درسای نهم مثلا زیست نسبت به سال هشتم و اینا خیلی چیز خاصی نداره که لازم باشه الان پیشخوانی کنی یعنی در طول سال وقت کافی داری واسه خوندنمن تابستان امسال میخوام پیش خوانی کنم به نظرتون دروس سال هشتمم رو کامل بخونم و تست زیاد کار کنم و نهم رو بزارم داخل طول سال یا در کنار دروس هشتم نهم رو هم پیشخوانی کنم؟
و این درسای عمومی رو موقع امتحانات پایان ترم میخونیوزانه حداقل به نظرتون چند درس عمومی بخونم؟

درساتو بموقعم بخونی کافیهسلام
ببخشید من دانش اموز پایه هشتم هستم چند سوال داشتم ازتون لطف کنید و بهم جواب بدید.
1-بهترین منابع برای آزمون تیزهوشان نهم (کمک درسی) در دروس علوم تجربی،ریاضی،استعداد تحلیلی،فارسی چی هست؟ (خودتون استفاده کرده باشید و نتیجه فوق العاده گرفته باشید یا معلماتون پیشنهاد کرده باشند)
2-من تابستان امسال میخوام پیش خوانی کنم به نظرتون دروس سال هشتمم رو کامل بخونم و تست زیاد کار کنم و نهم رو بزارم داخل طول سال یا در کنار دروس هشتم نهم رو هم پیشخوانی کنم؟
3-روزانه حداقل به نظرتون چند درس عمومی بخونم؟

مطمئنید که شما هم باید آزمون بدین؟سلام دوستان
من امسال میرم نهم. میخواستم بپرسم که چه منابعی برای ریاضی و علوم و ادبیات خوبه؟؟
لطفاً کتاب هایی رو معرفی کنید که سوالاتش شبیه سوالات آزمون های سمپاد باشه.ممنون![]()

مایی که الان داریم میریم نهم ورودی های همون دوره ای هستیم که هی گفتن آزمون هست آزمون نیست. بعدش هم یه آزمون هوش گرفتن که خیلی ساده بود. به خاطر همین معلمامون میگن از شما آزمون گرفته میشه چون خیلی هاتون کشکی قبول شدین و باید برای ورود به دبیرستان یک باره دیگه غربال بشین. (البته شاید اینو میگن که ما درس بخونیممطمئنید که شما هم باید آزمون بدین؟
اگه متوسطه اول رو سمپاد بودین فکر نکنم نیای به ازمون ورودی دوره ی دوم داشته باشید
یه سوال بکن
)

ببخشید شما این رو از منبع موثق میگید یا حدس میزنید؟؟کسانی که ورودی ششم به هفتم تیزهوشان سال تحصیلی ۹۷_۹۸ بودند و کسانی که در تکمیل ظرفیت تیزهوشان هفتم به هشتم قبول شدند، برخلاف قبول شدگان دوره های دیگه (چه بعد و چه قبل) برای ورود به پایه دهم تیزهوشان بار دیگر آزمون به اصطلاح {ورودی تیزهوشان} بدهند.
آزمون پیشرفت تحصیلی سمپاد یا سنجش و پایش سمپاد به اصطلاح {سمپاد} مخصوص دانش آموزان استعداد های درخشان و برای پیشرفت درسی و مقایسه آنها در سطح کشوری صورت میگیره که از سال ۹۳ برگزار میشه (سال ۹۷ بدلیل مخالفت آقای بطاحی وزیر وقت آموزش و پرورش برگزار نشد)
و امتیازاتی برای دانش آموزان سمپادی داره که بگذریم.
اما از نظر من برای ورودی و هم سمپاد کتاب های .
علوم تیزهوشان خیلی سبز و رشادت و مرشد مبتکران و یا حتی iq برای هر ۴ درس علوم
مجموعه سوالات مرشد مبتکران و خیلی سبز برای ریاضی
برای فارسی کتاب خوبی وجود نداره و بهترین کتاب که مبتکران آقای طالب تبار هست اشکالات زیادی داره و بدرد نمی خوره!! برای تست فارسی بنظرم iq گاج خوبه
جدیدا برای ریاضی انتشارات گل واژه مجموعه کتاب های گل پلاس رو منتشر کرده که برای آزمون ورودی تیزهوشان فوق العاده توصیه میکنم. برای سمپاد هم بد نیست
اما برای مطالعه تابستانی هم باید بگم بستگی به خود شخص داره واقعا
مثلا اگر سال هشتم مشکل داشتی باید بشینی و بیشتر وقتتو برای مرور بذاری. ولی انتظار نداشته باش که نهم میترکونی!!
اما اگر هشتم ات اوکیه باز هم باید مرور کنی اما زمان کمتری براش بذاری و تمرکز کنی روی محتوای نهم.
حرف آخرم اینکه برای آزمون ورودی باید روی هر سه پایه تسلط داشت ! بیشتر سوالات هم ترکیبی هستن !!

بله منبع بنده کاملا موثق و از گفته ها مطمئن هستم. اولین بار از مدیر مدرسه ای شنیدم. و چندی بعد هم این قوانین در پشت کارنامه های بچه های کلاس هشتمی مکتوب شدببخشید شما این رو از منبع موثق میگید یا حدس میزنید؟؟
یه سوال دیگه. من تقریبا هشتم رو مرور کردم به نظرتون چه مباحثی از نهم رو پیش خوانی کنم بهتره؟؟

به نظرتون چقدرشون رو باید پیش خوانی کنم؟؟یعنی چند تا درس یا چند تا فصل؟؟بله منبع بنده کاملا موثق و از گفته ها مطمئن هستم. اولین بار از مدیر مدرسه ای شنیدم. و چندی بعد هم این قوانین در پشت کارنامه های بچه های کلاس هشتمی مکتوب شد
همچنین اضافه کنم برای ادامه تحصیل در مدارس تیزهوشان معدل باید حداقل ۱۸ باشد
اگر مشکل خاص دیگه ای نداری میتونی بریم نهم رو استارت بزنی
بنظرم علوم در اولیته
بعد ریاضی
و فارسی
دروس عمومی هم خیلی با اهمیت نیستن
بنظرم اول باید یه نگاه کلی به همه دروس داشته باشی و بصورت اجمالی در دو الی سه روز تمام کتاب ها رو مطالعه کنی. بعدش برای خودت سطح بندی کن.به نظرتون چقدرشون رو باید پیش خوانی کنم؟؟یعنی چند تا درس یا چند تا فصل؟؟

خیلی ممنونبنظرم اول باید یه نگاه کلی به همه دروس داشته باشی و بصورت اجمالی در دو الی سه روز تمام کتاب ها رو مطالعه کنی. بعدش برای خودت سطح بندی کن.
بعد متناسب با سطحی که مشخص کردی مطالعه کن.
مثلا اگر دروس برات به اندازه سختی دروس هشتم بودن ...
یک الی دو فصل از هر عنوان علوم (زیست فیزیک شیمی زمین) مطالعه کن. البته اگر معلم جدا برای هر عنوان نداری نصف کتاب علوم
برای ریاضی هم بدلیل اینکه بیشتر مطالب ریاضی نهم تکمیلی هشتم هستن حتی میتونی همشون رو به راحتی بخونی! ولی روی چهار فصل اول زیاد تمرین کنی.
برای فارسی هم بیشتر روی ضعف معلمت کار کن. یعنی اینکه معمولا بیشتر دبیر های فارسی تو ی چیز کم درس میدن. مثلا دبیر روی معنای شعر کم کار میکنه ... بنظرم چون در سال تحصیلی وقت نمی کنی رو اینا تمرکز کنی تابستون وقت خوبی برای مطالعه کردنشونه ...
در آخر هم بگم بهتره محتوای ترم یک رو تا حد خوبی مطالعه کنی اگر ترم دو رو هم مد نظر بگیری بازدهی پیش خونی ات کم میشه