• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

منم 14 تا انتخاب کردم

12امی نرم شریف بود 13امی سخت شریف 14 امی برق شریف :-" :))

به نقل از سید احسان :
آره
برق شریف که بـــ بسم الله است.
فكر كنم همه اينو زدن
رفيقم ١٢٠٠٠ منطقه٣ شده انتخاب اول زده برق شريف
تازه ميگه از مكانيك خوشم نمياد انتخاب يكي مونده به اخرشو زده مكانيك شريف =))
چي ميشد اگه امسال كسي نميزد اين دوست ما قبول ميشد؟؟

منم انتخاب اولم نرم افزار شریف بود! کلا 10تای اول همه ش کامپیوتر بود. چون طبق علاقه زدم ;D برق و مکانیک اولویت های آخر بود :دی

آقـــا اینـــایی کــه میبینید برق ِ شریفـــــُ انتخاب‌هـــای آخــر میزنن ، فکـــ نکنید الکیــــه ، پشتِ همــه‌ی اینـــا فلسفـــــه خوابیده ، شمـــا اطلـاع ندارید ، الکــی قضـاوت نکنیــد! :-"

خودم هم اون آخرا زدم ! :-"

من انتخاب چهارمم برق شریف بود. بعد مجبورم کردن بذارم انتخاب اولم. :-< الان پشیمونم. می خواستم تحقیرش کنم. :-<

به نقل از |H|3$4|M| :
آقـــا اینـــایی کــه میبینید برق ِ شریفـــــُ انتخاب‌هـــای آخــر میزنن ، فکـــ نکنید الکیــــه ، پشتِ همــه‌ی اینـــا فلسفـــــه خوابیده ، شمـــا اطلـاع ندارید ، الکــی قضـاوت نکنیــد! :-"

خودم هم اون آخرا زدم ! :-"
صد درصد.
به ضرث قاطع می تونم بگم بجز 10 تای اول صدتای بقیشو با حکمت زدم. چه کارنامه سبزی شود

به نقل از موهــ :
من انتخاب چهارمم برق شریف بود. بعد مجبورم کردن بذارم انتخاب اولم. :-< الان پشیمونم. می خواستم تحقیرش کنم. :-<
دقیقا =))
منم اول برق شریفو زده بودم اول انتخابهام.بعد بابام گفتن نکن اینکارو!بذار اون آخرها که بعد بتونی بری تعریف کنی برای بقیه و بگی من برق شریفو تحقیر کردم زدم اون آخر =))

به نقل از موهــ :
منم پشیمونم اول برق شریف زدم :(، مثلا میخاستم بگم همه احتمالات رو در نظر گرفتم :-"

به نقل از مهســـــــــــــا :
اسپم دادن چه حالی میده ها :))

خدا ستار العیوبه به شرط اینکه خودمون به گناهانمون اقرار نکنیم :-" :)) انقد تابلو لو ندین :-" :))

Back
بالا