• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از dea :
عمران شریف تا چند قبوله؟ کشوری یا سهمیه1
:-w
کسی نمیدونه ینی واقعا؟! ;D

دندون پزشکی دانشگاه تهران یا شهید بهشتی(نیمسال اول یا دوم) تا چه رتبه ای توی زیرگروه 1 منطقه2 قبوله؟

شهرسازی رو یه بار زده قطبی، یه بار زده کشوری. کسی میدونه چجوریه؟

بعد این که وقتی گزینش بومی باشه، چند درصد رو از اون بوم میگیرن؟

بعد این که حدود رتبه هاش برای داوطلبای غیربومی چطوره؟

بچه ها من تصمیم گرفتم برم IT دانشگاه تهران(رتبه منطقه2 370 شدم) بعد 2 ترم تغییر رشته بدم بیام مکانیک دانشگاه تهران
اگه نشد یبار هم که به it علاقه دارم...
بنظرتون کار معقولیه؟تغییر رشته دانشگاه تهران سخته؟اصلا اینکاری که میگم ممکنه؟

کسی میتونه یه توضیح درباره مهندسی پزشکی و اینکه کدوم گرایش هاش بهترن و اینکه بازار کارش چه جوریه توضیح بده؟
این مهندسی کامپیوترا( آی تی و نرم افزار و سخت افزار و علوم کامپیوتر) چه فرقی با هم دارن؟
اگه به هیچی علاقه نداشته باشی بری کامپیوتر بهتره یا مهندسی پزشکی؟

به نقل از آرش هاشمی :
بچه ها من تصمیم گرفتم برم IT دانشگاه تهران(رتبه منطقه2 370 شدم) بعد 2 ترم تغییر رشته بدم بیام مکانیک دانشگاه تهران
یه چیزی!آخه آی تی واقعا به مکانیک بی ربطه!مطمئنین دوست دارین؟!
آخه مکانیک هوش عینی میخواد کامپیوتر و برق وآی تی هوش انتزاعی بعد اصلا اینا با هم جور نیستن.
بعد درمورد تغییر رشته به مکانیک نمیدونم چقدر سخته ولی یکی از صنایع رفته بود مکانیک ترم3 ولی خیلی ضعیف بود و خیلی مشکل داشت توش.ولی خب به هرحال تونسته بود تغییر رشته بده!اونم از صنایع(صنایع تهران رتبه زیاد جالبی نمیخواد مثل اینکه.چون دانشکده نیست.گروه آموزشیه.)
بعد یه چیز دیگه هم اینکه چرا آی تی؟! نرم افزار؟! سخت افزار؟! دلیلی خاصی دارین آی تی رو همون اول میخواین بزنین؟

به نقل از bee :
کسی میتونه یه توضیح درباره مهندسی پزشکی و اینکه کدوم گرایش هاش بهترن و اینکه بازار کارش چه جوریه توضیح بده؟
این مهندسی کامپیوترا( آی تی و نرم افزار و سخت افزار و علوم کامپیوتر) چه فرقی با هم دارن؟
اگه به هیچی علاقه نداشته باشی بری کامپیوتر بهتره یا مهندسی پزشکی؟
تو مهندسی پزشکی اطلاعاتم کمه.
تا اونجا که من می دونم نرم و سخت و آی تی فرق آنچنانی توی کارشناسی ندارن (در حد 20-30 واحد)20 - 30 واحد هم کم نیستا. مثلا سخت کلی درسای الکترونیکی و برقی داره که توی نرم و آی تی هیچ خبری ازشون نیست.
علوم کامپیوتر هم بیشتر ریاضیه. یعنی از بعد محاسباتی و اینجور چیزا وارد میشن. (هر چند تو این مملکت بازار کار این 4تا رشته فرق نداره انگار. همشون کار همو می کنن)

در باره ی مهندسی پزشکی فقط 2تا نکته بگم:
1- چندتا گرایش داره . که هر کدوم شبیه یه رشته ی دیگه است. مثلا بیوالکتریک شبیه برقه. یا بیومکانیک شبیه رشته ی مکانیکه. ولی من از چند نفر پرسیدم می گفتن اگه میخواید بخاطر این شباهته بری مهندسی پزشکی حتما کلی تحقیق کن.
2- من یکی از رفیقام مهندسی پزشکی می خونه (بیومتریال) خلاصه اینکه من هر موقع دیدم دستش یه کتاب مربوط به زیست بود. این رشته کلی درس زیستی داره که فشرده درس میدن و باید پاس کنن و اینو حتما مد نظرت قرار بده.
ولی اینطور که من شنیدم رشته ی شیرینیه در کل و بازار کارش هم بد نیست (انگار از تجربی هم میشه رفت!) خلاصه اینکه تحقیق زیادی می طلبه

• لایک
امتیازات: 8098

خوب دوست داشتن که خیلی IT رو دوست دارم.بیشترم بخاطر اینکه به قول خیلیا تمام کارهایی که یه مهندس نرم افزار انجام میده رو اونم انجام میده (البته نه همه بیشترشو)+مدیریتی ترم هست
و اینکه اگه تغییر رشته بخام بدم که مثلا حدود 20 واحد نهایتا بخام چیز اضافه تر از مکانیک بخونم دیگه.درسته؟
و بعد اینکه خوب من به مکانیک و درسای مکانیکی هم علاقه دارم میتونم بخونمشون...

یه سوال دیگه دارم.چه رشته ایه که واحدهای خیلی زیادی مشترک با مکانیک داره؟جز هوافضا البته

به نقل از آرش هاشمی :

من شنیدم که مهندسی شیمی خیلی به مکانیک نزدیکه!

به نقل از آرش هاشمی :
خوب دوست داشتن که خیلی IT رو دوست دارم.بیشترم بخاطر اینکه به قول خیلیا تمام کارهایی که یه مهندس نرم افزار انجام میده رو اونم انجام میده (البته نه همه بیشترشو)+مدیریتی ترم هست
و اینکه اگه تغییر رشته بخام بدم که مثلا حدود 20 واحد نهایتا بخام چیز اضافه تر از مکانیک بخونم دیگه.درسته؟
و بعد اینکه خوب من به مکانیک و درسای مکانیکی هم علاقه دارم میتونم بخونمشون...

یه سوال دیگه دارم.چه رشته ایه که واحدهای خیلی زیادی مشترک با مکانیک داره؟جز هوافضا البته
اگر سیالات دوست دارین م.شیمی شبیه مکانیک سیالاته.

بعد در مورد آی تی ببینین رشته ای که توش ممکنه بمونین، دقیق تر انتخاب کنین! آی تی رشته فوق العاده قشنگیه .لی کم پیش میاد کسی اونو جلوتر از کامپیوتر بزنه. اصولا آلترناتیویه برای نرم افزار. دلیلشم اینه که بین رشته ایه و تو دنیا این رشته رو نداریم در مقطع لیسانس.

Back
بالا