• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامه ریزی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zahra1375
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشكل برنامه فوری كمك لطفن

به نقل از zahra1375 :
من سه ساله دارم به بچه های پشت کنکوری مشاوره میدم و خیلی موارد رو دیدم ولی تجربه کردم

اون چیزی که الان باعث میشه بخونی صرفا یه هیجان زودگذر هست که نهایتا تا سه ماه دیگه فروکش میکنه و خستگی جاشو میگیره
باید حساب شده عمل کرد

سلام
بچه ها یه مشکل..!
من توی بعضی روز ها 7 تا درس گذاشتم (روزی10/5می خونم)ولی دوستام می گن 7 تا درس خیلی زیاده.
از طرفی من خودمو می شناسم یعنی باید درس ها رو کم بخونم ولی زیاد تکرارش کنم تا خوب تثبیت بشه
عمومی ها رو یک ساعتی گذاشتم(روزی سه تا) 7 ساعت مابقی رو هم اختصاصی که گاهی میشه چهار تا!!
حالا به نظرتون این روش برنامه ریزی غلطه؟
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون /m\

به نقل از @@sin :
سلام
بچه ها یه مشکل..!
من توی بعضی روز ها 7 تا درس گذاشتم (روزی10/5می خونم)ولی دوستام می گن 7 تا درس خیلی زیاده.
از طرفی من خودمو می شناسم یعنی باید درس ها رو کم بخونم ولی زیاد تکرارش کنم تا خوب تثبیت بشه
عمومی ها رو یک ساعتی گذاشتم(روزی سه تا) 7 ساعت مابقی رو هم اختصاصی که گاهی میشه چهار تا!!
حالا به نظرتون این روش برنامه ریزی غلطه؟
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون /m\
من خودم یک نوع اختصاصی بیشتر از یکساعت و عمومی بیشتر از نیم ساعت نمیتونستم بخونم ! :-"
البته فرد خیلی موفقی نیستم که بخوای الگو بگیری و فقط خواستم بگم طبیعی هس :دی

• لایک
امتیازات: N!ma

پس یعنی خیالم راحت باشه دیگه؟؟؟
7 تا زیاد نیست؟؟ :-< :-<

بستگی ب خودت داره
من خودم ترجیح می دادم با تنوع کمتری بخونم و رو ی مبحث بیشتر وقت بزارم

توي دو هفته، هفته اول رو خوب و فشرده همه درس ها رو كامل بخونيد، تست هاشون رو يكي در ميون يا به هر ترتيبي كه خودتون ميدونيد درسته بزنيد، جمعه از خودتون امتحان بگيريد، عصرشو تحليل ازمون كنيد، نقاط قوت و ضعف رو پيدا كنيد، يادداشت كنيد، هفته دوم رو شروع به رفع اشكال و زدن باقي مانده تست ها بكنيد،
هيچ درسي رو هم پشتش تست نزنيد، بزاريد كمه كمش 2 ساعت بگذره، چون وقتي بلافاصله تست ميزني خوشحال ميشي ميگي همش رو بلدم، هي به خودت اميدوار ميشي، در حالي كه ميري و هفته بعدش ازمون ميدي ميبيني هيچي بلد نيستي، بعد مياي ميپرسي چرا من انقد خوب بودم تو ازمون بد شدم.

درباره تنوغ هم بگم كه تنوع زياد به شرط تخصيص وقت مناسب به هر درس خيلي عاليه، مثلا 6 تا 2 ساعت خوبه اگه روي درس هاي مختلف باشه،
تنوع به ادم كمك ميكنه راحتتر ساعت مطالعه اش بره بالا.

التماس دعا

به نقل از zahra1375 :
سلام من نمیدونم ك چجوری برا دوهفته برنامه ریزی كنم چقده تستارو ی روز بزنم چقدشو بعدا بزنم بعد اولین بار خوندنم چقده بزنم چجوری و كی مرورشون كنم اختصاصیارو و غلط زده هامو بزنم اختصاصیارو هفته ای چن روز بخونم كلن نمیدونم چجوری تقسیم كنم خیلی گیج شدم كمك كنید بچه ها مرسی
شما امسال کنکور دادین و یه مقدار خستگی دارین
درس خوندن رو از آزمون 26 تیر شروع کنین و برای آزمون 9 مرداد آماده بشین
جمعه هایی که امتحان میدین رو صرف بررسی آزمون و برنامه ریزی کوتاه مدت برای آزمون بعد بکنین.
درس ها و تعداد تست هایی که برای هر درس مناسب میدونین رو مشخص کنین و بنویسین که تو کدوم روز از اون درس چقدر مطالعه خواهید کرد و تست خواهید زد

ممنون از همه بچه ها من کنکور قبلی خیلی کم خوندم میدونستم باید پشت کنکور بمونم واس همین امسال بدجور استرس گرفته بودم:D حرفاتون آرامش داد

شمایی ک میگی 7ساعت 4اختصاصی بنظر من تنوع عمومی تو ی روز خوبه آدم خسته نمیشه ولی اختصاصی اشتباهه تا میخای درسو یاد بگیری دوتا مثال دوتا تست حل کنی جا بیفته میبینی باید درسو عوض کنی سه ساعت واس اختصاصی خوبه البته نظر منه!

به نقل از zahra1375 :
شمایی ک میگی 7ساعت 4اختصاصی بنظر من تنوع عمومی تو ی روز خوبه آدم خسته نمیشه ولی اختصاصی اشتباهه تا میخای درسو یاد بگیری دوتا مثال دوتا تست حل کنی جا بیفته میبینی باید درسو عوض کنی سه ساعت واس اختصاصی خوبه البته نظر منه!
حرف شما درست!
ولی این حالت فقط برای اون درسایی می شه که نیاز به اموزش و مطالعه دارن مثل دروس سال دوم یا پیش!!!نه برای دروس سال سوم .چون درس های سال سوم الان فقط نیاز به تست زدن داره و 3 ساعت تست زدن برای یه درس در طور روز زیاده.
البته به نظر من :-"

Back
بالا