• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از ∞nilofar banihashem :
بچه ها کی میدونه برای حقوق دانشگاه تهران تا رتبه چند میتونی وارده دانشگاه تهران بشی؟

+همه ماشالله رتبه ها خوب احسنتم به همگی

زهر ا خانوم دکتررررررررررر شد محمد اقا مهندس :))

کسی جواب منو نداد ؟

بچه ها ی سوال دوستم رتبش داغونه حالا به نظرتون درمورد این شهرا چیه بره یا نه؟؟دلیلم لطفن بگید
بیرجند فسا جهرم اهواز بوشهر
از نظر امنیت...
حالا سوال خودم بین دارو تبریز و دندان اردبیل کدوم خوبه؟؟اینم دلیلتونو بگید :-" علاقمم فرقی نمیکنه هردورو دوس دارم :>

به نقل از آرش هاشمی :
سلام.
1_توضیح میخام درباره IT
لطفا از 10 خط کمتر نباشه
چندتا مثال از کاربردش داشته باشه
با زبان خوش هم نوشته شده باشه چون قراره به یکی نشونش بدم

2_دررابطه با تغییر رشته تو فنی تهران هم یه توضیح خیلی کامل بهم بدید :)

منتظرما....2 ساعت دیگه میام نبینم 6 صفحه اینجا اضافه شده...یه نفر جواب منو نداده =((

اینا رو بخون خیلی بیشتر از ده خط هم اطلاعات هست. اطلاعات رو بگیر سوالاتت رو اینجا بپرس

http://www.takraghami.com/takraghami/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-IT.html

http://www.leitnerbox.ir/1387/07/%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-it-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C/

بچه ها یه سوال.

ظاهرا داوطلبان رشته ریاضی هم میتونن فلسفه انتخاب کنن. منتها فلسفه و کلام/حکمت اسلامی داره فقط که میره تو دانشکده معارف یا فلسفه غرب و معاصر و جدید و ... هم میشه انتخاب کرد که جزء رشته های ادبیات و علوم انسانی؟

در مورد برق قدرت و الکترونیک توضیحی میدین؟در مورد درسهایی که میخونن هم توضیح بدین لطفا

به نقل از علیرضا! :
در مورد برق قدرت و الکترونیک توضیحی میدین؟در مورد درسهایی که میخونن هم توضیح بدین لطفا

من از یه دکتری برق نقل قول میکنم بم گف برق قدرت بیشتر عملیه و توی جاهای صنعتی و ... میری ولی الکترونیک بیشتر تءوری میشه و با ریز ذرات و اینا سر و کار داری و خیلی مباحثش با فیزیک گره میخوره ..

به نقل از علیرضا! :
من در مورد قدرت فقط 2تا چیز میدونم!
1-برای دخترها مناسب نیست.
2- خیلی پول توشه!

در مورد الکترونیک هم من زیاد از بد بودن بازار کارش شنیدم!درست و غلطشو دیگه نمیدونم. ولی خیلی قشنگه

• لایک
امتیازات: zmaa

بچه ها این بیوتکنولوژی که دکتراش پیوسته نیس دقیقا فرقش با اون پیوسته هه چیه؟ ;D :-"(به غیر از اینکه اون مستقیم دکتراس :-")

بعد رتبه ایناش چیه؟ :-?

امروز یکی بم گفت با نهصد صنایع امیرکبیر رو هم قبول نمیشی. :| راس گف؟ :|

به نقل از F@temeh :
امروز یکی بم گفت با نهصد صنایع امیرکبیر رو هم قبول نمیشی. :| راس گف؟ :|
پارسال صنایع امیر کبیر تا 1200 منطقه دو گرفته
و 1300 منطقه یک
البته گزینش صنایع ناحیه ای هست و استان اصفهان و تهران در یک ناحیه نیستند
البته توی سایت کانون زده دختر از آذربایجان شرقی با 888 منطقه دو قبول شده

Back
بالا