• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دوستان نظرتون درمورد بیوتکنولوژی چیه؟ناپیوسته شو تهران میتونم بخونم مثلا..:-?
به شدت خوب و مفیده. اپلایش هم سالای قبل خیلی خوب بوده الان ولی نه خیلی. اما در کل اگه میتونی حتماً برو!

به شدت خوب و مفیده. اپلایش هم سالای قبل خیلی خوب بوده الان ولی نه خیلی. اما در کل اگه میتونی حتماً برو!
مرسی از پاسخ:)
امروز با مشاور صحبت کردم تو دلم رو خالی کرد میگفت اگه پرستاری نا کجا آباد بری در نهایت بهتر از بیوتکه!!

مشاورا خیلیاشون گه زیاد میخورن. الان شما هر رشته‌ای بری با این وضعیت مملکته مشخص نیست آینده‌ت حداقل بعد بیوتک خیلی دستت بازتره تا پرستاری (من پرستاری رو هم میدونم که آینده خوبی داره تو خارج از کشور (من کلاً آینده رو تو خارج میبینم ساری :)) ) )
دوتا از بچه‌های همین سایت بودن که این رشته رو دقیقاً رفتن. یکیشون ناپیوسته (تامیلا نامی بود یادمه) یکی هم آرمین عزیز که نیست الان تو سایت ولی خب دکتری پیوسته‌ بوده.

مشاورا خیلیاشون گه زیاد میخورن. الان شما هر رشته‌ای بری با این وضعیت مملکته مشخص نیست آینده‌ت حداقل بعد بیوتک خیلی دستت بازتره تا پرستاری (من پرستاری رو هم میدونم که آینده خوبی داره تو خارج از کشور (من کلاً آینده رو تو خارج میبینم ساری :)) ) )
دوتا از بچه‌های همین سایت بودن که این رشته رو دقیقاً رفتن. یکیشون ناپیوسته (تامیلا نامی بود یادمه) یکی هم آرمین عزیز که نیست الان تو سایت ولی خب دکتری پیوسته‌ بوده.
نظرتون درباره ی شیمی چیه دانشگاه تهران برا کسی ک اصلا ب پیرا و تربیت معلم علاقه ای نداره

نظرتون درباره ی شیمی چیه دانشگاه تهران برا کسی ک اصلا ب پیرا و تربیت معلم علاقه ای نداره
والا من خیلی آدم مناسبی نیستم بیام اینارو بگم؛ یه دوستی دارم که شیمی میخونه میتونم ازون بپرسم برات. سر همون بیوتک هم چون میدونم رشته قشنگیه و خیلی خوبه گفتم‌ وگرنه در اصل باید از کسی که این رشته رو خونده بپرسه سحر.

بچه ها پیراپزشکی ها کدومش اپلای ش اسون تره ؟

یه کاربلد بیاد ما رو از بلاتکلیفی دربیاره :|
مکانیک یا هوافضا؟
مهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر؟
هم بازار کار داخل کشور برام مهمه، هم فرصت و جای پیشرفت داشته باشه

دوستان نظرتون درمورد بیوتکنولوژی چیه؟ناپیوسته شو تهران میتونم بخونم مثلا..:-?
این دقیقا چطوریه؟
چون من تو دفترچه فقط دکتری پیوسته اش رو دیدم دیگه هیچ اسمی ازش برده نشده

این دقیقا چطوریه؟
چون من تو دفترچه فقط دکتری پیوسته اش رو دیدم دیگه هیچ اسمی ازش برده نشده
سلام ببین کد ردیف رشته اش 216 هستش.به اسم زیست فناوری.منم اطلاعات دقیقی هنوز ندارم.کاملا.ولی یه رشته بیشتر تحقیقاتی هستش که خب حیطه اش اخر کتاب 12 هم زیست بود.به شدت کاربردیه ولی توی ایران میلنگه چون مدرنه و توی کشور های پیشرفته خوب تره.

Back
بالا