• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از مهســـــــــــــا :
آقا همه اینها درست هست.منم خودم به همه میگفتم تهران بزنن.چون تهران کلا یه چیز دیگه ست.اینام حرفهای من نیست حرفهای یه بنده خداییه که تو پردیس هنر داغون شد تو این 4سال. مراحل خیلی مختلفی رو هم طی کرد. آدم خیلی cool ی هم هست.تهرانی هم هست.پدرش هم استاد علوم پزشکی تهرانن. ولی خودش امسال که سال چهارم بود و خیلی یهویی تغییرات کرده بود و اینا و دیگه تو هنر نمیپذیرفتنش بچه ها تو خودشون دائم می اومد فنی.وکلا پیش ما بود.
باید خیلی فاکتورها رو در نظر گرفت.به خصوص دخترهاا!به خصوص خوابگاهیها!
این دوست من هم اصلا آدم مذهبی نیست.اصلاااا! ولی خب آدم بااخلاقیه و به خیلی چیزها پایبنده. تو جوی درس خونده بود که کاملا تو خودش حلش کرده بودن. درس خوندن جایی که 90 درصد دخترهاش سیگار رو با سیگار روشن می کنن و برای اینکه طرح های خلاقانه ای بکشن، از انواع مواد و مشروبات الکلی استفاده میکنن و حتی بعضا استادها هم معرفی می کنن انواع این مشروبات رو برای اینکه طرحهای بهتری بکشن و ... احتمالا کار راحتی نیست برای کسی که یه سری پایبندیها برای خودش داره.
درس خوندن جایی که هیچ هیــــــچ هیــــــــــــــــــــچ حد و مرزی برای یه سری روابط وجود نداره، کار راحتی نیست.
میدونین تصور من از جو هنر این بود که خب مثل همه جای دیگه، همه جور آدمی توش هست. ولی دوستم می گفت، جو هنر ورای این حرفهاست. می گفت تو هنر، یا باید مثل بقیه بشی و حل بشی تو این جو یا افسرده بشی وانواع فشارهای روحی رو تحمل کنی. می گفت اونجا اگر مثل بقیه نباشی نمی پذیرنت و زجرت می دن.
این دوست من هم خودش تمام این بلاها سرش اومده بود...با وجود اینکه از خیلی نظرها شبیهشون شده بود ولی باز هم داشت زجر می کشید از فسادشون...بعد پارسال سر یه قضیه ای کلا عوض شد مدلش و اینا و دیگه نپذیرفتنش. فقط برای کلاسهاش می رفت هنر بقیه شو می اومد فنی.

و می گفت خیلی سخته که آدم 4تا دوست داشته باشه که یه نقطه حداقلی اشتراک باهاشون داشته باشه ولی همه شون سیگاری باشن....همه شون دائم درمورد پارتیها و روابط عجیب و غریبشون حرف بزنن.همه شون... تصور من واقعا این نبود از هنر. ولی از چندین نفر از دوستان اینارو شنیدم...و البته چیزهای به مراتب بدتر از این حرفها که اینجا جای گفتنش نیست.

و البته اینم گفت که آدم توش قوی میشه از بس فشار باید تحمل کنه...

فقط گفت اینو بگم بهتون: "با چشم باز انتخاب کنین :) "

اصلا اینطور نیست
من کسی رو میشناسم که گرافیک هم میخوند
میگه یکم جوش آزادتر از بقیه دانشکده هاست و راحتترن
ولی نه دیگه اینطوری
خوابگاه بحثش جداست
تو خوابگاها نخاله زیاد پیدا میشه که آدم خودش باید حواسش باشه

به نقل از معصومه :
خوب من سوالتو از کجا بدونم نقل قول میکردی خودت...

بیخیال ... انتخاب رشته کردم. تغییرشم نمی دم. ;)

توی کامپیوتر کدوم از اینا بهتره؛ بهشتی٬ خواجه٬ علم و صنعت؟

زود جواب بدین وقتی نمونده :دی

من علم و صنعت رو جلوتر زدم!!!! بعدبهشتی بعد خواجه!

به نقل از شواليه سبز :
من علم و صنعت رو جلوتر زدم!!!! بعدبهشتی بعد خواجه!

کلا من هر کی برام حرف زده جدای جوی که علموص داره و میگن مثلا بده .....برای کار و کلا اشنا پیدا کردنو سطح سواد گفتن فقط علموص و امیر کبیر ...حالا من کار ندارم برای کامپ یا رشته دیگه .... کلا جای عجیبیه مثل اینکه :))

به نقل از فهـــیمه :
توی کامپیوتر کدوم از اینا بهتره؛ بهشتی٬ خواجه٬ علم و صنعت؟

زود جواب بدین وقتی نمونده :دی

علم و صنعت
خواجه
شهید بهشتی

من خواجه رو دیدم خیلی امکاناتش خوبه

بین حسابداری تهران ، کامپیوتر مشهد و صنایع مشهد کدوم بهتره؟

علاقه ام یکسانه

بچه ها یه سوال
انتخاب رشته آزادم همین امشب تموم میشه؟میشه یکی لینک انتخاب رشترو واسم بزاره؟خیلی سریع میخام

به نقل از masoumeh :
بین حسابداری تهران ، کامپیوتر مشهد و صنایع مشهد کدوم بهتره؟

علاقه ام یکسانه

راجب حسابداری و صنایع چیزی نمیدونم. راجب کامپیوتر که میگن خیلی خوب نیست. ینی تو دانشگاه چیزی یاد نمیگیری. باید خودت بری دنبالش. (البته اینکه تو کامپیوتر دانشگا چیزی یادت نمیشه تقریبا تو همه دانشگاها هست مثکه جز دانشگاهای تاپ تهران) ولی البته میگفتن یک سری استادا جوون شدن که این استادای جوون بهترن و پیگرترن و بیشتر کمک میکنن به آدم.

آقا من یک سوالم بپرسم. من چارت نرم افزارو که میدیدم. یک کارگاه عمومی داشتن ترمای آخر. بعد از پسر عموم پرسیدم این چیه. گفت تراشکاری جوشکاری و ابزارآلات ماشینه. اجباریم هست :| این همه جا هست واقا؟ :| :)) آدم میمونه بخنده یا گریه کنه :))

به نقل از NigHt HaWk :
علم و صنعت
خواجه
شهید بهشتی

من خواجه رو دیدم خیلی امکاناتش خوبه

امکاناتش از چه نظر خوبه؟از استاداش خبر دارین؟
یه چیزی ذهنمو به خودش مشغول کرده یکی بیاد ما رو از این مشغولیت در آره!!! اونم اینه که آیا خیلی باید بین استادیار و دانشیار فرق قائل شد؟که مثلا بگیم فلانی چون استادیاره کمتر از یه دانشیار می دونه و از این حرفا؟

Back
بالا