راستش اینا تو سطح خیلی بالاعه. مسائل ریاضی حداقل در حد کارشناسی چیزای خیلی شاخی نیستن به خدا. این که بری با رویکرد ریاضی بریجلو خوبیش اینه که ؛
یک. منطقی و با پایه قوی بار میاره تو رو.
دو. دید خوبی بهت میده از سوالات و خب قدرت حل مسالهت بهتر میشه.
سه. تنبل بار نمیای و از خیلیا جلوتر میافتی.
آها راستی؛ کلا ریاضیات خیلی بیشتری نداره علوم کامپیوتر فقط تئوریتره و خب واقعا قشنگتر میاد میگه یه سری مفاهیم رو. توضیحات بیشتر در مورد واحداش خواستی بگو.