- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
تاپیک سوال و بحث در مورد رشته های دانشگاهی گروه علوم تجربی
سوالی که پرسیدین بیشتر تو حوزه کاریه نه دانشگاهی و فکر نکنم دندونپزشک فارغ تو سایت باشهبه نقل از .shadi. :من راجع به دندون پزشکی سوال داشتم.
این مشکلایی که واسه مچ و گردن و اینا پیش میاد، قطعیه؟ راهی واسه پیش گیری نداره؟
لطفا اگه کسی اطلاعاتی راجع به مشکلات دندون پزشکا در همین موارد داره یه توضیحایی بده.مرسی :د
اینکه بهشتی و شیراز ژنتیک ندارن ممکنه تو انتخابتون تاثیر داشته باشهبه نقل از شبنم... :ژنتیک تا چند میشه شیراز یا شهید بهشتی اورد؟
بعد از پزشکی و دندون فکر کردن در مورد دارو عاقلانه تره یا ژنتیک؟
تهران ژنتیک نداره الزهرا وشاهد داره، پارسال من دنبالش بودم، بعدم برا ژنتیک باید بیاین اصفهان!!به نقل از No-Enemy :سلولی مولکولی با ژنتیک فرق داره؟ بیوتک ناپیوسته داریم؟ میکروبیولوژی چجوریاست؟ داروسازی کار تحقیقاتی هم داره تو همین رشته؟
من از اول دبیرستان دوست داشتم برم تو کارای تحقیقاتی به نظرتون ژنتیک دانشگاه تهران برم و واقعا براش تلاش کنم میتونم تو ایران و به خصوص خارج از کشور آینده ای متصور بشم؟ منظورم پول نیست...
همه این چیزا توی دفترچه انتخاب رشته هست، ظرفیتا و اینکه چه جوری میگیرن برای هر رشته ای..به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :ظرفیت دندون اصفهان همون 54تاست ؟ کسی میدونه اضافه میشه یانه ؟
بعد به بومی بودن و اینا کاری ندارن ؟
کلا وقتی دارین انتخاب رشته میکنید به این فکر کنید که امکان تغییر رشته و انتقالی وجود نداره چون به هر دلیلی اگه نشه خیلی بد میشهبه نقل از Niayesh.R :تغيير رشته پروسَش چجوريه؟ بين دارو و پزشكي مثلا.
به نقل از mRNA :اینده ی رشته ی علوم تغذیه چجوریه؟ کسی رو میشناسین ک تو این رفته باشه و راضی بوده باشه؟