• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

سهمیه ایثارگران هست. ۵ درصد ظرفیت دانشگاهاست.و مازاد ۲۵ درصد شهدا و جانبازان هم بهش اضافه میشه

ینی سهنیه ایثارگران رو زیاد کردن امسال؟؟؟

ینی سهنیه ایثارگران رو زیاد کردن امسال؟؟؟
سالای قبل ۲۵ بود الان یه ۵ هم اضافه شده. ولی همه اینا اول تو مناطق گزینش میشن و اگه قبول نشدن میرن سهمیه تا سهمیه الکی استفاده نشه.

به نظرتون مهندسی کامپیوتر بعد از شریف دانشگاه تهران بهتره یا امیر کبیر؟از لحاظ خوابگاه و جو و اینا چطور؟

کسی هست شهرسازی بخونه ؟؟؟

به نظرتون مهندسی کامپیوتر بعد از شریف دانشگاه تهران بهتره یا امیر کبیر؟از لحاظ خوابگاه و جو و اینا چطور؟
رنک تهران بالاتره خوابگاه امیرکبیر خیلی بهتره

من الان ۵۰تارشته رو برای سراسری نوشتم اگه اخریو قبول شم نمیتونم دیگه دانشگاه ازاد رشته ایوانتخاب کنم ؟این که میگن نمیشه انصراف داد یعنی چی؟

من یه چیزیو بگم بهتون؛ برید مراسم روزی با دانشگاه تهران رو. دانشجوها خودشون میان و رشته ها رو معرفی میکنن بهتون.
سایت خود دانشگاه یه سر بزنید حتما.

من رتبم 235 منطقه 2 هستش احتمالش خیلی کمه برای عمران شریف بین عمران امیرکبیر و تهران کدومو اولویت قرار بدم ؟
بعد یه چیز دیگه عمران الان بازار کار داره اصن من علاقهدزیادی به عمران و مهندسی کامپیوتر دارم ولی برا کامپیوتر رتبه خوبی ندارم راهنمایی کنید خواهشا

من رتبم 235 منطقه 2 هستش احتمالش خیلی کمه برای عمران شریف بین عمران امیرکبیر و تهران کدومو اولویت قرار بدم ؟
بعد یه چیز دیگه عمران الان بازار کار داره اصن من علاقهدزیادی به عمران و مهندسی کامپیوتر دارم ولی برا کامپیوتر رتبه خوبی ندارم راهنمایی کنید خواهشا
بازار کار عمران خیلی خراب شده. به دلیل کاهش شدید ساخت و ساز و فعالیت های عمرانی. برعکس کامپیوتر بسیار رشد کرده. اول به نظرم کامپیوترها رو بزن بعد عمران رو. البته عمران تهران بهتر از عمران امیرکبیره.

Back
بالا