اگه علاقه نداری موفق نمیشی، به نظرم تغییر رشته بدی سریعا خیلی به نفعته!فقط آمار رو امتحان میدی که اونم چیزی نداره.به نقل از سیما :من چون تجربی خوندم مجبورم برم پزشکی درحالیکه واقعا علاقه ندارم. همیشه دوست داشتم هنر بخونم یا مثلا فیم سازی. معماریم دوس دارما ولی خب ریاضی که نخوندم! حالا دارم تازگیا به تخصص ریه فک میکنم آخه خودم یه چن ماهیه ریم حالش خرابه هی میرم این دکتر اون دکتر دارم به ریه علاقه مند میشم!!!
دارم درمورد ریه و دستگاه تنفسی تحقیق میکنم، داره خوشم میاد. حالا خیلی رشته های پزشکی هستن که نمیشناسم، فعلا درحال تحقیقم. ادبیاتم خیلی بسی بسیار دوس میدارم که باید میرفتم انسانی که نرفتم! حالا فعلا این دستگاه تنفسی خوبهبه نقل از دِهخُدا :اگه علاقه نداری موفق نمیشی، به نظرم تغییر رشته بدی سریعا خیلی به نفعته!فقط آمار رو امتحان میدی که اونم چیزی نداره.
تجربی و پزشکی یه همت خیلی مضاعفی می خواد که اگر علاقه توش نقشی نداشته باشه به بن بست میرسه، دقیق برای خودت حساب کن و ببین تواناییت در چه حد هست، بعد تصمیم بگیر..به نقل از سیما :دارم درمورد ریه و دستگاه تنفسی تحقیق میکنم، داره خوشم میاد. حالا خیلی رشته های پزشکی هستن که نمیشناسم، فعلا درحال تحقیقم. ادبیاتم خیلی بسی بسیار دوس میدارم که باید میرفتم انسانی که نرفتم! حالا فعلا این دستگاه تنفسی خوبه
مرسی از راهنماییت قبل از هر تصمیم گیری ای باید خوب فکر کرد و درموردش تحقیق کرد، همتشو که دارم B-) علاقه هم داره به وجود میاد البته فقط به ریه و دستگاه تنفسی بازم مرسی :)به نقل از دِهخُدا :تجربی و پزشکی یه همت خیلی مضاعفی می خواد که اگر علاقه توش نقشی نداشته باشه به بن بست میرسه، دقیق برای خودت حساب کن و ببین تواناییت در چه حد هست، بعد تصمیم بگیر..
کسی هم از از این شاخه به اون شاخه پریدن سودی نبرده، خلاصه اینکه خوب فکراتو کن!فرصت اندک و این اندک فرصت نیز غنیمت است
به نقل از سیما :مرسی از راهنماییت قبل از هر تصمیم گیری ای باید خوب فکر کرد و درموردش تحقیق کرد، همتشو که دارم B-) علاقه هم داره به وجود میاد. به روان پزشکیم علاقه دارم در هر صورت که علاقه هام تو پزشکیه هر چند محدود ولی تا پزشکیو که باید رفت بعد بین ریه و روان پزشکی انتخاب میکنم بازم مرسی :)
به نقل از LOLLIPOP :من شیمی خیلی دوس دارم واسه همین می خوام مهندسی شیمی بخونم(دانشگاه شریف)
به نظرِ من اگه به شیمی علاقه داری، توی رشته داروسازی خیلی موفق میشی، بری پزشکی داروسازی هم درآمد خیلی خوبی خواهی داشت هم خیلی موفق خواهی شد.به نقل از z.azin :من می خوام شیمی بخونم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد بازار کارش ندارم
می شه اگه کسی چیزی می دونه کمکم کنه؟ ممنون میشم.
من همین سوالو داشتم. ولی من ریاضیم و قصد تغییر رشته هم ندارم چون از زیست بدم میاد..به نقل از دِهخُدا :به نظرِ من اگه به شیمی علاقه داری، توی رشته داروسازی خیلی موفق میشی، بری پزشکی داروسازی هم درآمد خیلی خوبی خواهی داشت هم خیلی موفق خواهی شد.
مهندسی شیمی معدنی یا آلی دردسرش از داروسازی بیشتر هست و زیاد هم به خود رشته پرداخته نمیشه، معمولا یا به استخدام شرکت ها در میان یا دبیر میشن.
متاسفانه توی داروسازی به گیاه شناسی و زمین شناسی نیاز خواهید داشت، داروسازی رشته تضمین شده از نظر مالی هست، اندکی سختی میتونه آینده خوبی داشته باشه، البته میگم حداقل باید به شیمی علاقه داشته باشید.به نقل از LOLLIPOP :من همین سوالو داشتم. ولی من ریاضیم و قصد تغییر رشته هم ندارم چون از زیست بدم میاد..
3 تا گزینه آخر کاربردی تر هستند، برق گرایش مخابراتش خیلی خوبه، مکانیک سیالات هم زیباست، نرم افزار کامپیوتر هم خوبه، منتها اینا به شرطی آینده مالی و شغلی خوبی هم دارند که هم کاربردی کار کنید هم توی دانشگاه های معتبر درس بخونید.به نقل از Cheetah :1. فیزیک (دلیل ... دوسش دارم!)
2. مهندسی شیمی (دلیل ... بابام گیر 3پیچ داده!)
3. برق (دلیل ... دوسش دارم!)
4. مکانیک (دلیل ... دوسش دارم!)
5. نرم افزار کامپیوتر (دلیل ... دوسش دارم!)
به نقل از دِهخُدا :متاسفانه توی داروسازی به گیاه شناسی و زمین شناسی نیاز خواهید داشت، داروسازی رشته تضمین شده از نظر مالی هست، اندکی سختی میتونه آینده خوبی داشته باشه، البته میگم حداقل باید به شیمی علاقه داشته باشید.
ولی اگه دوست ندارید تغییررشته بدید، شیمی آلی میتونه گزینه خوبی براتون باشه، میتونید تو شرکت های داروسازی و یا کلا مواد فعالیت کنید و یا در مدارج علمی بالا لابراتوار شخصی و فعالیت های تحقیقاتی کنید.
زیست اونقدر ها هم غیر قابل تحمل نیست، من رشتم ریاضی هست ولی دوم رو تجربی خوندم، برای منی هم که زیست غیر قابل تحمل بود شیرین شد..به نقل از LOLLIPOP :راستش من داروسازی خیلی دوس دارم خودم ولی از اون جایی که زیست برام غیر قابل تحمله (از همه ی تجربی ها عذر می خوام!!!)
دیگه به داروسازی فک نمی کنم...
سعی کردم تحمل کنم...به نقل از دِهخُدا :زیست اونقدر ها هم غیر قابل تحمل نیست، من رشتم ریاضی هست ولی دوم رو تجربی خوندم، برای منی هم که زیست غیر قابل تحمل بود شیرین شد..
به نقل از دِهخُدا :3 تا گزینه آخر کاربردی تر هستند، برق گرایش مخابراتش خیلی خوبه، مکانیک سیالات هم زیباست، نرم افزار کامپیوتر هم خوبه، منتها اینا به شرطی آینده مالی و شغلی خوبی هم دارند که هم کاربردی کار کنید هم توی دانشگاه های معتبر درس بخونید.