سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از A.Panah :
یکی به دااااااااااااد من برسه :((
بین فناوری اطلاعات و نرم افزار موندم :|
هردو رو هم تهران میارم.کدومشون بهتره؟
الان دیگه چه تاثیری داره واقعا این سوال؟!
به نقل از Niloof@r :
ولی نمیدونم چرا تو کلاس ما هرچی این استاد زبان بدبخت سعی کرد ما رو قاتی کنه نشد ;D در حد آبُ روغن اصن.

همه تون که ریاضی هستین ولی اگه یه تجربیم رد شد از این ورا اگه بردنتون اردو اول ترم برین حتما. واسه ما که یه سری استادا و مسئولا اومدن حرف زدن که کلا پزشکی نوین چیه. خیلی مفید بود.
اگه مثه ما بردنتون اردوگاه امام خمینی تو لواسون راپل ُ از دست ندین :دی
عوضش استاد ما خیلی موفق بود :دی ولی خب من خودم شخصا ترم اول واسم خیلی سخت بود این سیستم!!

ترم 4 که بودیم خیلی باحال بود.
سر کلاس الگوریتم، هرکس از در میامد تو یه جا ولو میشد :دی بعد خیلی اتفاقی دخترها یه سمت کلاس نشسته بودن و پسرها یه سمت! خیلی هم پراکنده و اینا.بعد استادمون وسط درس برگشت گفت این چه وضیعتیه!؟ چرا کلاس رو زنونه مردونه کردین!؟ من اینجوری خوشم نمیاد درس نمیدم :))

به نقل از مهســـــــــــــا :
ترم 4 که بودیم خیلی باحال بود.
سر کلاس الگوریتم، هرکس از در میامد تو یه جا ولو میشد :دی بعد خیلی اتفاقی دخترها یه سمت کلاس نشسته بودن و پسرها یه سمت! خیلی هم پراکنده و اینا.بعد استادمون وسط درس برگشت گفت این چه وضیعتیه!؟ چرا کلاس رو زنونه مردونه کردین!؟ من اینجوری خوشم نمیاد درس نمیدم :))
آره واقعا. خیلی حساسن. :)) واسه شما هم هی تکرار میکردن حالا ترم اوله اینجوری جدا نشستین ترمای بعدی نمیشه جداتون کرد از هم؟ اینم خیلی به ما میگفتن ;D

به نقل از Ostad M.Shajarian :
ما ول كرديم اونا ول نمي كنن :-"

بـاید از اعمــاق ِ وجــودت ول کنـــی !!! :-" نگــاه کن بذار رکــ بگم ، الان حتـــی رشته‌ی کتابداری کلـــی بهتــر از م.کامپیوتر ُ IT ـــه ... :-" اصــاً نمیصرفه اینــا رُ بخونی ... :-" بازار کار ِ کامپ که افتضاحه ، اپلای هم که نمیکنن ، دانشگاه های تهران هم اصــاً این رشته رُ ندارن .... :-" بیخیالش شین ... :-" به درد نمیخوره ... :-"

به نقل از Ostad M.Shajarian :
مگه حراست نداره دانشگاه تهران كه جلوي اين حركات وقيح كه دشمنان اسلام رو شاد ميكنه بگيرن =))

اگه اينطوريه خدارو شكر نميارم

نه بابا :)) حراستش کجا بود دانشگاه تهران :دی
من کلا فقط یه بار حراستو دیدم تو دانشگاه تو این 4ترم اون هم تو مراسم جشن عیدانه مون بود که حراست اومد از غرفه ها بازدید کرد بعد هم به یه غرفه ای که دیگه زیادی همه راحت بودن توش :-" گیر داد. بعد هم به همه خسته نباشید کفت و رفت! به آهنگ وحشتناک تندی هم که گذاشته بودیم تو غرفه با صدای بلند هم حتی هیچ اعتراضی نکرد :دی

به نقل از مهســـــــــــــا :
نه بابا :)) حراستش کجا بود دانشگاه تهران :دی
من کلا فقط یه بار حراستو دیدم تو دانشگاه تو این 4ترم اون هم تو مراسم جشن عیدانه مون بود که حراست اومد از غرفه ها بازدید کرد بعد هم به یه غرفه ای که دیگه زیادی همه راحت بودن توش :-" گیر داد. بعد هم به همه خسته نباشید کفت و رفت! به آهنگ وحشتناک تندی هم که گذاشته بودیم تو غرفه با صدای بلند هم حتی هیچ اعتراضی نکرد :دی
اگه اينطوريه از انتخابم بسي خوشحال ميباشم

همین کارا را کردید که دانشگاهتون را سالک زده!
توبه کنید! برید دست حراست را ببوسید بگید تو رو خدا به ما گیر بده
شاید رستگار شدید
پ.ن:البته ایت واز جاست فر فان! و گرنه اصلا دست نداشتم نوشته هام به شکلی بشه که مذهبی ها را خدایی نکرده مسخره کنم

به نقل از محمد دال :
پ.ن:البته ایت واز جاست فر فان! و گرنه اصلا دست نداشتم نوشته هام به شکلی بشه که مذهبی ها را خدایی نکرده مسخره کنم
کنکور زبان هم شرکت کردی ؟ :-"

ولی خارج از شوخی ، انتخاب رشته دانشگاهی ، واقعا خوبه ;;) :-"

به نقل از محمد دال :
همین کارا را کردید که دانشگاهتون را سالک زده!
توبه کنید! برید دست حراست را ببوسید بگید تو رو خدا به ما گیر بده
شاید رستگار شدید
واقعا باید بریم استغفار کنیم :دی
اتفاقا یه نفر هست تو برادران(!) سال بالایی برقی که معروفه به "برادر خودجوش" که ایشون به طور خودجوش به حجاب و لباس دخترها گیر میده و بعد قبل از اینکه آدم فرصت کنه فحش بده بهش غیب میشه!

نمیشه این قفل بشه دیگه؟ :-"
حالمون دیگه به هم خورد از انتخاب رشته.

@جهانگیری:
واسه شما که چند سال با کنکور عشق کردید حال کردید زندگی کردید کنکور تنها همدم شبای سختی تون بود کنکور تنها عشق والا تون بود
بله هرچی مربوط به کنکوره لذت بخشه!حتی کیک و ساندیس سر جلسه! حتی صندلی مخصوص چپ دست ها!
پ.ن:نمی دونم چرا صندلی مخصوص راست دست ها نداریم!

به نقل از ali jahangiri :
ولی خارج از شوخی ، انتخاب رشته دانشگاهی ، واقعا خوبه ;;) :-"

روایت داشتیم از بعضــی بچــه‌هـــا کــه هر گزاره‌ای رو شمــا بگید ، باید عکس ــِـش عمل کنیم تــا رستگــار بشیم !!! :-" آیــا در این گــزاره هم صدق میکنـــه ؟! :-"

@برادر خوجوش: برادرم جزاکم الله خیرا
برادر عزیز خدا خیرت بدهد که در این وانفسای انسانیت با بصیرت و فهم دینی دانشگاه را از لوث وجود اشرار پاک می کنی
برادر با بصیرت خدا نکند شما هم از ساکتین باشید که رای اعتماد نمی اوردید
دوستت دارم
به امید روزی که بصیرتمان به اندازه بصیرتتان شود
برادر کوچک شما و دشمن ضعیفه ها
ع.د

باز بیکار شدین یه تاپیک رو گیر اوردین تا قفل شدن توش پست بدین :)) :-"
خوبه
ادامه بدین ;D :-"
ما پارسال بیکار بودیم این موقع ها هی میرفتیم میپرسیدیم چی ببریم خوابگاه,تو دانشگاه چطوری درس بخونیم( جوگیر :-" )و اینا...
بعد حالا تا روزاخرم هیچکاری نکردیم ها...جهارشنبه نتایج اومد بعد امیرکبیر زده بود جمعه ثبت نام شنبه هم شروع کلاس ها :)) ما هم مجبورشدیم درعرض دوشب سر وته همه چی رو هم بیاریم :-"

دوستان کسی میدونه جریان این اردوی مَشَد شریف چیه؟! :-" آخه آدم ی هفته بره برا آشنایی با هم‌اتاقی هاش؟! :-<
×شفاف سازی لدفن

پ.ن:من همه‌ش ی روز نبودم ها بی‌من شروع کردین ب اسپم دادن! نامردا :-<

اگه آدم ندونه اصن تهران قبوله، اصفهان قبوله یا هیچکودوم، همین کاشون قبوله باید بره بمیره؟ :))
خوش به حال شما که میدونین کجا قبولین حداقل تحقیق میکنید واسه خوابگاهاش و اردوهاش. :))

حس شب نشینی بهم دست داد :-"
اسپم زیاد بودُ اینا :-"

توجه شما رو به اهنگ dance again از جنيفر عزيزم و پيت بول جلب ميكنم... الان خيلي ميچسبه امتحان كنيد =P~ =P~

Dance yes

Love next

Come on nexT DooooooooooooooooooooR

به نقل از محمد دال :
@جهانگیری:
واسه شما که چند سال با کنکور عشق کردید حال کردید زندگی کردید کنکور تنها همدم شبای سختی تون بود کنکور تنها عشق والا تون بود
بله هرچی مربوط به کنکوره لذت بخشه!حتی کیک و ساندیس سر جلسه! حتی صندلی مخصوص چپ دست ها!
پ.ن:نمی دونم چرا صندلی مخصوص راست دست ها نداریم!

چه ربطی داشت ؟ خوبی برادر ؟ اوضاع بر وفق مراد ـه ؟ :دی

به نقل از |H|3$4|M| :
روایت داشتیم از بعضــی بچــه‌هـــا کــه هر گزاره‌ای رو شمــا بگید ، باید عکس ــِـش عمل کنیم تــا رستگــار بشیم !!! :-" آیــا در این گــزاره هم صدق میکنـــه ؟! :-"
همیشه صدق میکنه :دی

بچه ها انتخاب رشته خوبه ;;)

اگه قفل نمیکنید حداقل نذارید تک رقمیا پست بدن. ;;)

میخوام یه سایت بزنم به نام "تاک" _تیم اِن رقمی های کنکور_ کی عضو میشه؟ ;;) :-"

@ باگ: یکی تو اسپم نمیدی یکی ننه کوزت. :))

بچه ها میگن فردوسی حراست نداره اصن، بسوزین، خ خوبه :-"بهشته :-"
البته اینم میگن کلا دختریم نداره :))

من کلا اهل اسپم و زیاد حرفیدن نیستم وگرنه میومدم فاطمه ؛؛)

Back
بالا