Sarikhani
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شيراز
- شهر
- شيراز
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
اگه كسي رتبه هاي برتر رو ميشناسه بگه
اگه كسي رتبه هاي برتر رو ميشناسه بگه
لطف دارید در حق بنده . دست شما درد نکنه.... بشکنه این دست که تایپ میکنه به شما خبر میده.... [-(به نقل از BUG :هیچ خبر دیگه ای جز پست ح.ب یکی از بچه های اینجا مبنی بر اعلام نفرای برتر هست اصن؟ شاید اسکل کردن بنده خدا رو خب
به نقل از چشـــــــمک :لطف دارید در حق بنده . دست شما درد نکنه.... بشکنه این دست که تایپ میکنه به شما خبر میده.... [-(
اینجا مراجعه فرمایید و بعد اظهار نظر فرمایید
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,101146.0.html
امروز به رتبه ها زنگ زدن . حالا شایــــــــــــد شما خونه نبودیبه نقل از BUG :آخه منبع این خبر تاپیک خبر فوری و پستیه که اونجا دادن که منبع اونم با منبع پست ح.ب یکیه. ینی رسمی نیست به هر حال. تا اخبار نگه من باور نمیکنم
رتبه ها فردا هم بیادا من تا 12ام نمیرم چک کنم )
به تو یکی که اصلا نمیشه اعتماد کرد!!!به نقل از ali jahangiri :به یک تا سه زنگ زدن
یک تا سه ی تجربی ، کانونی بودن
و سه ی ریاضی هم کانونی بوده
البته احتمالا یک و دوی ریاضی هم کانونی میشن
منبع هم موثق ـه . قلمچی ـه تهران . مسئول نفرات برتر .
که هر سال همین موقع ها زنگ میزنه بچه های برتر کانونی تا ببینه کیا از کانون یک تا ده بودن
به نقل از ali jahangiri :به یک تا سه زنگ زدن
یک تا سه ی تجربی ، کانونی بودن
و سه ی ریاضی هم کانونی بوده
البته احتمالا یک و دوی ریاضی هم کانونی میشن
منبع هم موثق ـه . قلمچی ـه تهران . مسئول نفرات برتر .
که هر سال همین موقع ها زنگ میزنه بچه های برتر کانونی تا ببینه کیا از کانون یک تا ده بودن
رتبه ی دو کشوری هم معلوم شد . قمی ـه . موسوی ـه خودمونبه نقل از BUG :یکی تو موثقی یکی چوپان دروغگو لینک بده
از بچه های سمپادیاس؟به نقل از ali jahangiri :رتبه ی دو کشوری هم معلوم شد . قمی ـه . موسوی ـه خودمون
یک تا ده رو زنگ زدن
نه . نیسبه نقل از sandra :از بچه های سمپادیاس؟
فردا که تعطیله. 4شنبه میاد احتمالا شاید این 4شنبه بیاید شایدبه نقل از äřèžõö :ای بابا گیجمون کردین...اینا ک میگین راسته؟؟خواهشا اگه مطمئن نیسین نگین گناه داریم ماها...از استرس میمیریم...
یعنی مال ما فردا اعلام میشه؟؟