- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
بحث و سوال در مورد انتخاب رشته گروه علوم انسانی
این واسه ریاضی فیزیک هم هست؟به نقل از ZedZi :کسی هست این جا واقعاً بتونه در این زمینه کمک کنه!؟
من فک کنم این بتونه مفید باشه.
به نقل از ZedZi :روانشناسی همهی گرایشهاش رو تو لیسانس برداشتند.
صرفاً روانشناسی خالی داریم!
دلیلش چیه؟به نقل از ZedZi :روانشناسی همهی گرایشهاش رو تو لیسانس برداشتند.
صرفاً روانشناسی خالی داریم!
به نقل از فاطمـه :دلیلش چیه؟
اصلا چرا اینقدر ظرفیت روانشناسی کمه ولی مثلا فلسفه پنجاه نفره؟ مبناشون چیه؟
به نقل از ZedZi :من دفترچه تجربی ها رو هم دیدم برای اونها هم نوشته روانشناسی چیزی به عنوان بالینی یا غیره ننوشته بود
و این که اگر گرایش ها بخواد بره برای ارشد دیگه تجربی و انسانی نداره تو هر چی خونده باشی میتونی بری کنکور ارشد هر چی دوست داری بدی.
این ظرفیت ها رو هم نمیفهمم چرا این شکلیه؟ و صرفاً دارم یه چند روزیه حرص میخورم. یه سری رشته که بین ریاضی و تجربی و انسانی مشترکه مثل روانشناسی و مدیریت و اقتصاد ظرفیتش برای انسانیها بسیار کمه.
به نقل از ZedZi :قطعاً فرق داره علوم تربیتی تو حوزه جزئی تر وعملی تری نسبت به روان فعالیت میکنه میتونی این جا بخونی
علوم تربیتی
خوب هیچ مانعی برای ارشد نیست ولی ازون جا که اون آدمهایی که لیسانسشون روانشناسی بوده اون درسها رو خوندند باید خیلی تلاش کنی.
به نقل از sadlove :یه سوال
راسته روانشناسی خیلی خیلی اشباعه دیگه ؟
من میخواستم بزنم اون اخرا تو انتخاب رشتم اما گفتن نزن چون ب درد نمیخوره برا بازار کار . اشباعه . کلی فارغ داریمو کلی دانشگاه ازادو اینا میگیرنو این صوبتا .
دوست دارم روان شناسی :د
به نقل از نيلوفر ب. :انقدر هم اشباع نيست فكر كنم،بستگى داره مثن الان شاخه ى بالينى برداشتن ،فقط عمومى وتربيتى هست .
به نقل از sadlove :فرق بین بالینیو عمومیو میشه بگی ؟
چون یه جا دیدم برا ما هم بالینی گذاشتن . عمومی هم ک داریم .
کدومشه ک با لیسانس میشه رفت مراکز روانی کار کرد ؟ :د یادم رفته اینو قبلن یکی بهم گفته بود :د
از دو تاش میشه رفت تو زمینه های مختلف درس خوند ؟ اطفال میخوام من :د