- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
ولی پلیمر امیرکبیر قوی تره. هرچند که باز هم تهران رتبه بهتری می خواد. چون اصولا بر اساس اولویت دانشگاه انتخاب می کنن آدم ها. مثلا عمران یا سخت افزار هم تهران بالاتره از شریف ولی خب شریف رتبه بهتری میخواد! در مورد پلیمر هم بین تهران و امیرکبیر همین مسئله صادقه .
ولی م.شیمی، تهران بهتره با اطمینان :)
نمیگم بر اساس تغییر رشته انتخاب کنین و ریسک کنین برین امیرکبیر ها! ولی کلا اگر خودم بودم وقتی علوم کامپیوتر تهران هم چنگی به دل نمی زنه، مال امیرکبیر هم نمی زنه، امیرکبیر رو ترجیح می دادم و این شانس رو به خودم می دادم که بتونم به نرم افزار تغییر رشته بدم.
باز هم نظر شخصی خودم بود بعد از صحبت کردن با چند نفر تو امیرکبیر :)
این دو تارو ترکیب کنین لطفا
×فاطمه: ترکیب شد. ؛؛)
مهندسی شیمی تهران بالاتره.اصلا قطب علمیِ م.شیمی هست.هیئت علمی قوی هم داره به نقل از بچه های م.شیمی. رتبه هم خب بهتر میخواد از امیرکبیر :)به نقل از ایمانــ :مهندسی شیمی تهران بالاتره یا امیرکبیر؟
قبلن مهندسی پنروشیمی داشتیم ، الان فقط یه گرایش از م.شیمیه؟
محل کار مهندسای شیمی معمولن کجاست؟
ولی پلیمر امیرکبیر قوی تره. هرچند که باز هم تهران رتبه بهتری می خواد. چون اصولا بر اساس اولویت دانشگاه انتخاب می کنن آدم ها. مثلا عمران یا سخت افزار هم تهران بالاتره از شریف ولی خب شریف رتبه بهتری میخواد! در مورد پلیمر هم بین تهران و امیرکبیر همین مسئله صادقه .
ولی م.شیمی، تهران بهتره با اطمینان :)
من باز هم با اینکه تصمیمتون رو گرفتین یادآوری میکنم که تهران علوم کامپیوترش ضعیفه.بعد علوم کامپیوتر امیرکبیر یه حسنی نسبت به تهران داره و اون اینکه تو امیرکبیر خیلی راحته تقریبا تغییر رشته و تو فیسبوک چند نفر اومدن گفتن با یه کم تلاش و درس خوندن و انجام تکالیف، راحت تونستن معدل بالای 17 بیارن دو ترم اول و برن نرم افزار. ولی تو تهران اگر برید علوم کامپیوتر هیچ راهی برای تغییر رشته به فنی وجود نداره.به نقل از imank92 :سلام :)
من که آخر به این نتیجه رسیدم ::
اگه نرم و سخت تا دانشگاه شهید بهشتی قبول نشدم(که طبیعتا نمیشم مگر به خاطر اینکه امسال یه 5 تایی زیاد کردن ظرفیت بهشتی رو ) اول می زنم علوم کامپیوتر تهران بعد نرم خواجه بعد علوم کامپیوتر امیرکبیر بعد سخت خواجه :)
نمیگم بر اساس تغییر رشته انتخاب کنین و ریسک کنین برین امیرکبیر ها! ولی کلا اگر خودم بودم وقتی علوم کامپیوتر تهران هم چنگی به دل نمی زنه، مال امیرکبیر هم نمی زنه، امیرکبیر رو ترجیح می دادم و این شانس رو به خودم می دادم که بتونم به نرم افزار تغییر رشته بدم.
باز هم نظر شخصی خودم بود بعد از صحبت کردن با چند نفر تو امیرکبیر :)
این دو تارو ترکیب کنین لطفا
×فاطمه: ترکیب شد. ؛؛)