- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389

البته وضع با اینکه بهتر شده اما همچنان داغونه.به نقل از Kenji :الان داشتم اینو میخوندم خواگاهاش اکثریت پیش ازادی و طرشت هستش , طرشت قدیم بافت شهریش کم بود و طبیعتا مشکلات و نا امنی داشت تا یه حدی اما الان خیلی چیز خوبی شده فکر کنم معلمت خیلی وقت پیش اونجا بوده

دانشگاهی که میخوام برم واسم مهمه که اون بستگی به رتبم داره!ولی من الان حتی نمیتونم اولویت بندی کنم واسه خودم!!لطفا راهنماییم کنید!از کجا شروع کنم اصن؟
اینارو اگه میخوای یه نگاه بنداز , بد نیست:به نقل از samira16 :من نمیدونم چه رشته ای مناسبمه! عمران؟کامپیوتر؟شیمی؟ پلیمر؟مواد؟صنایع؟و... علاقه آخرین معیارمه آخه هیشکدوم ب نظرم بد نمیان(تو معماری شک دارم البته). واسم آینده شغلیش مهمه و بازار کارش و این که مناسب خانوما باشه تا مامانم بذاره برم اون رشته رو!دانشگاهی که میخوام برم واسم مهمه که اون بستگی به رتبم داره!ولی من الان حتی نمیتونم اولویت بندی کنم واسه خودم!!لطفا راهنماییم کنید!از کجا شروع کنم اصن؟

تواناییا و علایقی که معماری لازم داره، با باقی رشته ها متفاوته، ولی فکر میکنم اگه اون تواناییا و علایق رو داشته باشید، معماری گزینه ی خوبیهبه نقل از samira16 :من نمیدونم چه رشته ای مناسبمه! عمران؟کامپیوتر؟شیمی؟ پلیمر؟مواد؟صنایع؟و... علاقه آخرین معیارمه آخه هیشکدوم ب نظرم بد نمیان(تو معماری شک دارم البته). واسم آینده شغلیش مهمه و بازار کارش و این که مناسب خانوما باشه تا مامانم بذاره برم اون رشته رو!دانشگاهی که میخوام برم واسم مهمه که اون بستگی به رتبم داره!ولی من الان حتی نمیتونم اولویت بندی کنم واسه خودم!!لطفا راهنماییم کنید!از کجا شروع کنم اصن؟

آها... عمران چطوریاس؟ و مهندسی پزشکی؟به نقل از S@ene :تواناییا و علایقی که معماری لازم داره، با باقی رشته ها متفاوته، ولی فکر میکنم اگه اون تواناییا و علایق رو داشته باشید، معماری گزینه ی خوبیه
بین بقیه رشته ها هم خب معلومه دیگه، برق و کامپیوتر و صنایع بازارکار مناسبتر برای خانوما دارن. شیمی و پلیمر و مواد و نساجی و از این قبیل هم بازار کارشون ضعیفتر از رشته های پرطرفدار مهندسیه.