n.r
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
کلا به نظر من هر رشته ی دانشگاهی سخته و یه دلیل خیلی بزرگش تفاوتیه که با دبیرستان اینا داره. واسه همین همه مون ترم یک دانشگاه شوکیم و به نظرمون خیلی سخته. بعد همینم میمونه تو ذهنمون و به بقیه انتقال میدیم.
در مورد سختی پزشکی و دارو هم حرفت درسته معصومه. مثلا من هر دفعه میام سالن مطالعه خوابگاه جمعیت پزشکیا توش موج میزنه اما بچه های دارو اکثرا شب امتحان میان. اینم همش به دلیل جو خرخون تره پزشکیاست. واسه همین شاید ناخودآگاه این ذهنیت ایجاد بشه که پزشکی سخت تره.
اسپم خالص
اغا منم که کوچیک ترم بیام نظر بدم؟ فقط بعدش اگه چرت بود تحقیر شخصیتیم نکنینبه نقل از معصومه :اصلا توقع نداشتم الان اینقدر زود قبول کنی...واو چه باحالی?
ولی خداوکیلی خود شما کم پروژه باید تحویل بدین?کم زحمت میکشین?شمام دانشگاه تهرانین..ما هم دانشگاه تهرانی..هر دانشگاه تهرانی داره تو سطح بالایی تحصیل میکنه وظیفه شه به اندازه جایی که هست زحمت بکشه...ما داروها که مثلا درسامون سخته خیلیامون فقط شب قبل امتحان درس میخونیم پاس هم میشیم..منی که این جوری میخونم فک کن تازه این ترم سر عقده ای بازیه یه استاده گروه معارف معدل کلم اومده زیر 17 !!! بعد هرکسی ام که میبینیم میگیم واییییی..دارو سخته!بابا بچه های فنی که دارن همین دانشگاه تهران میخونن کل زندگیشون شده پروژه..نمیگم پزشکی اسونه و راحته..نه خیر..ولی کسی که اینقد تلاش داشته که خودش قبولشه حتما توانایی گذروندنشم داره
کلا به نظر من هر رشته ی دانشگاهی سخته و یه دلیل خیلی بزرگش تفاوتیه که با دبیرستان اینا داره. واسه همین همه مون ترم یک دانشگاه شوکیم و به نظرمون خیلی سخته. بعد همینم میمونه تو ذهنمون و به بقیه انتقال میدیم.
در مورد سختی پزشکی و دارو هم حرفت درسته معصومه. مثلا من هر دفعه میام سالن مطالعه خوابگاه جمعیت پزشکیا توش موج میزنه اما بچه های دارو اکثرا شب امتحان میان. اینم همش به دلیل جو خرخون تره پزشکیاست. واسه همین شاید ناخودآگاه این ذهنیت ایجاد بشه که پزشکی سخت تره.
اسپم خالص