• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

من واقعا درک نمیکنم وقتی میگید به هیچ کدوم علاقه ی خاصی ندارید . پس چطور ؟ ((: فقط سه گزینه برای انتخاب دارید ؟ ینی جی واقعا نمیفهمم

من واقعا درک نمیکنم وقتی میگید به هیچ کدوم علاقه ی خاصی ندارید . پس چطور ؟ ((: فقط سه گزینه برای انتخاب دارید ؟ ینی جی واقعا نمیفهمم
ببین،شرایط و خاسته ها و انتظارات از زندگی و حتی ترس های یک نفر با نفر دیگه متفاوته. و حتی آینده ی دل_بخاه ی که بعد از این علایقِ نداشته هست.
یعنی،توضیح دادنش سخته و اگر در همین شرایط قرار بگیری شاید نتونی توضیح بدی خودت هم:د

من اصلن نمیخوام شهر کوچیک یا با امکانات کمی برم.خوابگاه نمیده ازاد. میدونین چقد هزینه خوابگاه خصوصیه؟
تهران نمی‌دونم چه جوریه هزینه پانسیون ولی تو شهرای کوچیک تر از تهران از ترمی 600 تا ۱ میلیون تومن بسته به امکانات متغیره،اینایی که من شنیدم.
بعد هم تصور شما از شهری با اون چیزی که هست خیلی فرق داره،بندر اگه با آب و هواش مشکلی نداشته باشید،شهر کوچیکی نیست. خیلی هم خوش میگذره:D ولی باید فاصله اش هم در نظر بگیرید که با هواپیما فقط میتونید برید خونه.
در مورد دندون آزاد تهران هم من تعریفای خیلی خوبی شنیدم مخصوصا که گفتن استادای خیلی خوبی داره و امکاناتش خیلی خوبن و این دوستم که برای من تعریف می‌کرد روی تازه بودن جسد ها از همه چی بیشتر تاکید داشت:|و شیوه یادگیری آناتومیشون هم جالب بود. ولی خب در نظر بگیرید که اون منطقه تهران قیمت خونه ها بالاست برای اجاره و بهتره چند نفری خونه اجاره کنید تا به صرفه تر باشه

ممنون می‌شم پاسخ این دو سوال رو بدید
یکی اینکه این سامانه راهنمای انتخاب رشته چیه؟
دوم اینکه رشته‌ای به نام ژنتیک داریم یا گرایش هستش؟(کلاً یکم توضیح در مورد ژنتیک می‌خوام چطوری می‎شه رفت سمتش)

دوم اینکه رشته‌ای به نام ژنتیک داریم یا گرایش هستش؟(کلاً یکم توضیح در مورد ژنتیک می‌خوام چطوری می‎شه رفت سمتش)
سامانه راهنمای سنجش رو میگی؟
اگر اره،یک مبلغی رو واریز میکنی و یک کد میدن بهت و وارد سامانه میشی. رشته ها و شهرایی ک مد نظرته رو میزنی،احتمال قبولی رو براساس 95،با معیار کم،خیلی کم،زیاد و خیلی زیاد و متوسط میاد میگه. و خب،هم برای من هم برای دوستام خیلی بدبینانه میدونن این سامانه رو!
والا من فک میکردم فقط گرایشه ولی دوستم داره ژنتیک غ انتفاعی میخونه(تو نت گشتم،نبود ب عنوان رشته:/دفترچه رو ی نگاه بنداز) ولی خب،گرایش ارشد و دکترای تخصصی هست.
گرایش ارشد رشته های زیست و سلولی ملکولی.
و تخصص ژنتیک پزشکی همم،از راه های"دانشنامه کارشناسی‌ارشد یا بالاتر در رشته ژنتیک، بیوشیمی، ایمنی‌شناسی و زیست‌شناسی ( گرایش‌های علوم سلولی و مولکولی ، ژنتیک و بیوشیمی )، بیوتکنولوژی پزشکی یا دکترای عمومی گروه پزشکی (پزشکی- دندانپزشکی- دامپزشکی- داروسازی) و یا متخصصان رشته‌های مختلف پزشکی – دکترای حرفه‌ای علوم آزمایشگاهی" میشه واردش شد.

پ.ن:دفترچه رو نگاه کردم،رشته مجزا نبود.:/

آخرین ویرایش:
دوستان پزشکی تعهد یا پردیس داریم اینجا؟

کجا دیدین اینو؟یه انتخاب رشته مجازی سایت سنجش داره که امسال هم رایگان شده قبلا پولی بود با کارنامه کنکورتون میگه شانس قبولی تون کجا کمه کجا زیاد

توی سراسری که گرایشه من دفترچه آزاد رو ندیدم اما بعضیا میگن ما دانشحوی ژنتیکیم و آزاد میخونن
اینم یه توضیح از یه کانال
#زیست_شناسی_سلولی_مولکولی
زیست‌شناسی‌ سلولی‌ و مولکولی‌ دارای‌ 5 گرایش‌ #میکروبیولوژی‌ ، #علوم‌_سلولی‌ و مولکولی‌، #ژنتیک‌، #بیوشیمی‌ و #بیوفیزیک‌ است‌. گفتنی‌ است‌ که‌ گرایش‌ #بیوشیمی‌ یا #بیوفیزیک‌ تاکنون‌ در هیچ‌ دانشگاهی‌ در سطح‌ لیسانس‌ ارائه‌ نشده‌ است‌ در ضمن‌ تفاوت‌ محسوسی‌ بین‌ گرایش‌های‌ مختلف‌ این‌ رشته‌ در مقطع‌ کارشناسی‌ وجود ندارد. گرایش‌ #ژنتیک: ‌به طور کلی‌ دانش‌ ژنتیک‌ درباره‌ انتقال‌ #صفات‌_وراثتی‌ از والدین‌ به‌ اولاد بحث‌ می‌کند که‌ البته‌ این‌ والدین‌ می‌توانند #انسان‌، #درخت‌ یا #باکتری‌ باشند. در واقع‌ #ژنتیک‌ تلاش‌ می‌کند تا بگوید که‌ چه‌ مکانیزم‌های‌ مولکولی‌، عامل‌ انتقال‌ صفات‌ از نسلی‌ به‌ نسل‌ دیگر هستند.‌ دانشجویان‌ این‌ گرایش‌ مباحث‌ مهمی‌ مثل‌ #ژنتیک‌_سرطان‌، روش‌های‌ تشخیص‌ بیماری‌های‌ ژنتیکی‌، شناخت‌ #ناقلین‌_بیماری‌ها، اصول‌ مشاوره‌ ژنتیکی و...‌ را مطالعه‌ می‌کنند.
#موقعیت‌_شغلی‌ در ایران‌: علم‌ ژنتیک‌ در ایران‌ هنوز در ابتدای‌ راه‌ است‌ و باید تلاش‌ بسیار کرد و کاستی‌ها را جبران‌ نمود و موانع‌ را از میان‌ برداشت‌ تا بتوان‌ شاهد رشد روزافزون‌ این علم‌ در ایران‌ بود. البته‌ این‌ به‌ آن‌ معنی‌ نیست‌ که‌ در کشور ما تحقیقات‌ ژنتیکی‌ انجام‌ نمی‌گیرد و فارغ‌التحصیلان‌ این‌ رشته‌ جذب‌ هیچ‌ مرکزی‌ نمی‌شوند، بلکه‌ سازمان‌های‌ مختلفی‌ هستند که‌ به‌ فعالیت‌های‌ تحقیقاتی‌ ژنتیکی‌ می‌پردازند.
#درس های مشترک مشترک بین گرایش های این رشته: #ریاضی‌، #فیزیک‌، #شیمی‌، #شیمی‌_آلی‌، #بیوشیمی‌، #آمار زیستی‌، #زیست‌شناسی‌_سلولی‌، #زیست‌شناسی‌_مولکولی‌، #ژنتیک‌، #میکروبیولوژی‌ و...
#گرایش‌_میکروبیولوژی‌:#میکروارگانیسم‌ها موجودات‌ ریز ذره‌بینی‌ مانند: #باکتری‌ها، #ویروس‌ها، #قارچ‌های‌ میکروسکوپی‌ و... هستند که‌ با چشم‌ غیر مسلح‌ دیده‌ نمی‌شوند. علم‌ #میکروبیولوژی‌ که‌ گرایشی‌ از زیست‌شناسی‌ است‌ به‌ بررسی‌ و مطالعه‌ #میگروارگانیسم‌ها می‌پردازد. در این‌ علم‌ ارتباط‌ میکروارگانیسم‌ها با خودشان‌ و همچنین‌ با موجودات‌ عالی‌تر مانند #انسان‌، #حیوانات‌ و #گیاهان‌ بررسی‌ می‌شود. علم‌ میکروبیولوژی‌ گرایش‌های‌ مختلفی‌ دارد که‌ عبارتند از: #میکروبیولوژی‌ پزشکی‌، #میکروبیولوژی‌_غذایی‌ و #میکروبیولوژی‌_صنعتی‌. محقق‌ این‌ گرایش‌ از یک‌ سو‌ می‌تواند به‌ بررسی‌ کاربرد #سلاح‌های‌_میکروبی‌ و راه‌های‌ پیشگیری‌ از این‌ سلاح‌ها بپردازد و از سوی‌ دیگر می‌تواند در کارخانه‌های‌ #عطرسازی‌ مشغول‌ باشد. میکروبیولوژی‌ در #تشخیص‌_بیماری‌ نیز اهمیت‌ بسیار زیادی‌ دارد. در #مواد_غذایی‌ و تولید مواد غذایی‌ مختلف‌ نیز اثر میکروارگانیسم‌ها بسیار قابل‌ توجه‌ است‌. همچنین‌ گرایش میکرو بیولوژی در #کشاورزی، #صنایع و #معادن، #نساجی، #تصفیه فاضلاب و... کاربرد دارد.
#گرایش‌_علوم‌_سلولی‌_مولکولی:در حیات سلولی DNA وظیفه ذخیره اطلاعات و فرمان دادن، RNA وظیفه انتقال این فرمان و پروتئین وظیفه اجرای این فرمان را دارد. ‌در زیست‌شناسی‌ سلولی‌ و مولکولی ‌ چگونگی‌ این‌ فعالیت‌ها بررسی‌ می‌شود.‌ رشته‌ #علوم‌_سلولی‌_مولکولی‌ #نیروی‌_انسانی‌ لازم‌ را برای‌ تحقیق‌ در رشته‌های‌ #پزشکی‌، #بیوشیمی‌، #ژنتیک‌، #بیوتکنولوژی‌، #مهندسی‌_ژنتیک‌ تربیت‌ می‌کند. #توانایی‌های‌ لازم: در گرایش‌های‌ مختلف‌ زیست‌شناسی‌ سلولی‌ و مولکولی‌ باید علاقه‌مند بود و #صبر و #پشتکار داشت‌. همچنین‌ دانشجو باید #حافظه‌_خوبی‌ داشته‌ و در دروس‌ #شیمی‌، #ریاضی‌ و #فیزیک‌ قوی‌ باشد و در نهایت‌ لازم‌ است‌ که‌ به‌ کارهای‌ #آزمایشگاهی‌ علاقه‌مند باشد.

کجا دیدین اینو؟یه انتخاب رشته مجازی سایت سنجش داره که امسال هم رایگان شده قبلا پولی بود با کارنامه کنکورتون میگه شانس قبولی تون کجا کمه کجا زیاد

امسال هم پولیه‌ها می‌گند باید کارت بخری.

مثلاً برای یه رشته یه دانشگاه ، همه رتبه های که قبول شدن رو می‌نویسه یا فقط احتمال کم و زیاد قبولی رو نشون میده؟

مثلاً برای یه رشته یه دانشگاه ، همه رتبه های که قبول شدن رو می‌نویسه یا فقط احتمال کم و زیاد قبولی رو نشون میده؟
یه سری رشته و دانشگاه میاره بعد احتمال قبولی هم میزنه براشون،بعضی وقتا هم خیلی غیرواقعیه. شخصاً فکر می‌کنم کانون خیلی بیشتر کمک می‌کنه تا سنجش واسه انتخاب رشته

Back
بالا