- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
کسی از مکانیک یا برق بهشتی هست؟
اگه از روی اسم واحدا میگی بعید میدونم چیز خاصی دستگیرت شه.
کامپ علم و صنعتدوستان دوتا سوال
یک: بین م.کامپیوتر علم و صنعت و شهید بهشتی کدوم؟
دو: بین م.برق شهید بهشتی و خواجه نصیر کدوم؟
هرکدومو اگر بتونید راهنمایی کنید ممنونم :)
دلیلشم میتونید بگید؟کامپ علم و صنعت
برق بهشتی
ببین من از خیلیا شنیده بودم که خواجه نصیر اونقدر ارزش نداره نسبت به بقیه دولتی های تهران چون سطحش خیلی اومده پاییندلیلشم میتونید بگید؟
علم و صنعتم طبق پرس و جو هام از بهشتی بالاتره حقیقتادلیلشم میتونید بگید؟
حالا من بر خلاف حرف دوست عزیزمون میگم کامپ علموص برق خواجهدوستان دوتا سوال
یک: بین م.کامپیوتر علم و صنعت و شهید بهشتی کدوم؟
دو: بین م.برق شهید بهشتی و خواجه نصیر کدوم؟
هرکدومو اگر بتونید راهنمایی کنید ممنونم :)
نمیدونم ولی خیلی اونوری نیستم واقعیت خودمو گول میزنم اگر بخاطر رنک بودنش برمخب بسیار چرت گفته
توی درسای تخصصی مشترک به جز مبانی کامپیوتر ۴ تا درس مشترک هست.(ریضمو سیگنال و ۲ تا سیستم دیجیتال)که سیگنال فقط در صورتی لازمه بخوای شبکه بخونی.
سخت افزار تنها گرایش مشترکه که حتی توی دانشکده ی ما که با برقیا یکیه درسای گرایششون یه سری فرق میکنه.
نرم افزار الگوریتم هوش کلا جدان
بچه های برق از سمت کنترل معمولا میرن سمت رباتیک که خب بازم کلا فضا فرق می کنه.
الان نود درصد واسه هوش اپلای می کنن در انتها ولی فضای درسا از زمین تا آسمون فرق می کنه.
برق بهشتی دوتا جا میگیره امسال هم خود دانشگاه هم اون پردیسهحالا من بر خلاف حرف دوست عزیزمون میگم کامپ علموص برق خواجه
حقیقتا خواجه رو باید دانکشده دانشکده ببینی نه دانشگاه خواجه نصیر
برق بهشتی امسال منتقل شده عباسپور و رو هواست فعلا برنامه هاشون
خواجه تو ریکام دادن و اینا خیلی بیشتر من تعریفشو شنیدم
اخرین رتبه قبولی برق بهشتی پارسال 2400 بود در اینکه شبانه خواجه با 2000 بسته شده
شاید چون صنعتیه صرفابرق بهشتی دوتا جا میگیره امسال هم خود دانشگاه هم اون پردیسه
تو دفترچه که اینطور نوشته بود.
حالا بیشتر محل سوالم اون سوال اول بود، دلیل خاصی داره که کامپ علموص رو به بهشتی ترجیح میدید؟ من شنیده بودم که در این رشته خاص بهشتی بهتره...
بلد بودن برنامه نویسی در رشتههای مهندسی ضرورته و اگه خیلی خوب بلد باشی ده پله از بقیه جلوتری!ببینید من واقعیت بعد از تحقیق های فراوان دیدم درسته من برنامه نویسیم خوبه و توش خوب بودیم حالا طبق رنک کوئرا حل سوال تاپ 600 700 بودم ولی واحداش برام جذاب نیستن نمیگم بدم میاد ولی رشته جذاب ترم هه برام
من همون علاقه بچگیم که مکانیک و عمران بود رو تو تهران زدم ، اما به جهت اینکه صرفا داشتم تو شهرای دیگه بررسی میکردم احتمال خارج شدنم رو همشون رو جز مشهد و تبریز کامپیوتر زدم که حداقل دارم این همه راه میرم بهترین رشته ارائه شده رو ادامه بدم
و واقعیت چیزی که در میام داخل تهرانه ولی انقدر ملت مسخرش میکنن ترجیح میدم نگمش
این چیزی که من میگم نمیدونم در مورد برق و کامپیوتر صادقه یا نه ولی یه مثالی در مورد عمران و مکانیک میزنم.خب بسیار چرت گفته
توی درسای تخصصی مشترک به جز مبانی کامپیوتر ۴ تا درس مشترک هست.(ریضمو سیگنال و ۲ تا سیستم دیجیتال)که سیگنال فقط در صورتی لازمه بخوای شبکه بخونی.
سخت افزار تنها گرایش مشترکه که حتی توی دانشکده ی ما که با برقیا یکیه درسای گرایششون یه سری فرق میکنه.
نرم افزار الگوریتم هوش کلا جدان
بچه های برق از سمت کنترل معمولا میرن سمت رباتیک که خب بازم کلا فضا فرق می کنه.
الان نود درصد واسه هوش اپلای می کنن در انتها ولی فضای درسا از زمین تا آسمون فرق می کنه.
واقعیت الان فهمیدم علامه مهندسی هم داره!آیا گذاشتن کامپیوتر علامه به عنوان الویت یازدهم (بعد از کامپیوتر دانشگاه های تیپ یک و دو و غیره) صرفا به خاطر کامپیوتر بودنش کار درستیه یا خیر؟ (با توجه به فنی نبودن علامه) و اینکه بعد کامپیوترها صنایع و معماری های دانشگاه های تاپ تری گذاشتم که مطمئنم قبول میشم ... همینطور بمونه یا اونها رو بیارم بالاتر چون دانشگاه های بهتری هم هستن؟
+اینکه اگه دانشجوی کامپیوتر علامه میشناسین ممنون میشم اگه معرفی کنین که بتونم بهتر تصمیم بگیرم :')
فقط کامپیوترعلامه مهندسی هم داره!
تیپ یک شریف تهران امیرکبیر (میدونم کامپیوترشونو نمیارم ولی همه مشاورا گفتن گذاشتنش که ضرری نداره رد میشه میره بعدی)تیپ یک و دو یعنی چی
نه کلا فقط تو تهران زدمیعنی بخاطر کامپیوتر میری اصفهان؟
فقط همراه اول هااگر بورسیه زدی ،شاید فرق کنه داستان.
بورسیه ظرفیتش برا منطقه 1 کلا 2 3 نفره فکر کنماگه الزهرا نزدی و علوم کامپیوترم نزدی خیلی بعیده اون تیپ دو رم به قول خودت بیاری.بنابراین با یه احتمال خوبی اصلا فرقی نمی کنه بقیه رشته هارو بیاری بالا یا نه
علامه و شبانه ی خواجه نصیر رو نمیدونم البته.ولی تا اونجا که یادمه شبانه ها رنج پذیرشش نزدیک روزانشه توی منطقه یک حداقل
*اگر بورسیه زدی ،شاید فرق کنه داستان.
ببین با رتبه شما الزهرا میارید فقط کامپ و خوارزمیفقط کامپیوتر
تیپ یک شریف تهران امیرکبیر (میدونم کامپیوترشونو نمیارم ولی همه مشاورا گفتن گذاشتنش که ضرری نداره رد میشه میره بعدی)
تیپ دو بهشتی علم و صنعت خواجه نصیر
نه کلا فقط تو تهران زدم
ببینید باید دید کیفیت کارشون چطوریه شما به صرف علامه برید اونجا و خب براتون اهمیت قائل نشن خیلی باب میل نمیشهآیا گذاشتن کامپیوتر علامه به عنوان الویت یازدهم (بعد از کامپیوتر دانشگاه های تیپ یک و دو و غیره) صرفا به خاطر کامپیوتر بودنش کار درستیه یا خیر؟ (با توجه به فنی نبودن علامه) و اینکه بعد کامپیوترها صنایع و معماری های دانشگاه های تاپ تری گذاشتم که مطمئنم قبول میشم ... همینطور بمونه یا اونها رو بیارم بالاتر چون دانشگاه های بهتری هم هستن؟
+اینکه اگه دانشجوی کامپیوتر علامه میشناسین ممنون میشم اگه معرفی کنین که بتونم بهتر تصمیم بگیرم :')