- شروع کننده موضوع
ShiNinG
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- مشهد
برای توضیح راجب بازی آناگرام اجماعا ارجاعتون میدم به
من هرچند روز میام چندتا واژه ی جدید رو میزارم اینجا و شما لطف میکنید با اون چندتا واژه (هرکدومشون، به هرتعدادی) کلمه جدید میسازید. کلمه های پیشنهادیتون روهم به من پ.خ کنید تابزارم اینجا.
بازی فوق العاده جالبیه اگه همکاری کنید. پیشنهادهاتون روهم پ.خ کنید به من، پذیرا هستم. ؛؛)
باتشکر. ؛؛) ^^
و بعدهم یک مثال جالب برای روشنگریواروواژه یا قلب یا آناگرام (به انگلیسی: Anagram) نوعی بازی با حروف است به گونهای که با جابجایی حروف یک واژه یا عبارت بتوان واژه یا عبارت معنادار جدیدی ساخت. مثلاً با جابجایی حروف در واژه «زیبا» میتوان واژه تازه «بازی» را ایجاد کرد. معمولاً هرچه تعداد حروف یک واروواژه بیشتر باشد آن واروواژه جذاب تر و و یافتن عبارت جدید از آن مشکل تر است. علاوه بر آن یک واروواژه خوب به گونهای است که بین هر دو عبارت نوعی رابطه مفهومی وجود داشته باشد. مثلا واروواژه Clint Eastwood میشود: Old West action.
من هرچند روز میام چندتا واژه ی جدید رو میزارم اینجا و شما لطف میکنید با اون چندتا واژه (هرکدومشون، به هرتعدادی) کلمه جدید میسازید. کلمه های پیشنهادیتون روهم به من پ.خ کنید تابزارم اینجا.
بازی فوق العاده جالبیه اگه همکاری کنید. پیشنهادهاتون روهم پ.خ کنید به من، پذیرا هستم. ؛؛)
باتشکر. ؛؛) ^^