- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 90
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
کسی اینجا راجع به مهندسی هسته ای نمی دونست نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی اینجا راجع به مهندسی هسته ای نمی دونست نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا این حرف شما یه توهین بود و خیلی بی ادبانه!واقعا زشته! X-(به نقل از برنولی :6 ،7000به نظر من با شرایطی که انرژی هسته ای توی کشور ما داره، فقط آدم های جوگیر این رشته رو انتخاب می کنن.من شنیده ام که باید توی نیروگاه ها کار کنن و به خاطر اثرات ناشی از پرتوهای رادیواکتیو،عمر طولانیی ندارن و توی سنین پایین به سرطان مبتلا میشن تازه اگه آ م ر ی ک ا اونا رو ندزده.
به نقل از برنولی :6 ،7000 کجا؟ منطقه یا کشور؟
اگه کشور رو میگی،نمی دونم.اما اگه منطقه رو میگی فک نکنم کسی عمران بوعلی راحت قبول شه چون طرفداراش زیادن.مگر اینکه با بومی گزینی یا به قول تو همون شبانه قبول شه.یزد اما قبولیش خیلی راحت تره.
ببین عزیز من من که از اون آدما نیستم ولی شمام از این به بعد دقت کن چون مورد خشم من قرار گرفتی!به نقل از برنولی :من بی تقصیرممن هم اینا رو از افراد دیگه شنیده بودم.
خیلی خوبه که تحقیق کردی.حداقل توی مدرسه ما که فقط یه سری آدم جوگیر از این رشته با آب و تاب صحبت می کردن.از این افرادی که از اسم یه چیز خوششون میاد و بهش گیر میدن در حالی که اصلا نمی دونن چی هست.ولی شما ظاهرا بیشتر از من می دونینمی دونم.دیگه
به نقل از همکلاسی ! :معماری یا طراحی صنعتی!!!
البته برا دومی بیشتر انگیزه دارم ؛ ولی خوب ، فعلن برا هنر خوندن پروبلم دارم ، زیــــــــاد !
چون خیلی علاقه دارم بعدشم پزشکی و همه می دونن و به انتخاب احترام می ذارن . همین.به نقل از نسیم :چرا ؟
به نقل از Backstreetboy :ما که بدبختیم....معلوم نیست با این سال چهارم کی بهمون دیپلم میدن؟!؟!؟!
آخه میخواستم بدونم که با 6000 یا 7000 عمران بوعلی ای(شبانه البته).....یزدی......جایی قبول میشه؟