- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
باید ها و نباید های انتخاب رشته دانشگاهی از زبان سال بالایی ها
آره واقعا این ایده خوبیه که آدم بره صنفی که اطرافیانش کار میکنن. اینطوری سرعت پیشرفتش خیلی بیشتر میشه و دغدغه هاش کمتر میشن. البته برای کسی که واقعا علاقه مشخصی نداره.به نقل از نــيما :اگر مثلا توی حوزه رشته های مهندسی به رشته ی خاصی علاقه نداشتین زیاد ، ترجیحا برین رشته ای که اطرافیانتون توی اون حوزه دارن کار میکنن. مثلا اگر پدرتون یا عمو و دایی تون شرکتی ، کارخونه یا تولیدی دارن ، توی اون زمینه سعی کنین تحصیلاتتون رو ادامه بدید.
چون هم ممکنه در هر مقعطی خود اون ها نیاز به جذب نیروی جدید داشته باشن و طبیعتا شما در الویت قرار میگیرین. و هم اینکه اکثرا وقتی فردی توی یک حوزه کار میکنه ، شرکت ها و افراد در حوزه های مشابه با اون رو هم میشناسه و باهاشون در ارتباط هست و زمینه اینکه بخوان شما رو برای کارآموزی و کار جایی معرفی کنن به مراتب بیشتر هست.
این رو هم تایید میکنم به شدت! داداش من حدود هزار کیلومتر با تهران فاصله داره محلش تحصیلش و واقعا اذیت میشیم. کلی هزینه رفت و آمد و دغدغه تنهایی و ... مثلا هم خوابگاهیاش تعطیلات میرن شهرشون این تنها میمونه. یا بین امتحاناش که ۵ روز فاصله میافته دیگه کاملا تنها و ... رفت و آمد با اتوبوس هم که ۱۰ ساعت راهه. با هواپیما هم کلی هزینه داره. تازه اونم کلی بازی درمیارن تاخیر میخوره و ...به نقل از cutenin :فقط جوگیر نشید مثلا از ارومیه پاشید برید بوشهر
به فاصله زمانی فکر کنید
چون ادم موقع انتخاب رشته میگه عیب نداره حال میده مستقل میشم من که سوسول نیستم و از پشت کنکور موندن بهتره و اینا
اصلا همچین خبری نیست
از هر رشتهای میشه ارشدِ هر رشتهای داد. #FYIولی رشتت دیگه تا اخر باهاته نمیتونی تو ارشد عوضش کنی.
الان شما رشتت برق باشه خیلی خیلی سخته بیای کنکور مواد بدی.(به نظر من درصدش خیلی کمه)به نقل از ارغوان :از هر رشتهای میشه ارشدِ هر رشتهای داد. #FYI
به هیچ وجه. شرایط دانشگاه خیلی مهم تر از اون چیزیه که فکرشو میکنین. رشته ی پایینتر تو دانشگاه بهتر خیلی ظرفیت پیشرفت داره!به نقل از ساعت شنی :یه چیز دیگه اگه مثلا رتبتون طوریه که نمیتونید رشته مورد علاقتونو تو دانشگاه مورد علاقتون انتخاب کنید
رشته مورد علاقتونو ملاک قرار دهید چون تو کارشناسیتو برو اصن دانشگاه ازاد ناکجا اباد بخون ولی ارشدتو برو هاروارد
ولی رشتت دیگه تا اخر باهاته نمیتونی تو ارشد عوضش کنی.
و البته واسه رشتتون هدف داشته باشین مثلا میخوای برق انتخاب کنی از خودت بپرس که واسه چی میخوای اینو انتخاب کنی ببین اصن میتونی توش پیشرف کنی یا نه اصن با خلقیاتت میگیره یا نه .
همین دیگه بقیشم گفتن اگه نگن میگن دیگه.
به نقل از ارغوان :از اول سال کنکور هدفتون رو گذاشتید روی یه سری رشتههای مشخص و بازهی انتخابهاتون رو یه مقدار محدود کردهیید و این اتفاقِ خوبی ه؛ ولی به نظرم به همون بازهی مشخصشدهی قبلیتون بسنده نکنید. بگردید بین همهی رشتههایی که میتونید بخونید، ببینید جز اونهایی که قبلاً انتخاب کردهیید دیگه چیها رو میتونید انتخاب کنید. فرضاً شما از اول میخواستهیید کامپیوتر بخونید و جز اونها به چیز دیگهای هم فکر نمیکردهیید؛ خب آفرین به شما. ولی الان فرصت دارید فکر کنید که «اگه کامپیوتر نشد چی؟» و یه پلن بی طراحی کنید. یه مقدار تحقیق میکنید و میبینید مثلاً به ریاضیات هم علاقه دارید ولی خب نه در حدی که به کامپیوتر. اوکی؛ ریاضیات میشه اولویت بعدیتون. میشه پلن بی.
حرفم این ه که انقدر با قطعیت نگید «من فققققط فلان رشته رو میخوام.» . همیشه یه پلن بی داشتهباشید؛ Just in case .
به نقل از فهـــیمه :بعد اینکه ذهنتون رو محدود نکنید. من خودم اصلاً به معماری فکر نکردم حتی لحظهای. کلاً ایگنورش کردهبودم ولی بعد که اومدم دانشگاه به این فکر کردم که معماری هم گزینهی مناسبی بود و چرا من بهش فکر نکرده بودم اینا.. در مورد همه رشتهها تحقیق کنید ؛؛)
به نقل از علی آقا :دوستان یه سوال برای تحقیق در مورد رشته ها درب کدوم دانشگاه های خوب تهران رو برای دانش ـموزا باز میذارن که مثلا برن از دانشجو ها پرس و جو کنن و ... ؟
چ ساعتی چ طوری محدودیتی داره گیر نمید ن ؟