• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نوبت دوم که تو مدرک درج نمیشه. پردیس بین الملل ظاهرا درج میشه. ولی هیچ کدوم از این عنوان ها مهم نیستند. نه واسه کنکور ارشد مهمه. نه واسه بازار کار مهمه نه واسه اپلای. اگر پولشو دارید فرصت تحصیل تو دانشگاه بهتر رو از دست ندید.

با توجه به اینکه الان زوده واسه کشف علاقه دانشگاهی، بهتره بین پزشکی و مهندسی انتخاب کنی. یعنی علاقه به شیمی رو نادیده بگیری.
بخوام اینجوری بهش فکر کنم به هر دو به یک میزان علاقه دارم ...

نوبت دوم که تو مدرک درج نمیشه. پردیس بین الملل ظاهرا درج میشه. ولی هیچ کدوم از این عنوان ها مهم نیستند. نه واسه کنکور ارشد مهمه. نه واسه بازار کار مهمه نه واسه اپلای. اگر پولشو دارید فرصت تحصیل تو دانشگاه بهتر رو از دست ندید.
صرفا به جای اسم دانشکده میزنه پردیس
پارسال با این حرف منو خیلی خوب راهنمایی کردین
جدی بگیرین پردیس ها رو بچه ها

به بومی‌گزینی توی انتخاب رشته اصن توجه نکنین! نهایتا ممکنه اون رشته رو قبول نشین پایینیشو بشین. بومی‌گزینی (ناحیه‌ای، منطقه‌ای الخ.) دادهٔ بیهوده ست مگه این که بخواین چیزی قبول شین که فقط از بومی جای خاصی می‌گیره مث فرهنگیان که حسابش جداست.

به بومی‌گزینی توی انتخاب رشته اصن توجه نکنین! نهایتا ممکنه اون رشته رو قبول نشین پایینیشو بشین. بومی‌گزینی (ناحیه‌ای، منطقه‌ای الخ.) دادهٔ بیهوده ست مگه این که بخواین چیزی قبول شین که فقط از بومی جای خاصی می‌گیره مث فرهنگیان که حسابش جداست.
رشته ای مثل پرستاری که بومی استانه ۸۰ درصد ظرفیتش رو همون استان پر میکنه، حالا اگه بهش توجه نشه تو تجربی بعضا انتخاب رشته میره بالای ۲۰۰ .. ۲۵۰ تا انتخاب
بومی گزینی مهمه که بدونی چی رو نگه داری چی رو حذف کنی.

شهریه متغیر پردیس هزینش بیشتر درمیاد یا آزاد سازی مدرک؟

رشته ای مثل پرستاری که بومی استانه ۸۰ درصد ظرفیتش رو همون استان پر میکنه، حالا اگه بهش توجه نشه تو تجربی بعضا انتخاب رشته میره بالای ۲۰۰ .. ۲۵۰ تا انتخاب
بومی گزینی مهمه که بدونی چی رو نگه داری چی رو حذف کنی.
خب خودت میگی بومی استان. منم گفتم رشته‌هایی که فقط از یه جا می‌گیرن فرق می‌کنه. اصنم یادم نبود جز فرهنگیان چیز دیگه‌ای بومی بگیره صرفا.

@MRz
با توجه به رتبت پردیس شریف برات ترمی 8 تومن درمیاد،آزادسازی نمیدونم الان چقدره

• دابل‌لایک
امتیازات: MRz
سلام وقت همگی بخیر
من سال اول دبیرستان هستم و میخوام رشته شیمی رو برای دانشگاه انتخاب بکنم .
علاقه زیادی به رشته شیمی محض دارم و با توجه به صحبت های مشاورای مدرسه و همینطور دبیرامون در رابطه با رشته دبیرستان به شک افتادم
در حال حاضر تجربیم ولی این صحبت که بهتره برم ریاضی چون مباحث ریاضی توی شیمی محض پررنگتره هست و بعضی از مشاورینمونم میگن بهتره تجربی بمونم.
ممنون میشم کسایی که این رشته و کلا تو دانشگاه با رشته شیمی سرو کار دارن بهم کنند.
انتخاب علوم پایه انتخاب سنگینیه
باید بدونی که فضای کاریت فضای آکادمیکه درامدت آنچنانی نیست بازار کار خاصی هم تو ایران نداره
اما اگر حس میکنی شیمی دوس داری یا نه و میخوای مطمعن شی کتاب شیمی عمومی بگیر (مثلا مورتیمر) بخون تمریناشو حل کن
ببین همچنان میتونی کنار بیای؟
بعد چارت درسی شیمی محض رو بخون راجع به درسا تحقیق کن راجع به گرایش های شیمی چه تو ایران چه تو خارج از ایران تحقیق کن
با دانشجو های دانشگاه های تاپ داخل ایران صحبت کن بلاگ و پیج های دانشجو های خارج از ایران رو ببین
بعد تصمیم بگیر
علوم پایه بیشتر از رشته سبک زندگیه ببین این سبک رندگی رو میتونی قبول کنی

خب خودت میگی بومی استان. منم گفتم رشته‌هایی که فقط از یه جا می‌گیرن فرق می‌کنه. اصنم یادم نبود جز فرهنگیان چیز دیگه‌ای بومی بگیره صرفا.
بومی چندجوره، استانی، ناحیه ای، قطبی، کشوری

مثلا یه رشته‌ای مثل فیزیوتراپی که رشته‌ی پرمتقاضی ایه قطبی میگیره
حالا شرق ایران میشه یه قطب، کسی که خراسان زندگی میکنه شانسش برای فیزیوتراپی غرب کشور خیلی کمه، حالا اگه رتبشم خوب نباشه و حتی فیزیوی قطب خودشم جزو انتخابای خوش بینانه ش باشه، فکر کن بیاد غرب کشور رو زیر انتخابای قطب خودش بزنه، اگه انتخابا زیاد باشه بهتره ازونا حذف کنه!

فرهنگیان داستانش فرق میکنه، کلا اگه جای دیگه رو بزنی سوخت میشه انتخابت، اونا اختصاصی میگن که از کجا میگیرن.

ولی کلی رشته هستن که بومی استانن اینا هم فقط از اون استان نمیگیرن (شبیه فرهنگیان نیست) ۸۰ درصدشون از اون استانه و ۲۰ درصد از بقیه جاها میگیرن. یا مثلا تمام رشته‌های شبانه بومی استانن. میشه زد همه‌ی شبانه های کشور رو ولی شانس استان خودش از همه جا بیشتره.

وقتی انتخابا زیاد شه یکی از گزینه‌ها اینه که بچه ها بیان از انتخابای بومی که شانس کمی دارن حذف کنن.

تو ریاضی به اندازه‌ی تجربی این مسئله مهم نیست، من حدس زدم شاید تو با دید ریاضی اینو گفتی خواستم بگم که دونستش مهمه و تجربیا اگه تهش به مشکل انتخابای بیشتر از ۱۵۰ تا خوردن بیان به این قضیه‌ی بومی گزینی دقت کنن.

Back
بالا