من میدونم که اینا که رتبه شون تک رقمی میشه مبان عکاسی تهران.(دوستم عکاسیه رشته ش) پس لابد تهران بهتره دیگه!به نقل از sahar.ei :کسی میدونه عکاسی دانشگاه تهران بهتره یا دانشگاه هنر؟
اتفاقا رياضي محض رو هم در نظر داشتم ولي واسه اين كه اينده شغلي خيلي محدودي داره انتخاب نكردم و در مورد رشته برق هم چون برادرم الان فوق برق ميخونه اطلاعات نسبتا خوبي دارم و كتاباي دانشگاهيه هر سه تا رشته رو هم يه نگاهي كردمبه نقل از Nasrin737 :پس شما بین سه تا رشته شک دارین چجوری اولویت بدین..این خیلی بهتره تا اینکه کلا هیچ رشته ای یا رشته هایی نیست که براتون اولویت داشته باشه
حالا بین همه اینا که گفتم اولویت بندی کنین(براساس دانشگاه ها وشرایط دیگه هم میتونین اولویت بندی کنین)
مجموعه ای از همه ی این ها
دانشگاه صنعتي شيراز در حال توسعست ولي الان هنوز شرايط خوبي ندارهبه نقل از شــــقایــــق :بچه ها در مورد دانشگاه صنعتی شیراز اطلاعاتی دارین؟چطور دانشگاهیه؟!
دانشگاه باهنرو با دانشگاه اصفهان (صنعتیش نه) چطور مقایسه میکنین؟!
بعد برق شیراز بهتره یا برق صنعتی شیراز؟!
شدنش که میشه با اختیاری ها جبران کرد. ولی اگه کسی بیاد دانشگاه میبینه که لازم نیست همه اون واحدا رو هم برداره. میبینه هزچی به درد کار آیندش میخوره یا بهش علاقه داره برمیداره. مثلا خود من تو این 6 ترم فقط دیتابیس رو از درسای نرم افزار اختیاری برداشتم، الانم علاقه ای ندارم بقیه درسای نرم افزاری رو بردارم.به نقل از سینا.73 :ایول خوشم اومد دست اون "یکی" درد نکنه،نرم افزاریا دقیقا چی می خونن که سختا نمی خونن و آیا میشه با واحد های اختیاری اون درس ها رو هم جبران کرد؟یه سوال دیکه هم این که اون جاهایی که نوشته استخدام مهندس نرم افزار با فلان مهارت ها اگه یه نفر با مدرک سخت افزار بره و بگه من تمام این مهارت ها رو بلدم آیا قبولش می کنن؟
کامپایلر برای شما اختیاریه؟به نقل از S@ene :شدنش که میشه با اختیاری ها جبران کرد. ولی اگه کسی بیاد دانشگاه میبینه که لازم نیست همه اون واحدا رو هم برداره. میبینه هزچی به درد کار آیندش میخوره یا بهش علاقه داره برمیداره. مثلا خود من تو این 6 ترم فقط دیتابیس رو از درسای نرم افزار اختیاری برداشتم، الانم علاقه ای ندارم بقیه درسای نرم افزاری رو بردارم.
ساختن ماكت قسمت عملي حساب ميشه كه در مقايسه با مكانيك كه واحد هاي ازمايشگاهي زيادي داره ناچيز به حساب ميادبه نقل از محمّد :معماری هم عملیه. معماریا ۲۴ ساعته مشغول ساختن چیزهای مختلف با وسايل هستند. معماری از مکانیک هم عملی تره !
بستگی داره منظورتون از عملی چی باشه! چون واقعا رشته ای عملی تر از معماری فکر نمی کنم داشته باشیم تو ریاضی!!به نقل از Ostad M.Shajarian :ساختن ماكت قسمت عملي حساب ميشه كه در مقايسه با مكانيك كه واحد هاي ازمايشگاهي زيادي داره ناچيز به حساب مياد
الان هیشکی نظری در مورد مقایسه این دو دانشگاه نداره؟!به نقل از شــــقایــــق :دانشگاه باهنرو با دانشگاه اصفهان (صنعتیش نه) چطور مقایسه میکنین؟!
دقیقا نوع عملیشون فرق میکنهبه نقل از مهســـــــــــــا :بستگی داره منظورتون از عملی چی باشه! چون واقعا رشته ای عملی تر از معماری فکر نمی کنم داشته باشیم تو ریاضی!!
از نظر آژمایشگاه و اینها که خب برق هم زیاد داره واحدهای آزمایشگاهی
به نقل از مهران م. :ملت ریاضی.
بیاین علوم کامپیوتر شریف. خیلی خوبه. جدی.
واحد های عملی رشته معماری قابل مقایسه با هیچ رشته دیگه ای نیست تو هر ترم به جز عمومیا 4-5 واحد تعوری بیشتر نیست. و بیس رشته معماری واحد های عملیشه ولی رشته های دیگه هر چقدرم آزمایشگاه داشته باشن بازم واحدای تعوری غلبه دارنبه نقل از Ostad M.Shajarian :ساختن ماكت قسمت عملي حساب ميشه كه در مقايسه با مكانيك كه واحد هاي ازمايشگاهي زيادي داره ناچيز به حساب مياد
IT صنعتی اصفهان رو از همسر مستاجرتون بپرسینبه نقل از zαн®α•s :یه سوال.از بین IT صنعتی اصفهان و صنایع علم و صنعت و خواجه نصیر کدوماشونو زود تر بزنم به نظرتون؟
IT رو بیشتر دوس دارم ولی خیلیا از بازار کار صنایع تعریف میکننو منم بدم نمیاد از رشتش...
زده باشی بهتره نزده باشی مهم نیستبه نقل از فهـــیمه :اگه بعداً بخوایم تغییر رشته بدیم٬ اون رشته رو باید حتماً انتخاب کرده باشیم و قبول شده باشیم؟ اگه جزو انتخابهات نباشه نمی تونی بعداً بیای یه دانشگاه پایینتر؟
آرهبه نقل از مهســـــــــــــا :کامپایلر برای شما اختیاریه؟