پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
به نقل از سینا.73 :
ممنون،اتفاقا منم امروز از یکی از 91ای ها که عمران تهران می خونه پرسیدم گفت خیلی ها با رتبه های بالا رشته هایی مثل معدن میزنن بعد معدل بالا میارن تو رشته خودشون و میان مکانیک می خونن که واقعا برا من عجیب بود!!! حالا خود نقشه برداری به نظر شما چطوره؟منکه فک نمی کنم رشته بدی باشه که آدم بعدش بخواد تغییر رشته بده،یه جا می خوندم می گفت دروس نقشه برداری از عمران سخت تره دانشجوهای نقشه می تونن دروس تخصصی عمران رو هم بخونن.
واللا من شناخت زیادی ندارم.در حد حرفهای بچه هاشون میدونم فقط!
میگفتن برای نقشه برداری کارش تو بیابون و ایناست!
تعداد واحدهای مشترکش هم با عمران خیلی کمه. زیاد به هم مربوط نیستن!
حتما با تعدادی فارغ التحصیل این رشته صحبت کنید!
به نقل از علیرضا! :
اینکه میگن اونایی که آی تی یا کامپیوتر میخونن تابستون ندارن و همش باید پروژه کار کنن،درسته؟!
بله درسته.
یه TA داشتیم که الان دیگه ایران نیست اون معتقد بود دانشجوی کامپیوتر به بیش از 3ساعت خواب در شبانه روز احتیاج نداره

خلاصه اینکه ما تو طول سال شب و روز نداریم.
فرجه قبل از امتحانات نداریم.
تعطیلات بین دو ترم نداریم.
دم عید دیرتر از همه میریم خونه! اول ترم زودتر از همه میریم دانشگاه!
تابستونمون خیلی دیرتر از بقیه شروع میشه.
دو ترممون با هم تداخل داره حتی!! یعنی مثلا ما ترم 4مون شروع شده بود 2 هفته بعد هنوز داشتیم پروژه انجام میدادیم برای ترم قبل یا حتی همورک میدادیم!!
البته همه جا اینجوری نیست.
مثلا صنعتی اصفهان اصلا و ابدا همچین وضعیتی نیست!
ولی شریف هست.تهران بدترش هست.امیرکبیر هم هست تا یه حدی.
(تهران یه مقدار مشکلات برنامه ریزی دارن! بعد هم اینکه تو شریف امتحانای بعضی درسهارو سخت تر برگزار میکنن عوضش تهران پروژه خیلی زیاد میدن و اینا! مثلا واسه درسی که تو شریف 1 پروژه داشت کلا ما 5تا پروژه باید می دادیم یکی از یکی وحشتناک تر! )
خلاصه اینکه بله! کامپیوتر خوندن صبر و تحمل زیاد میخواد و عشق!
برای همین هم تغییر رشته از رشته ما خیلی زیاده (همه شو نمیرن صنایع نمیدونم چرا!)حتی دوستم ترم 8 تغییر رشته داد!!! 3ترمش مونده بود اونموقع! ولی گفت دیگه تحملشو ندارم!