big_bang
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـا(') امیــ(')
- شهر
- نجف آباد
- دانشگاه
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- اقتصاد
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - علوم انسانی
پولدوستیا ((:
خب اخه پولا که مال من نیست ؛ مث اینه بری دم کبابی فقط بوی کباب به دماغت بخوره ولی کباب نخوری.
نمیدونم ؛ فعلاً که نزدم تو انتخابام ، ولی شاید تا فردا نظرم عوض بشه :د
آخه کار تو بانکم دردسرای خودشو داره ؛ مخصوصا اینکه تحویل دار باشی ،حالا اگه از همون اول معاون شعبه میشدم یه چیزی ((:
+ وکالت نمیتونیم بخونیم ک
البته اگه امام صادق ثبت نام کرده باشی میتونی ؛
من ثبت نام نکردم.
آخه خداوکیلی تو این جامعه ی .. تا وقتی وکیل مرد هس کار واسه وکلای زن خ سخت پیدا میشه.
به نقل از sadlove :نه نه
ببین کارمند بانک اتفاقن ارتباط با مردمه اگه پشت بادجه (؟ :د ) باشی ب عنوان تحویلدار ! و حسابهای بانکی و کارای بانکیه با توجه ب اینکه گفتی اشنا داری راحته وارد شدن برات گفتم ! کارت با پوله :- ایکس مثلن یه اتاق دارن تو بانکها یا اگه بانک شعبه ها باشه یه کمد بزرگ دارن از این فلزیاش باز میکنی پر پوله
حقوق تو دولتیا داریم ما تجربیا ؟ حقوق هم خوبه علاوه بر اونهایی ک گفتن . اگه ب کار تو دادگاه اینا علاقه داشته باشی البته . وکالت درامد داره (: فقط ازمونن وکالتی ک میدی سخته یعنی اینجوریه ک بعد از گرفتن مدرکت یه ازمون میدی اگه قبول شدی بت مجوز وکالت میدن
پولدوستیا ((:
خب اخه پولا که مال من نیست ؛ مث اینه بری دم کبابی فقط بوی کباب به دماغت بخوره ولی کباب نخوری.
نمیدونم ؛ فعلاً که نزدم تو انتخابام ، ولی شاید تا فردا نظرم عوض بشه :د
آخه کار تو بانکم دردسرای خودشو داره ؛ مخصوصا اینکه تحویل دار باشی ،حالا اگه از همون اول معاون شعبه میشدم یه چیزی ((:
+ وکالت نمیتونیم بخونیم ک
البته اگه امام صادق ثبت نام کرده باشی میتونی ؛
من ثبت نام نکردم.
آخه خداوکیلی تو این جامعه ی .. تا وقتی وکیل مرد هس کار واسه وکلای زن خ سخت پیدا میشه.