• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه علوم انسانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - علوم انسانی

به نقل از sadlove :
یعنی از روانشناسی عمومی هم میشه رفت شاخه های مختلف فوق و دکتری و همون کار بایلینی رو کرد ؟

ازعمومى فقط ميدونم مميشه رفت فوقه بالينى خوند ،نميدونم راستش :-L

از همه شاخه هاى كارشناسيش ميشه همه شاخه هاى ارشد رو رفت. اشباع هم خب راستش بستگى داره. آدمِ كاربلد كم داريم، ولى سياهى لشكرِ مدرك دار زياد، اگه كسى ميخواد روان بخونه تا تهش بايد بره. من خودم بين پزشكى و روان موندم : )) مهرناز اون چيزى كه مدنظرت هست ميشه كارشناسى عمومى و ارشد بالينى مثن و دكترا اطفال.

به نقل از ZedZi :
این شکلی بخوای نگاه کنی همه‌ی رشته‌های پرطرفدار اشباعند. :D
و این خوب واضحه آینده‌ی روان‌شناسی خیلی مطمئن نیست کاملاً بستگی به خودت داره. این که از همون اوّل به دانشگاه بسنده نکنی مطالعت رو ببری بالا، و ویژگی‌های یک روان‌شناس خوب رو اگه نداری روشون کار کنی مثل گوش شنوا، صبر، هوش هیجانی بالا، قدرت بیان خوب و مهم تر از همه این که مسائل رو احساسی نکنید.
-------------
در مورد دانشگاه‌های تهران، بهشتی بعد تهران بعد علامه خوبه. ولی خوب به نظر من کلاً دانشگاه حداقل تو لیسانس اون قدر مهم نیست همش به تلاش خودت تو دوران تحصیل بستگی داره.

منم بازهرا موافقم،روان شناسى رشته اى كه اگه علاقه داشته باشى وهدف داشته باشى ميتونى خيلى موفق باشى ،قدرت بيان خوب وروابط اجتماعى بالا به نظرم مهمه ،واينكه نسبت تلاشت بستگى داره .

• لایک
امتیازات: Zed

دوستان انسانی کسی هست بخواد اقتصاد یا حسابداری بخونه؟
واسه حسابداری صنعت نفت تهران بهتره یا تهران؟

به نقل از Zahra_J :
دوستان انسانی کسی هست بخواد اقتصاد یا حسابداری بخونه؟
واسه حسابداری صنعت نفت تهران بهتره یا تهران؟
صنعت نفت را با دانشگاه تهران مقایسه میکنی؟!

به نقل از MissMarvelous :
از همه شاخه هاى كارشناسيش ميشه همه شاخه هاى ارشد رو رفت. اشباع هم خب راستش بستگى داره. آدمِ كاربلد كم داريم، ولى سياهى لشكرِ مدرك دار زياد، اگه كسى ميخواد روان بخونه تا تهش بايد بره. من خودم بين پزشكى و روان موندم : )) مهرناز اون چيزى كه مدنظرت هست ميشه كارشناسى عمومى و ارشد بالينى مثن و دكترا اطفال.

اگه برم کارشناسی بالینی چی اونوقت ؟ :-"""
ارشد میرم اطفال ؟ :دی

کدومش بهتره ؟ :دی

به نقل از میم ح میم دال :
صنعت نفت را با دانشگاه تهران مقایسه میکنی؟!

:-" بخاطر بورسیه‎ش البته.
+ دلیل نمیشه فقط به خاطر اسم دانشگاه تهران نشه اونو با دانشگاهای دیگه مقایسه کرد.
بسته ب رشته سطح علمی دانشگاها با هم قابل مقایسه‎ن ،، اینطور نیس؟
و خب من درمورد حسابداری هیچ اطلاعی نداشتم/ندارم.

به نقل از Zahra_J :
:-" بخاطر بورسیه‎ش البته.
+ دلیل نمیشه فقط به خاطر اسم دانشگاه تهران نشه اونو با دانشگاهای دیگه مقایسه کرد.
بسته ب رشته سطح علمی دانشگاها با هم قابل مقایسه‎ن ،، اینطور نیس؟
و خب من درمورد حسابداری هیچ اطلاعی نداشتم/ندارم.

حسابداری :D
میدونی اگه تا دکتری بری خیلی درامد داری ولی اگه فقط برا لیسانس بش نگاه کنی باید یه کارمند معمولی دولتی بشی..
برا دکتری شنیدم تعداد دکتری ها کمه و برا هر کارخونه یا شرکت ک یه قرارداد(نمیدونم اسمش چیه من حالا :دی همون حسابها اینا :دی ) رو ک بنویسن امضا کنن میشه مقدار چندین میلیون در ماه در اورد :-"""

حسابداری رفتی ب کار کردن تو بانکها فک کن :D خدایی خیلیی پول و مزایا داره :D ولی استخدامش سخته یه تحقیق کن :D

به نقل از sadlove :
حسابداری :D
میدونی اگه تا دکتری بری خیلی درامد داری ولی اگه فقط برا لیسانس بش نگاه کنی باید یه کارمند معمولی دولتی بشی..
برا دکتری شنیدم تعداد دکتری ها کمه و برا هر کارخونه یا شرکت ک یه قرارداد(نمیدونم اسمش چیه من حالا :دی همون حسابها اینا :دی ) رو ک بنویسن امضا کنن میشه مقدار چندین میلیون در ماه در اورد :-"""

حسابداری رفتی ب کار کردن تو بانکها فک کن :D خدایی خیلیی پول و مزایا داره :D ولی استخدامش سخته یه تحقیق کن :D

من پارتی دارم ؛ استخدام اوکی‎عه. :دی
فقط مشکل اینه که اصن هیچ حسی به حسابداری ندارم :دی
نمیدونم اون آخرا بزنم یا کلا بیخیالش بشم :-?

به نقل از ZedZi :
من دفترچه تجربی ها رو هم دیدم اون جا هم چیزی تحت عنوان بالینی نداشت یا من دارم اشتباه می‌کنم؟ :-?

نه درسته. :-" تو ارشد انتخاب میکنی گرایشتو.

به نقل از ZedZi :
من دفترچه تجربی ها رو هم دیدم اون جا هم چیزی تحت عنوان بالینی نداشت یا من دارم اشتباه می‌کنم؟ :-?

اصن تودفترچه بالينى نيست هم تجربى وهم انسانى.

بعدا نوشت :بالينى برى بهتره مهرناز :D

Back
بالا