• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

.

آخرین ویرایش:
سلام
۱. رتبه بندی دانشگاههای تهران توی مهندسی کامپیوتر چه جوری ه؟ شریف-تهران-امیرکبیر؟

۲. اوضاع تغییر رشته از علوم به مهندسی توی این سه دانشگاه چه جوری ه؟

۳. با ۹۲ منطقه۲ مهندسی کامپیوتر تهران میارم به نظرتون؟
اگه نه بعدش علوم کامپیوتر بزنم و تغییر رشته و اینا؟ یا مهندسی امیرکبیر؟

سلام
۱. رتبه بندی دانشگاههای تهران توی مهندسی کامپیوتر چه جوری ه؟ شریف-تهران-امیرکبیر؟

۲. اوضاع تغییر رشته از علوم به مهندسی توی این سه دانشگاه چه جوری ه؟

۳. با ۹۲ منطقه۲ مهندسی کامپیوتر تهران میارم به نظرتون؟
اگه نه بعدش علوم کامپیوتر بزنم و تغییر رشته و اینا؟ یا مهندسی امیرکبیر؟
شما چند صفحه قبل رو مطالعه کنید!
دوست پارسال با 100 مهندسی تهران آورد بنظر بیارید

من سهمیه دارما سهمیم تاثیری نداره تو انتخاب رشته ؟!

سلام
سلام!
اگه حالت میانگین رو بخایم درنظر بگیریم آره، من خودم الان بخام انتخاب رشته کنم هم احتمالا همین‌ ترتیب رو می‌زنم. ولی در مورد جزییاتش حرف زیاد هست.
به‌عنوان یه قاعدهٔ کلیِ دیگه این‌که کارشناسی گرفتن توی دانشگاه تهران از امیرکبیر سخت‌تره. چون اساتید بیشتر تمرین و پروژه میدن و تمرین‌های سخت‌تری هم میدن. این اختلاف برای آی‌تی خیلی هم بیشتره. ولی مسئله اینجاست که آیا تمرین بیشتر دادن باعث یادگیری بیشتر میشه؟ جواب این سوال به خود آدم‌ها هم بستگی داره. تمرین باعث یادگیری میشه ولی تمرین زیاد از حد هم باعث تنفر میشه! من در این موضوع به‌نظرم کار امیرکبیری‌ها بهتره. ولی مشکل امیرکبیر اساتید گروه نرم‌افزارشن که باعث میشن فارغ‌التحصیلای کارشناسی توی چندتا از درس‌های مهم ضعف‌های جدی داشته باشن.

معنی این که تو پیک سنجش نوشته چیه؟
یعنی اگه مثلا من ۱۰۰ تا انتخاب کنم و با سهمیه مناطق یه رشته که دوست ندارم قبول شم در حالی که با سهمیه رزمنده اولویت بهتری رو قبول میشدم سهمیه مناطق رو حساب می کنن؟

من بین معماری و شهرسازی مرددم ، البته خیلی هم به طراحی و اینا علاقه مندم بنظر شما کدومو برم ؟!

ببین هرکودومش
معنی این که تو پیک سنجش نوشته چیه؟
یعنی اگه مثلا من ۱۰۰ تا انتخاب کنم و با سهمیه مناطق یه رشته که دوست ندارم قبول شم در حالی که با سهمیه رزمنده اولویت بهتری رو قبول میشدم سهمیه مناطق رو حساب می کنن؟
که بهتر باشه برات حساب میکنن

ببین هرکودومش

که بهتر باشه برات حساب میکنن
مثلا حالت فرضی پایین رو در نظر بگیرید:
من اولویت اولم رو یه رشته دانشگاه تهران زدم. اول تو سهمیه مناطق حساب می کنه قبول نمیشم میره ۵ درصدی اونجا هم نشد میره مازاد ۲۵ درصد و با این سهمیه قبول میشم.
حالا اولویت دوم رشته دانشگاه تبریز رو زدم. و همون تو سهمیه مناطق قبول شدم در حالی که واسه تهران تو مناطق قبول نشده بودم.
حالا کدومو به عنوان قبولی برام نشون میده؟

Back
بالا