- نام مرکز سمپاد
- شهید حقانی
- شهر
- بندرعــباس
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
ﻋﻠﻢ اﻃﻼﻋﺎت وداﻧﺶ ﺷﻨﺎﺳﻲ
همون کتابداری خودمونه؟؟؟
ﻋﻠﻢ اﻃﻼﻋﺎت وداﻧﺶ ﺷﻨﺎﺳﻲ
همون کتابداری خودمونه؟؟؟
به نقل از ×Parado :فیزیک شریف بومی سازی شده؟
تا چند منطقه میقبولن؟
به نقل از فهـــیمه :این بومیسازی یعنی چی الان؟ مهندسی شیمی شریف بومی سازیه؟ امروز دوتا از مهندس شیمیهای شریف پارسال گفتن بهم قبول میشم من امید گرفتهبودم :((
به نقل از سینا.73 :یه سری رشته های دانشگاه تهران رو نوشته پردیس دانشکده فنی فومن که مثلا صنایعش با 3000 اینا برداشته حالا من تو انتخاب رشته می خوام مثلا صنایع خود تهران رو بزنم تو انتخاب رشته و نمی خوام پردیس قبول شم و می خوام این رشته رو تو اولویت های بالا بزنم بعد برم سراغ یه دانشگاه دیگه تو تهران حالا با این وضع اگه من اونجا قبول شم چی میشه؟چه خاکی باید تو سرم بریزم،کسی هست راهنمایی کنه؟
این پیج سمپاد تو فیسبوک کجاست من نیافتمش!!! کسی آدرسشو می تونه بفرسته؟
به نقل از علیرضا! :اگه بخواین بین مهندسی صنایع و عمران (هر دو تبریز) یکی رو انتخاب کنین ،کدوم خوبه؟
با این شرایط که به هیچکدوم علاقه خاصی نداشته باشین و بیشتر سطح دانشگاه در اون رشته و آینده شغلی مد نظر باشه!
من عمران تبریز . صنایع یک رشته ایه که فعالیت های دوران دانشجویی و استادات و دوستات و اطرافیان و محیط دانشگاه و شهر خیلی توش موثره و باید کار و ایده زدن رو از همون دوران دانشجویی شروع بکنی. ولی عمران یک رشته انفرادیه و بیشتر وابسته به تجربه های کاریه خودته و دیگران نقش زیادی ندارن. من باشم با توجه به محیط تبریز و دانشگاهش عمران انتخاب میکنم.به نقل از علیرضا! :اگه بخواین بین مهندسی صنایع و عمران (هر دو تبریز) یکی رو انتخاب کنین ،کدوم خوبه؟
با این شرایط که به هیچکدوم علاقه خاصی نداشته باشین و بیشتر سطح دانشگاه در اون رشته و آینده شغلی مد نظر باشه!
صنایع یک رشته ایه که نیاز به فعالیت زیاد داره. کسب اطلاعات مختلف و انجام کارهای خارج از دانشگاه زیاد. نیاز شاید کلمه درستی نباشه. خیلیا هم عادی مدرکشون رو میگیرن ولی کاری نمیکنن اما در کل میخوای بری صنایع و توی رشته صنایع خوب باشی باید اهل ایده زدن و فعالیت خارج از درس باشی. معمولا صنایعی ها و کامپیوتریها از بچه های رشته های دیگه خیلی فعال ترن. عمران ولی خب عادی درس میخونی و بعدا میری پی کار. اگر سرمایه شخصی و یا کار مشخص از الان (مثل شرکت پدر) داشته باشی از الان کیس خوبیه.به نقل از paradox of sand :منم الان دقیقا در چنین شرایطی گیر کردم! بین عمران ِ خواجه نصیر و صنایع امیر کبیر موندم! علاقم به جفتشون یکیه و فقط با توجه به بازار کار آیندش قراره انتخاب کنم! کسی خواست بالایی رو راهنمایی کنه منم راهنمایی کنه لطفا
تهرانبه نقل از Ostad M.Shajarian :اقا اينو يكي جواب بده ديگه
برق اميركبير يا تهران؟؟؟؟! X-(
واسه چي؟به نقل از محمّد :برق تهران ( ولی خدا به دادت برسه تو دانشکده فنی تهران )
پذیرشش استانیهبه نقل از ×Parado :فیزیک شریف بومی سازی شده؟
تا چند منطقه میقبولن؟
م شیمی گزینشش کشوریه..یعنی براساس رتبه کشوریتون گزینش میشینبه نقل از فهـــیمه :این بومیسازی یعنی چی الان؟ مهندسی شیمی شریف بومی سازیه؟ امروز دوتا از مهندس شیمیهای شریف پارسال گفتن بهم قبول میشم من امید گرفتهبودم :((
دانشگاه فنی تهران نسبتا سخت گیرنبه نقل از Ostad M.Shajarian :واسه چي؟
رنک رو میخواین چیکار؟ شرایط رو نگاه کنید. هردوشون شهر شما نیستند. هردوشون دانشگاه خوبی هستند. اما خواجه نصیر تهرانه. تهران اومدن هم امتیاز خاصی داره.به نقل از شــــقایــــق :تو رنک دانشگاه ها ،خواجه نصیر بهتره یا صنعتی اصفهان؟
شایدم باید اینطوری میپرسیدم: از بین خواجه نصیر و صنعتی اصفهان کدوم بهترن؟ که جوابش میشه فرقی ندارن زیاد.آره؟به نقل از محمّد :دانشگاه فنی تهران نسبتا سخت گیرن
رنک رو میخواین چیکار؟ شرایط رو نگاه کنید. هردوشون شهر شما نیستند. هردوشون دانشگاه خوبی هستند. اما خواجه نصیر تهرانه. تهران اومدن هم امتیاز خاصی داره.
به نقل از شــــقایــــق :شایدم باید اینطوری میپرسیدم: از بین خواجه نصیر و صنعتی اصفهان کدوم بهترن؟ که جوابش میشه فرقی ندارن زیاد.آره؟