به نقل از sahere :من اول فیزیوتراپی میخواستم بعد روانشناسی ولی فک میکنم شرایط کاری فزیوتراپ سخته.ینی با یه سری ادم که دردی رو تحمل میکنن مدام باید سرو کار داشته باشی.خیلی باید مقاوم باشی خب.میترسم افسردگی بگیرم
بینایی سنجی هم خوب بود ولی انگار جای پیشرفتی نداره خب
کار داره ولی از لحاظ علمی تو ایران هیچی!
به نقل از goldstar :سازمان سنجش ديروز ظرفيت قبولي تو رشته هاي پزشكي رواين طوري اعلام كرده
پزشكي 4700نفر
دندان1500نفر
دارو 1250نفر

به نقل از goldstar :سازمان سنجش ديروز ظرفيت قبولي تو رشته هاي پزشكي رواين طوري اعلام كرده
پزشكي 4700نفر
دندان1500نفر
دارو 1250نفر

به نقل از یه دوست :فکر میکنم اشتباه میکنید ها !!
ظرفیتها باید بیش از این حرفا باش!!
وقتی یکی با رتبه 3000منطقه 2 که حدود 6یا 7 هزاره کشوری میشه پزشکی قبول میشه پس فکر کنم ظزفیتا بیش از این حرفا باشه!!
البته فکر کنم ,مطمعن نیستم!!![]()
![]()

به نقل از یه دوست :فکر میکنم اشتباه میکنید ها !!
ظرفیتها باید بیش از این حرفا باش!!
وقتی یکی با رتبه 3000منطقه 2 که حدود 6یا 7 هزاره کشوری میشه پزشکی قبول میشه پس فکر کنم ظزفیتا بیش از این حرفا باشه!!
البته فکر کنم ,مطمعن نیستم!!![]()
![]()
یه دلیل دیگه هم می تونه پسر بودن فردی باشه که قبول شده
یا بومی بودن....پزشکی بندرعباس و اینا رو ببین چه رتبه ای می خواد...

ها؟به نقل از فهــــیمه :روانشناسی توی تجربیا خیلی راحتتر نیست قبول شدنش؟ دخترعمو من پارسال با رتبه ۲۸مطقه۲ انسانی روانشناسی تهران و بهشتی قبول نشد٬ الان دانشگاه اصفهان میخونه :| اصلاً این داغش هنوز رو دل من سنگینی میکنه :| :|
فامیل دوست من رتبش سه رقمی بود دانشگاه تهران داره روانشناسی میخونه
(از انسانی )
ولی دیدم زیاد علاقه ندارم 
به نقل از مــُـنـــا :ها؟فامیل دوست من رتبش سه رقمی بود دانشگاه تهران داره روانشناسی میخونه
(از انسانی )
والّا دخترعمو من که ۲۸ منطقه۲ و ۶۰ و خوردهای کشور شد نتونست قبول بشه! تو سایت کانون هست٬ ببین!