Zari78
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
ممنونفک کنم تو شهر اصفهان کار بهتر باشه تا همدان
ممنونفک کنم تو شهر اصفهان کار بهتر باشه تا همدان
گرایش های برق تهران ....تهران ماینور کامپیوتر راحته و این که از ورودی ۹۵ به بعد طبق گفتشون می تونی دروس اختیاریتو که حدود ۱۶ واحد میشه از کامپیوتر هم بر داری یا می تونی از ۶ تا گرایش ۲ تاشو بخونی یا یکی بخونی بقیشو شلخته برداری
خلاصه که به نظر منم حرف مرتضی درسته بین شریف و تهران و امیرکبیر بیشتر رو رشته حساس باشید خصوصا بین تهران و امیرکبیر :-دی
بابا بیخیال اونقدم فک کنم آدم از خودش شناخت ندارهراستی، "آدم صنعت بودن" چه جوری مشخص میشه؟
الان بی خیال باشیم بعدا بی خیال رشته مون نمی شیم؟بابا بیخیال اونقدم فک کنم آدم از خودش ضناخت نداره
آخه پسر 18 ساله آدم صنعت هس یا نه؟ معلوم نیس به نظرم
ببینالان بی خیال باشیم بعدا بی خیال رشته مون نمی شیم؟
آره دقیقا.ترس از شکست بیداد می کنه.ببین
بیا خودت رو در آینده ی شغلیت در رشته های مختلف تصور کن. ببین از کدوم بیشتر لذت میبری
اگر خودت رو سر خط تولید تصور کردی و برات جالب بود آدم صنعت هستی ولی سوالت بوی وسواس میده. وسواس نکن تو انتخاب. بیشتر کلی نگر باش
با شهریش مشکلی نداری؟؟؟؟؟اعتبار مدرک پردیس با روزانه فرق میکنه؟
+ پردیس امیرکبیر خوبه قبل شهرهای دیگه بزنم؟
2. پارسال به من اینطور گفتن: دو ترم معدل بالای 15 لازمه برا اینکه بتونی درخواست بدی. اگه خیلی خفن باشی موافقت میشه. اگه نه، دو ترم مهمان میشی با شروطی که مثلا اقلا معدل فلان بیاری؛ بعد اگه اوکی بود موندگار میشی.1. علوم کامپیوتر امیرکبیر یا مهندسی کامپیوتر خواجه نصیر؟
2. به طور خاص اطلاع دارید که تغییر رشته از ریاضیات و کاربردها به علوم کامپیوتر در دانشگاه شریف چه قدر امکان پذیره؟
اینو یکی که خودش از ریاضی به سیاس شریف تغییر رشته داده بود بهم گف. شرطِ درخواست دادنش معدل بالای ۱۵ـه و گفتم هر درخواستی پذیرفته نمیشه!بالای ۱۵؟؟ بالا هفده نیس احیانا؟ بالای ۱۵ که نصف بیشتر بچه ها هستن!
منظورم از دانشکده در حدّ دانشکده ریاضی عه که علوم کامپ و ریاضی داره تو شریف. نه علوم یا فنّی! بله برای اینی که میگید همینه شروطش.بستگی به رشته و دانشگاه داره. مال دانشگاه ما رو زده بود برای تغییر رشته تو دانشکده فنی باید بالای 17 و بقیه دانشکده ها(مثل علوم) باید بالای 18 باشه معدل در دو ترم قبل و حداقل هم 18 واحد تو هر ترم گذرونده باشی و نیفتاده باشی. منم فکر نکنم بالای 15 بذارن تغییر رشته بده کسی
نمی رسی به اونجا. معماری تهران قبول میشیرفتم پیش مشاور اولویت معماری علم و صنعتو بالاتر از شهید بهشتی گذاشت.پرسیدم دیدم شهید بهشتی بهتره.با وجود این که تو میانگین همه ی رشته ها علم و صنعت بالاتر به نظر می رسه خونواده رو چه جوری راضی کنم؟ :/
صحیح.ولی خونواده رو چه جوری راضی کنم؟نمی رسی به اونجا. معماری تهران قبول میشی
ولی خب بهشتی شاید تو معماری بهتر باشه. دلیل نمیشه چون علموص تو میانگین رشته ها بهتره تو معماریم بهتر باشه
راضی نکنصحیح.ولی خونواده رو چه جوری راضی کنم؟