• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث راجع به انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از Girl-دختر پرواز-Flying :
بچه ها به نظرتون علوم پایه تو دانشگاه مورد علاقم بردارم بعد از دوترم مهندسی ای که میخوام رو بردارم؟!
خیلی گیج شدم لطفا کمکم کنید
نه نه نه

پاسخ : بحث راجع به انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از ملکه شیشه ای :
رتبه زیرگروه مربوطه در سهمیه
فقط؟؟ ینی به بقیه ش ربطی نداره؟
چرا کانون با رتبه سهیمه گذشته پس؟ :|

سلام
میشه یه نفر درباره شیمی محض بگه و این رو هم بگه که دانشگاه تهران قوی تر هست یا شریف؟ چون بعضی سایت ها زده بودن که تهران (تو رشته شیمی) بهتره:-?

پذیرش پیرا پزشکی ها کشوریه؟پ .ن صفحه ۱۶ انتخاب رشته ۹۷

آخرین ویرایش:
دوستان همه دانشگاه ها رو خوب بررسی کنید. خودتون رو محدود به اونایی که شنیدید نکنید. مثلا تهرانیا دانشگاه هایی مثل خوارزمی و شاهد و پردیس فارابی دانشگاه تهران و رجایی و علوم بهزیستی و ... رو در نظر بگیرید.

من یکی از دوستام امسال ۹۹۰ منطقه یک شده و سال دومش بوده .هدفش هم اینه که در نهایت خارج از ایران ادامه تحصیل بده و حالا نگران اینه که اگه بره دانشگاه تیپ دو یا تیپ سه پزشکی بخونه نمیتونه به اون اهدافی که داره برسه و به قول خودش آینده اش نابود بشه و میگه که شاید دوباره بمونه بهتر باشه :/
حالا واقعا خیلی فرق هست بین این دانشگاه ها؟وضعیت اپلای بین تیپ ها خیلی فرق داره؟اصلا ارزش داره به خاطر دانشگاه دوباره کنکور بده؟

من یکی از دوستام امسال ۹۹۰ منطقه یک شده و سال دومش بوده .هدفش هم اینه که در نهایت خارج از ایران ادامه تحصیل بده و حالا نگران اینه که اگه بره دانشگاه تیپ دو یا تیپ سه پزشکی بخونه نمیتونه به اون اهدافی که داره برسه و به قول خودش آینده اش نابود بشه و میگه که شاید دوباره بمونه بهتر باشه :/
حالا واقعا خیلی فرق هست بین این دانشگاه ها؟وضعیت اپلای بین تیپ ها خیلی فرق داره؟اصلا ارزش داره به خاطر دانشگاه دوباره کنکور
از طرف من چند تا بزنید تو سرش بلکه سلول های خاکستریش راه بیافتن !

حالا واقعا خیلی فرق هست بین این دانشگاه ها؟وضعیت اپلای بین تیپ ها خیلی فرق داره؟اصلا ارزش داره به خاطر دانشگاه دوباره کنکور بده؟
نه بابا خل نشه ها
دولتی ها با هم فرق ندارن برای اپلای فقط حتما دولتی باشه حالا تهران یا زاهدانش مهم نیست
خر نشه بمونه

همه میگن نرم افزار انتخاب رشته سنجش خیلی بدبینانه هس. وقتی برای یه رشته میگه شانس قبولی کم یا متوسط معنیش به زبون ما چی میشه؟

همه میگن نرم افزار انتخاب رشته سنجش خیلی بدبینانه هس. وقتی برای یه رشته میگه شانس قبولی کم یا متوسط معنیش به زبون ما چی میشه؟
تجربه ی من :حتما میاری اونو :-" و حتی دانشگاه هایی هم که اصلا نزده هم بازم احتمال داره بیاری

Back
بالا