• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از بانو فرشته :
بچه ها یه سوال نمیدونم اینجا همه شاخن و خیلی خوبن تو درس یا من خنگم ;D
هر چییی من تو این تاپیک خوندم کلی که برق دانشگاه تهران و امیرکبیر اینا
یک عده ایم که مهندسی شیمی و مکانیک و این رشته تاپ ها باز تو دانشگاه های خفن کشور
یعنی من خیلی خنگ بودم و هستم؟؟ :(( :(( :(( :((

نه عزیزم غصه نخور :دی
اینجا فقط اونایی که خ شاخن میان اظهار نظر میکنن بقیه ساکت میمونن :-"

پس یکم تعداد شاخا شاید زیاده ;D
خوووووووش بع حالشششششششششون :)) ;D

به نقل از rasfan :
با رتبه 18000 چی میشه خوند؟ ;))

میتونی توو شهر خودت هرچی که خواستی بخونی!نمیشه؟!

• لایک
امتیازات: Kenji

به نقل از sahere :
نه عزیزم غصه نخور :دی
اینجا فقط اونایی که خ شاخن میان اظهار نظر میکنن بقیه ساکت میمونن :-"

اضافه کنم یک سری که اصن من جزوشون نیستم در تلاشن تا رتبشون نیومده به رو خودشون نیارن که چقد گند زدن و باید صنایع شبانه فردوسی بخونن :-" کسی با فکر و خیال که ضرر نمیکنه که :-"

به نقل از آلبرت :
راحته ینی از چه نظر؟؟ ینی این که اگه پول بدی پذیرش میکنن؟؟ امتحانای پذیرش آسونه؟؟ دانشگاه های ایران راحت بورسیه میکنن؟؟

این یه چیز واضحه ، اگر یه رشته ای اشباع باشه ، ( نه به معنی ای که توی ایرانه، کم تر) قطعا پذیرش هم کم تره، فیزیک جزو رشته های پایه

است و کلا هم پذیرش در رشته های پایه بهتره.

جنبه ی سیاسیش هم از این نظر: فیزیک اتمی میتونه منجر به بوجود آمدن توانایی ساخت بمب اتمی توسط دانشجویان نخبه ی فیزیک اتمی برای ایران بشه و این چیزیه که اونا( آمریکا) اصلا دوست نداره

برای همین میاد چکار میکنه؟؟؟ پذیرش دانشجویان نخبه ی ایرانه که در رشته ی فیزیک اتمی مشغول درس خوندن رو راحت میکنه و امکانات زیادی هم بهشون میده

الان به نظر شما حرفای من منطقی نیست؟؟؟

ببین!واسه پذیرش گرفتن یه روند خیلی منطقی رو همه طی میکنن!آزمون تافل و جی آر ای میدن و نمره هاشون رو که ترجمه شده برای دانشگاه ها +نمرات آزمون میفرستن.باید یه پولی هم به دانشگاه بدن حتما! آزمون تافل و جی آر ای هم آزمون های بین المللی هستن؛سخته واسه همه دنیا سخته آسون باشه هم واسه همه دنیا آسونه خب؟!

جنبه ی سیاسیش!
آقا محض اطلاعت بمب اتمی به فیزیک اتمی هیچ ربطی نداره!فیزیک اتمی ها اپتیک و لیزر و اینا کار میکنن کاری هم به درون هسته اتم ندارن! کار بمب سازی و اینا هم مال بچه های فیزیک هسته ایه... که مطمئن باش آمریکا توی رشته های خیلی خاصش کسانی رو پذیرش میکنه که native باشن.نمیاد یه دانشجوی ایرانی رو از ایران پذیرش کنه؛مثلا تو ناسا که کارای حساس میکنن که به اسم خودشون ثبت بشه اگر ایرانی هم راه بدن ایرانی ای رو راه میدن که ننه باباش سالها آمریکا بوده باشن و خودشم همونجا به دنیا اومده و بزرگ شده باشه.کسی رو راه میدن که عملا آمریکایی باشه!
بعدم بمب سازی یه بخش خیلی خیلی کوچیک از فیزیکه... که بازم غیر بومی توش راه نمیدن.
کلا من به شما و سایر دوستان توصیه میکنم برای انتخاب رشته بچه ها از توهمات و افکارتون برای راهنمایی بچه ها استفاده نکنید...به خدا الان وضعیت بچه ها حساسه یه انتخاب غلط با یه داده غلط مسیر زندگیشونو عوض میکنه!

به نقل از BUG :
اضافه کنم یک سری که اصن من جزوشون نیستم در تلاشن تا رتبشون نیومده به رو خودشون نیارن که چقد گند زدن و باید صنایع شبانه فردوسی بخونن :-" کسی با فکر و خیال که ضرر نمیکنه که :-"
تو باز حرف زدی؟ :|

صنایع شبانه؟ :| من خودمو دار بزنم از دست شماها؟! :|

به نقل از سَعیده :
ببین!واسه پذیرش گرفتن یه روند خیلی منطقی رو همه طی میکنن!آزمون تافل و جی آر ای میدن و نمره هاشون رو که ترجمه شده برای دانشگاه ها +نمرات آزمون میفرستن.باید یه پولی هم به دانشگاه بدن حتما! آزمون تافل و جی آر ای هم آزمون های بین المللی هستن؛سخته واسه همه دنیا سخته آسون باشه هم واسه همه دنیا آسونه خب؟!

جنبه ی سیاسیش!
آقا محض اطلاعت بمب اتمی به فیزیک اتمی هیچ ربطی نداره!فیزیک اتمی ها اپتیک و لیزر و اینا کار میکنن کاری هم به درون هسته اتم ندارن! کار بمب سازی و اینا هم مال بچه های فیزیک هسته ایه... که مطمئن باش آمریکا توی رشته های خیلی خاصش کسانی رو پذیرش میکنه که native باشن.نمیاد یه دانشجوی ایرانی رو از ایران پذیرش کنه؛مثلا تو ناسا که کارای حساس میکنن که به اسم خودشون ثبت بشه اگر ایرانی هم راه بدن ایرانی ای رو راه میدن که ننه باباش سالها آمریکا بوده باشن و خودشم همونجا به دنیا اومده و بزرگ شده باشه.کسی رو راه میدن که عملا آمریکایی باشه!
بعدم بمب سازی یه بخش خیلی خیلی کوچیک از فیزیکه... که بازم غیر بومی توش راه نمیدن.
کلا من به شما و سایر دوستان توصیه میکنم برای انتخاب رشته بچه ها از توهمات و افکارتون برای راهنمایی بچه ها استفاده نکنید...به خدا الان وضعیت بچه ها حساسه یه انتخاب غلط با یه داده غلط مسیر زندگیشونو عوض میکنه!

حرف شما متین. اصلا کل حرفای من غلط.

اما شما که داری توی رشته ی فیزیک درس میخونی ، توی دانشگاه شما ، اونایی که اپلای میکنن و میرن اونور برای ادامه ی تحصیل بیش تر از چه رشته ای اند؟

توی شریف بیش تر برق اند که میرن اما خب بقیه ی رشته های مهندسی چی ؟ اونام به همین شدت دارن میرن اونور؟

یعنی سوال اصلی من اینه : به غیر از برق، بیشتر از رشته های علوم پایه میرن ،یا مهندسی ؟

بنده در همین جا به خاطر دادن اطلاعات غلط از همه پوزش میخواهم، ممنون که شما اطلاعات ناقص من رو بهبود بخشیدید. اما حرفای من توهم دیگه نبود. اینارو جسته و گریخته از لا به لای حرفای آقا فواد مطهری( طلای نجوم سال 89 فک کنم) خودم برداشت کردم که برداشتم غلط بود

چرا؟؟مگه چی گفت؟؟ ;D
البته این صنایع شریف میاره مغلطه (املا؟)میکنه الکییی ;))

به نقل از بانو فرشته :
البته این صنایع شریف میاره مغلطه (املا؟)میکنه الکییی ;))
دقیقا به همین دلیل :-"

×آدمو میزارن تو آمپاز :-"

به نقل از آلبرت :
حرف شما متین. اصلا کل حرفای من غلط.

اما شما که داری توی رشته ی فیزیک درس میخونی ، توی دانشگاه شما ، اونایی که اپلای میکنن و میرن اونور برای ادامه ی تحصیل بیش تر از چه رشته ای اند؟

توی شریف بیش تر برق اند که میرن اما خب بقیه ی رشته های مهندسی چی ؟ اونام به همین شدت دارن میرن اونور؟

یعنی سوال اصلی من اینه : به غیر از برق، بیشتر از رشته های علوم پایه میرن ،یا مهندسی ؟

بنده در همین جا به خاطر دادن اطلاعات غلط از همه پوزش میخواهم، ممنون که شما اطلاعات ناقص من رو بهبود بخشیدید. اما حرفای من توهم دیگه نبود. اینارو جسته و گریخته از لا به لای حرفای آقا فواد مطهری( طلای نجوم سال 89 فک کنم) خودم برداشت کردم که برداشتم غلط بود

تو رشته کامپیوتر به طرز غریبی همه میرن!راحت هم میرن. فقط برق نیست.

Back
بالا