سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از MOTAHARE-G :
به احتمال زیاد مهندسی هسته ای.دلیلش هنوز خیلی واسه خودم واضح نشده.ولی هر مطلبی راجع به این مبحث می خونم حال می کنم.
یه جورایی رشته ی موذیانه ایه...حلا چرا؟خودمم نمی دونم.

شما اطمینان داری که همچین رشته ای داریم؟ من تا حالا نشنیدم. شما واسه اون باید فیزیک گرایش هسته ای بخونین که رشته‌ی مهندسی نیست.(کلا مهندسی یه جور فحشه برا فیزیک!)

من خودم می‌خوام فیزیک بخونم. گرایششم هنوز تصمیم نگرفتم.(هر چند واحداش زیاد فرق نمی‌کنه).
شما اگه فک می‌کنید پولی از رشته ی دانشگاهی در میاد باید بگم سخت در اشتباهید! از حقوق بگیری (کار پژوهشی یا کارمن شرکت شدن یا...) پول در نمیاد. اگه مخ اقتصادی داشته باشین بدون تحصیلات عالیه هم می‌شه پول در اورد. لیسانس کافیه(ولی لازم نیست)...

کلا پول در اوردن تو ایران برا آدمای باهوش از آب خوردنم راحت تره!

بیشتر تو انتخاب آدم باید دنبال علاقه باشه به شرطی که آدم دائم‌الشک نباشید هی از این شاخه بپرید به اون شاخه. اگه هستید بخونید واسه برق شریف نشد مکانیک شریف نشد عمران و... تا آبدارچی شریف هم شده تو انتخاب رشته بزنید!

من دوست دارم فیزیک هسته ای بخونم ولی متاستفانه بابام کاملا مخالفه ومی گه باید برق گرایش کنترل بخونم :((

مرسی عزیزم دنبال یه داروساز خوب می گشتم ;D..تو هم فرزانگانی مثل خودمون خیلی خوبه دیگه... ;)

به نقل از ArashBM :
شما اطمینان داری که همچین رشته ای داریم؟ من تا حالا نشنیدم. شما واسه اون باید فیزیک گرایش هسته ای بخونین که رشته‌ی مهندسی نیست.(کلا مهندسی یه جور فحشه برا فیزیک!)
خوب معلومه که هست. شما یک کم اطلاعاتت کمه.می دونی؟(خب معلومه که نمی دونه.اگه می دونستی که این سوال رو نمی پرسیدی!!!) مهندسی هسته ای شامل دو گرایش می شه:مهندسی رآکتور هسته ای و مهندسی پرتو پزشکی هسته ای.البته من اولیه رو می خوام.چون کلاً با هرچی پزشکی تو خودش داشته باشه مشکل دارم!البته خود مهندسی هسته ای هم تا جایی که من می دونم از گرایشات کارشناسی ارشد مهندسی برقه.
یک سوال .چرا به نظرتون مهندسی یک فحشه برا فیزیک ؟!کاملاًبا هاتون مخالفم.مهندسی همون فیزیکه (تقریباً) فقط یه خورده خیلی کاربردی شده .همین!

مکاترونیک اختر فیزیک

معماري

ریاضی محض

به نقل از Niloofar.sh :
رياضي محض؟؟؟؟؟؟؟
جدي ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از MOTAHARE-G :
خوب معلومه که هست. شما یک کم اطلاعاتت کمه.می دونی؟(خب معلومه که نمی دونه.اگه می دونستی که این سوال رو نمی پرسیدی!!!) مهندسی هسته ای شامل دو گرایش می شه:مهندسی رآکتور هسته ای و مهندسی پرتو پزشکی هسته ای.البته من اولیه رو می خوام.چون کلاً با هرچی پزشکی تو خودش داشته باشه مشکل دارم!البته خود مهندسی هسته ای هم تا جایی که من می دونم از گرایشات کارشناسی ارشد مهندسی برقه.
یک سوال .چرا به نظرتون مهندسی یک فحشه برا فیزیک ؟!کاملاًبا هاتون مخالفم.مهندسی همون فیزیکه (تقریباً) فقط یه خورده خیلی کاربردی شده .همین!
حق با شماست... ممنون بابت اطلاعات

به نقل از star95 :
رياضي محض؟؟؟؟؟؟؟
جدي ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟
جدی می گم B-) :-\

اختر شیمیه محض

فیزیک بعدش اخترفیزیک یا کیهان شناسی.
چون عاشق ستاره ها و کلا نجومم!

پزشکی یا دارو سازی!
اما بیشتر به دنبال یه رشته جدیدم!!!

فرقی نمی کنه ... مهم شریفه .... چون شریفه !

به نقل از زورو :
فرقی نمی کنه ... مهم شریفه .... چون شریفه !
نه خیر.مهم شریف نیست.مهم رشته ایه که تو شریف می خونی [-(

من که میخوام نانو بیو تکنولوژی بخونم ایشا الله با رتبه ی تک رقمی یا با مدال طلای المپیاد زیست!!!!!!!!!!!

معماري
علاقه ي زيادي به اين رشته داارم!!!!!..........

به نقل از ayda :
نه خیر.مهم شریف نیست.مهم رشته ایه که تو شریف می خونی [-(
از نظر من ...نه از نظر شما :دی

به نقل از Eternal.frz :
مرسی عزیزم دنبال یه داروساز خوب می گشتم ;D..تو هم فرزانگانی مثل خودمون خیلی خوبه دیگه... ;)
ایول منم میخوام دارو سازی بخونم ;)

پزشکی................

Back
بالا