به این فکر کن اگه نتونی تغییر بدی با رشته ای که رفتی می تونی اوکی باشی یا نه.خب من خیلی وقته که به کامپیوتر علاقه دارم و توی این زمینه بودم و الانم دارم یاد میگیرم و تحت تاثیر جو نیستم، و اینکه با درس خوندن هم مشکلی ندارم. پس به نظر خود شما، منطقی هست که مثلا عمران یا صنایع تهران رو بیام و بعد بخونم و تغییر بدم به کامپیوتر یا احتمالش زیاده که نشه و ارزش نداره؟ در مورد شریف چطور؟ و اینکه گفتین ولی بازم میشه بیشتر توضیح بدین راجب اون شرطه که میگه رتبه باید به اخرین قبولی بخوره و اینا![]()

کسی نیست علومکامپیوتر بخونه؟ برامون شفاف سازی کنه
بازار کار، شرایط اپلای، کدوم دانشگاه براش خوبه ، درساش چه شکلیه، تفاوتاش با مهندسی کامپیوتر ، و اینکه چرا کمتر سمتش میرن؟ آیا عیب و ایرادی داره؟
تعهدی رو میاره ولی دولتی خیلی احتمالش کمه مگه اینکه ظرفیت ها رو باز زیاد بکنن یا اینکه شرایط یه دانشگاه خاص باشه و اکثرا اون رو انتخاب نکنن.یه سوال
به نظرتون 1700زیرگروه 1 منطقه 1 پزشکی دولتی میاره ؟

من شنیدم امسال ظرفیت ها مثل اینکه افزایش داشته حدود 1300 و اندی. اما نمیدونم در چه حد درستهتعهدی رو میاره ولی دولتی خیلی احتمالش کمه مگه اینکه ظرفیت ها رو باز زیاد بکنن یا اینکه شرایط یه دانشگاه خاص باشه و اکثرا اون رو انتخاب نکنن.