بابا برا 100 نفر این رو توضیح دادم!؟! این عادته!؟!؟به نقل از closeman :حالا این علامت ! وا3 چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم كه قضيه داره.اين كه ميگي وضعه داروسازي تو ايران خوب نيس برا من خوبه خوب.برا همين ميخوام برم.و اينكه همون 700 800 بشم خوبه بهتر نخواستيم.به نقل از silence :ببین منم تا چند روز پیش می گفتم حتما می رم داروسازی ولی آخرش اول دندونو زدم! واقعا اگه رتبت خوب شه عمرا بذارن بری داروسازی! البته واقعا هم وضع داروسازی تو ایران خوب نیست ... پیشنهاد می کنم اگه رو دارو مصممی رتبت از 700 800 بهتر نشه!
به نقل از closeman :خب...من که اصلا نمی دونم...اما شاید دندون برم(البته ریاضی هستم!)
شاید هم مهندسی پزشکی
یا نانو
یا عمران
یا کامپیوتر....
دانشگاهش زیاد مهم نیست اما دیگه نمی خوام تو مشهد باشه،می خوام یکم رو پایه خودم وایستم...خیلی بچه ننم!!!!!
می شه بپرسم چرا شما خون دل می خورین؟به نقل از دختر خدا :ببین یهچیزی بهت بگم
منم خیل یبچه ننه هستم
یعنی هیچ کس اندازه ی من اینطوری نیست ... وقتی رفتم یه شهر دیگه دانشگاه واقعا دارم خون دل میخورم
به نظر من همون مشهد برو دانشگاه بی خیال استقلال و اینا بشو
من شخصا واقعا خون دل میخورم..سخته
به نقل از دختر خدا :ببین یهچیزی بهت بگم
منم خیل یبچه ننه هستم
یعنی هیچ کس اندازه ی من اینطوری نیست ... وقتی رفتم یه شهر دیگه دانشگاه واقعا دارم خون دل میخورم
به نظر من همون مشهد برو دانشگاه بی خیال استقلال و اینا بشو
من شخصا واقعا خون دل میخورم..سخته
به نقل از نرگس :می شه بپرسم چرا شما خون دل می خورین؟
این موضوع برای هر شخص متفاوته!
یکی دوست داره بره شهر دیگه و واقعا هم براش مفیده،یکی فکرمی کنه مفیده براش اما نیست،یکی هم اصلا ترجیح میده شهر خودش باشه!
ز من نصیحت اینو هیچ جا راه ندین..به نقل از PrOFESSIONAL :برق.گرایش الکترونیک
برق گرایش مخابرات
مهندسی موج
مهندسی پزشکی
هوافضا