• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه سوال
به نظرتون 1700زیرگروه 1 منطقه 1 پزشکی دولتی میاره ؟

خب من خیلی وقته که به کامپیوتر علاقه دارم و توی این زمینه بودم و الانم دارم یاد میگیرم و تحت تاثیر جو نیستم، و اینکه با درس خوندن هم مشکلی ندارم. پس به نظر خود شما، منطقی هست که مثلا عمران یا صنایع تهران رو بیام و بعد بخونم و تغییر بدم به کامپیوتر یا احتمالش زیاده که نشه و ارزش نداره؟ در مورد شریف چطور؟ و اینکه گفتین ولی بازم میشه بیشتر توضیح بدین راجب اون شرطه که میگه رتبه باید به اخرین قبولی بخوره و اینا :-?
به این فکر کن اگه نتونی تغییر بدی با رشته ای که رفتی می تونی اوکی باشی یا نه.

کسی نیست علوم‌کامپیوتر بخونه؟ برامون شفاف سازی کنه
بازار کار، شرایط اپلای، کدوم دانشگاه براش خوبه ، درساش چه شکلیه، تفاوتاش با مهندسی کامپیوتر ، و اینکه چرا کمتر سمتش میرن؟ آیا عیب و ایرادی داره؟

کسی نیست علوم‌کامپیوتر بخونه؟ برامون شفاف سازی کنه
بازار کار، شرایط اپلای، کدوم دانشگاه براش خوبه ، درساش چه شکلیه، تفاوتاش با مهندسی کامپیوتر ، و اینکه چرا کمتر سمتش میرن؟ آیا عیب و ایرادی داره؟
google
خیلی جدی. خصوصا سر بحث درسا. مینیمم کار ممکن چرخیدن تو مکتبخونست. به انگلیسی هم که کلی مطلب ریخته.

یه سوال
به نظرتون 1700زیرگروه 1 منطقه 1 پزشکی دولتی میاره ؟
تعهدی رو میاره ولی دولتی خیلی احتمالش کمه مگه اینکه ظرفیت ها رو باز زیاد بکنن یا اینکه شرایط یه دانشگاه خاص باشه و اکثرا اون رو انتخاب نکنن.

یه جوونمردی یا شایدم جوون زنی پیدا شه بیاد بگه قبولیای روانشناسی دانشگاه تبریز از رشته تجربی چه حدودی دارن. سایتا خیلی ضد و نقیضن:((:((

تعهدی رو میاره ولی دولتی خیلی احتمالش کمه مگه اینکه ظرفیت ها رو باز زیاد بکنن یا اینکه شرایط یه دانشگاه خاص باشه و اکثرا اون رو انتخاب نکنن.
من شنیدم امسال ظرفیت ها مثل اینکه افزایش داشته حدود 1300 و اندی. اما نمیدونم در چه حد درسته
آزاد یا پردیس دانشگاه های سطح یکم فک نکنم با این رتبه بشه نه ؟

بچه ها واس بازار کار اصلا برند دانشگاه مهم نیست مهم اینه که شما اون کاری که انتظار دارن رو بلد باشید پس گول برند دانشگاه رو نخورید .
برای کامپیوترم به نظرم تو دانشگاه چیز خاصی یاد نمیدن ولی خودتون خیلی بهتر میتونید پیشرفت کنید .
+اگر شخصا بر میگشتم عقب میرفتم کامپیوتر با این که صنایع رو دوست دارم .

دانشگاه علوم پزشکی تهران، واسه رشته‌ی پزشکی پردیس خودگردان داره؟ با چه رتبه‌ای میشه قبول شد تقریباً؟

ولی من هنوز موندم، تغییر رشته توی دانشگاه تهران از یه مهندسی پایین تر به بالاتر اوکیه یا خیر؟ :(

Back
بالا