• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از dea :
میشه راجبه نحوه گزینش یه توضیح کامل بدین؟ ;D
چجوری اولویتارو چک میکنن؟ واسه هر کی جدا جدا، یا ایتکه مثلا اول اولویت 1 همه،بعد 2،.... جریان چیه؟ :|
واسه ی رشته ای رتبم لب مرزه.ینی بستگی داره اونایی ک بالاتر از منن چی بزنن. حالا اگه اون رشته رو اولویت اولم بزنم شانسم بیشتره یا فرقی نمیکنه؟

خواهشا زود بگین.امشب میخوام رشته هامو بزنم :(
واسه هر کیو جدا جدا رتبه های قبل تو رو چک میکنن بعد مال تو شروع میکنه از اول واسه کدوم رتبت رسید و جای خالی بود وای میسته میشه رشته شما بقیشو دیگه نمیخونه :)

به نقل از M.Sh :
بچه ها انتخاب رشته رو که وارد کردی دیگه اصلاح نمیشه؟؟
الان من حتی جایی رو پیدا نمیکم که وارد شم لا اقل انتخابامو ببینم :-?

بیا برو اینجا:

http://92.242.195.30/CourseSelectionSarasari/

بغل سمت راست نوشته

ویرایش ــــــــــــــــــ میتونی اصلاح کنی

مشاهده وپرینت ـــــــــــــــــــــــــــ میتونی ببینیشون

:دی

به نقل از .!؟ :
آقا عمران مكانيك بهشتي كه ستاره دارن و ميگه مال عباسپورن چيه جريانش؟؟
محل تحصيلش ميشه عباسپور؟كجا هست اصلا؟
+
عمران مكانيك علم و صنعت از بهشتي اي كه عباسپورم هست بهتره قطعا؟؟

مطمئن جواب بديد :-"

اره عباسپوره :دی جاشم میشه حکیمیه برو رو نقشه ایستگاه متروی "فرهنگسرا" رو پیدا کن از اونجا یه خیابون فاصلشه :دی

وقتی رفته زیر نظر بهشتی میخوره رو مدرکت اسمه بهشتی دیگه

علموص 100% بهتره :دی

به نقل از شواليه سبز :
من میخواستم برق بزنم به این دلیل منصرف شدم ! ببینید منطقیه؟:
برق یه رشته ایه که بیشتر انتزاعیه بعد ریاضیش خیلی مهم تر از فیزیکه توش. پایه ریاضی خیلی قوی میخواد. من ریاضیم ضعیفه! در نتیجه نمیتونم توش شاخ بشم! از اونجایی که خیلی با چیزهای ذهنی و غیر قابل لمس حال نمیکنم . ریاضیم ضعیفه نسبت به فیزیکم . با اینکه برق رو خیلی دوس دارم و تو دبیرستان هم خیلی در از مباحث برق رو خوندم . برم سمت علاقه دومم که مکانیک باشه . بهتره!
تا اینجاش منطقیه؟ ;D
خب ادامه بدیم
مکانیک نمیارم ! دو راه دارم . یا بزنم هوافضا که تو ارشد یا همین کارشناسی تغییر رشته بدم مکانیک! یا این که برم م.شیمی که درساش شبیه مکانیکه و بازار کارش واسه من که احتمال داره آینده جنوب کشور زندگی کنم خوبه . حسم میگه م.شیمی کارش نمیتونه خیلی علایقم رو تامین کنه! اما از یه طرف هم نمیتونم از آینده شغلی خوبش چشم پوشی کنم .

خب اگه مرحله اول باهام موافق بودین برق نرم . مرحله دوم هم میگین م.شیمی برم . حالا بگین م.شیمی تهران یا پلی تکنیک؟ جفتشو میارم . اما هر کودوم یه مزایایی داره ...

ممنون از وقتی که میذارین تا بفهمین چی میگم :) :)

هوافضا تو ایران اصلا رشته ی جالبی نیس ... از لحاظ علمی امیرکبیر بهتره ولی از لحاظ جو دانشگاهی تهران خوبه

به نقل از Kenji :
والا چیزی که من شنیدم ازشون بیشتر از خوندن ریاضی, استفاده کردن از ریاضییه.... بخاطره همین با محض اصلا قابل مقایسه نیست :دی

خب معلومه مکانیک یا محاسبس یا مدل سازیه بخاطره همینم ریاضی میخواد اما اینکه باید بیشتر از خود ریاضییا بخونن گمون نکنم

حالا از مکانیکیا کسی رو نداریم اینجا ؟؟؟
اون ریاضیی که میگن خیلی به درد مکانیک میخوره مربوط میشه به یه سری محاسبات عددی و برداری که همشونو میشه با ماشین حساب انجام داد.
البته بعضی از گرایشاش مثل ارتعاشات و بیومکانیک خیلی وابستس به ریاضیات و کسایی که میرن تو این گرایش ریاضیات مهندسی و معادلات دیفرانسیلشون باید قوی باشه ... ولی بقیه ی گرایشا فقط درحد محاسبات ساده از ریاضیات استفاده میکنن .

به نقل از لولیع :
بچه ها اینو تو دفترچه دیدم گفتم شاید دقت نکرده باشین؛ علم و صنعت واسه دخترا خوابگاه نداره! :-؟؟

+همچنان نیازمند کسی که راجع به آینده ی پلیمر توضیح بده! :دی
نگران خوابگاه نباشین! دانشگاه ما به همه خوابگاه میده... چه دختر چه پسر ...
به نقل از .!؟ :
آقا عمران مكانيك بهشتي كه ستاره دارن و ميگه مال عباسپورن چيه جريانش؟؟
محل تحصيلش ميشه عباسپور؟كجا هست اصلا؟
+
عمران مكانيك علم و صنعت از بهشتي اي كه عباسپورم هست بهتره قطعا؟؟

مطمئن جواب بديد :-"
علموص بهتره

آقا من برام یه سوالی پیش اومد٬ الان ما ریاضی زیر پنجاه درصد زدیم برامون ریاضی پیش نیاز ( یا اسمی تو همین مایه‌ها :دی ) می‌ذارن؟؟ زشته که خب :-< ریاضی امسال سخت بود خب٬ من راضی نیستم :-<

به نقل از فهـــیمه :
آقا من برام یه سوالی پیش اومد٬ الان ما ریاضی زیر پنجاه درصد زدیم برامون ریاضی پیش نیاز ( یا اسمی تو همین مایه‌ها :دی ) می‌ذارن! زشته که خب :-< ریاضی امسال سخت بود خب٬ من راضی نیستم :-<

مگه پیشنیاز میذارن ؟؟؟ 8-| خب پس ریاضی 1 چیه پس ؟؟؟ همون مبحثای پایس دیگه

پ.ن : من ریاضی رو 60 زدم اما سر شیمی گردنمو میزنن که اینجوری :))

به نقل از Kenji :
مگه پیشنیاز میذارن ؟؟؟ 8-| خب پس ریاضی 1 چیه پس ؟؟؟ همون مبحثای پایس دیگه

من نمیدونم ولی دو سال پیش که داداشم میرفت دانشگاه میگفت که اگه زبان و ریاضی‌ت زیر 50 باشه یه چیزی میذارن برات ولی یادم نیس چی بود :دی

به نقل از ×Parado :
دوستان اینجا اگه امیرکبیری هست لطفا جوتب منو بده خیلی مهمه خیلـــــــــی لطفا [-o<

میگم درسای رشته ها یی مثل ریاضی و فیزیک که رشته ی پاین ترمای اول خب فرق دارن کمی با رشته های مهندسی درسته؟

بعد این که گفتین تغییر رشته راحت مثلا میشه از ریاضی رفت برق مثلا؟ :-? #-o
همه ی رشته ها درس های ترمهای اولشون کمی باهم فرق دارن!فقط ریاضی وفیزیک هایی که ترم اول ارائه میشه برای بقیه بچه ها به جز فیزیک ریاضی وفیزیک عمومیه ولی برای بچه های فیزیک ریاضی وفیزیک پایه است و جدا فقط برای بچه های فیزیک ارائه میشه ولی فرق جزئی داره با بقیه...اون قدرمتفاوت نیست که اگه بخوای تغییررشته بدی بگن باید دوباره ریاضی وفیزیک 1و2 پاس کنی...درس های تخصصی هم که کنار اینا ارائه میشن کمن
گفتم از هررشته ای امکان رفتن به رشته ی دیگه هست...کسب معدلی که میخوان پایه کارهست...یعنی ممکنه معدل روبیاری ولی نذارن تغییررشته بدی...باید تایید دانشکده های مبدا و مقصد رو هم داشته باشی(که اگه تغییر درون دانشکده ای باشه راحت تره ولی اگه نباشه کار یه ذره سخت میشه)

به نقل از فهـــیمه :
من نمیدونم ولی دو سال پیش که داداشم میرفت دانشگاه میگفت که اگه زبان و ریاضی‌ت زیر 50 باشه یه چیزی میذارن برات ولی یادم نیس چی بود :دی
تو همه ی دانشگاه ها اینطوری نیست مثلا دانشگاه ما که همچین چیزی نداره(من که نشنیدم!)
مثلا دانشگاه شریف بچه ها رو جدا کرده بود بچه هایی که درصد فیزیکشون زیر50 بود کلاس فیزیک1 اشون مثلا جدا بود

به نقل از فهـــیمه :
آقا من برام یه سوالی پیش اومد٬ الان ما ریاضی زیر پنجاه درصد زدیم برامون ریاضی پیش نیاز ( یا اسمی تو همین مایه‌ها :دی ) می‌ذارن! زشته که خب :-< ریاضی امسال سخت بود خب٬ من راضی نیستم :-<
پيش نياز مگه واسه ازاد نبود؟
يعني اين سراسري هم پيشنيازو اينا ميخوره؟

به نقل از آرتميس :
ببين خواجه نصير يه جورايي شبيه مدرسه مي مونه

اینو دقیقا کی گفته؟از چه نظر شبیه مدرسه است؟

حداقل یکی پست منو نقل قول کنه بگه نمی دونم عزیزم . نا امیدم کردید

خیله خب پس با این حساب من رشته ی پروتز رو به خاطر شما از انتخابام حذف می کنم. هرچند دوستش داشتم یه مقدار.

یه دندون پزشک پیدا می شه اینجا؟ پیدا شدش لطف می کنه به من پ.خ بزنه؟

Back
بالا