دقیقا!به نقل از Kenji :خب نگران بقیهش نباشید
تو اینجور مواقع حتما پدر تو بقیه دانشگاهها هم اشنا داره
و پدر میسپره که اونجا(تو ی دانشگاه خوب ) مهمان قبولتون کنن
و باز پدر میسپاره به دانشگاه خوب انتقالی رو قبول کنن
و اینگونه پدر باعث میشه از یه دانشگاه خوب مدرک خوب گرفته شه
به نقل از Azade :انتحاب رشته ی آزاد تا کی مهلت داره؟
21ام میاد! امیرکبیر کی شروع میشه؟(:-اعتماد به نفس)به نقل از Nasrin737 :الان از اینکه تموم شد چه حسی دارین؟
رهایی؟ سبکبالی؟
مرحله دوم ِ بیخیال همه چی بشین تا نتایج بیاد شروع شده...
برای ما 16ام شروع میشهبه نقل از شواليه سبز :21ام میاد! امیرکبیر کی شروع میشه؟(:-اعتماد به نفس)
هردانشگاهی باید بلدباشی چطوری درست زندگی کنی...باید یادبگیری ازفرصت ها خوب استفاده کنی...به حرف ادم هایی هم که زیاد غر میزنن گوش ندی...فقط باعث میشن همه چی برات تلخ بشه...به نقل از آرَش :حالا خوب انتخاب رشته کردم گندم بزنه تموم شد
احتمالا هم امیرکبیر مکانیک میارم...
یکی بیاد از امیرکبیر بگه
خیلیا میگن هیچ چیز باحالی نداره دانشگاه
هیچ لذتی نداره
میگن دوران جوونیت تو امیرکبیر پرپر میشه
نه پول میدن-نه سفر میبرن....پس دانشجوهاش به چیش مینازن؟
به نقل از ali jahangiri :92 ـی ها ، عبور از این کنکور ـه لعنتی رو تبریک میگم
این ـم از انتخاب رشته
ایشالا که هر جا و هر رشته ای که قبول میشید ، موفق باشید
92 ـی ها خطاب به 93 ـی ها : :P
اسپم
به نقل از سینا.73 :بچه ها پس چرا سامانه انتخاب رشته بازه من الان تو ویرایشش هستم و میشه همه کد ها رو پاک کرد و کد جدید اضافه کرد،جریان چیه؟
حالا تو ولش کن دیگه اونو! گول نخوری بری یهو پاک کنی همه رو بعد بیان ببندن بمونی لای در!!!به نقل از سینا.73 :بچه ها پس چرا سامانه انتخاب رشته بازه من الان تو ویرایشش هستم و میشه همه کد ها رو پاک کرد و کد جدید اضافه کرد،جریان چیه؟
نه تنها اردو!!کلا فعالیتای دانشجویی تو این 3،4 سال کمرنگ که چه عرض کنم ،بی رنگ شده!!! [-(به نقل از محمّد :اردوهای دانشگاهی خیلی خیلی کم شدند. قبلا خیلی بیشتر بودند. حتی اردوهای مدرسهای هم دقت کنید خیلی کمرنگتر شدند این سال ها.
به نقل از Samira :) :حالا تو ولش کن دیگه اونو! گول نخوری بری یهو پاک کنی همه رو بعد بیان ببندن بمونی لای در!!!
به نقل از آرَش :اشکال نداره.ک...ل...دانشگاه
خودمون با بچه ها هر جمعه میریم شمال
کباب میخوریم
کنسرت هم میریم
تو خابگاهم بلا نسبت هر غلطی میکنیم
بیرونمونم کردن یه خونه دانشجویی میگیریم ل راهم
کارا فرهنگیم میکنیم
کارا پژوهشیم میکنیم
هرکسی هم خواست به گروهمون اضافه بشه(تا الان 11 نفریم*)
چی زدین شما آخر؟!به نقل از Kenji :بذار اول رامون بدن تو دانشگاه , بعد تیریپ " فرار از زندان " برداریم